23
september

Jaz, moji odnosi in vzorci - ALI JE TO POT V IZGORELOST?

Jaz, moji odnosi in vzorci - ALI JE TO POT V IZGORELOST?
23. 09. 2019

Se sprašujete in razmišljate o vprašanjih:

  • Kje je moje mesto? 
  • Ali me kdo vidi/sliši? 
  • Zakaj se mi to dogaja? 
  • Vedno znova in znova?

 Ne razreševanje stisk povezanih z odnosi in našimi vzorci odzivanja tlakuje pot v  izgorelost, ki pride čisto po tiho in neopazno.

  • Kako zaznati ta trend?
  • Kaj lahko naredim sam, da to  preprečim? 
  • Kje in  kako poiskati moč v sebi za  premik?

O vsem tem bomo govorili na delavnici "Jaz, moji odnosi in vzorci ter  pot v izgorelost - Ali je to pot v izgorelost?"

Delali bomo na:

  • Konkretnih primerih
  • Rešitvah oziroma možnostih za posameznike
  • Predstavili tehnike

Več informacij in prijave na dogodek: https://www.serenus.si/ali-je-to-pot-v-izgorelost

Čas in kraj

ponedeljek, 23. september 2019, 18:00 - 20:00
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Izvajalci dogodka

Suzana Uršič bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave svojih strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Je mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram