23
september

Jaz, moji odnosi in vzorci - ALI JE TO POT V IZGORELOST?

Se sprašujete in razmišljate o vprašanjih:

  • Kje je moje mesto? 
  • Ali me kdo vidi/sliši? 
  • Zakaj se mi to dogaja? 
  • Vedno znova in znova?

 Ne razreševanje stisk povezanih z odnosi in našimi vzorci odzivanja tlakuje pot v  izgorelost, ki pride čisto po tiho in neopazno.

  • Kako zaznati ta trend?
  • Kaj lahko naredim sam, da to  preprečim? 
  • Kje in  kako poiskati moč v sebi za  premik?

O vsem tem bomo govorili na delavnici "Jaz, moji odnosi in vzorci ter  pot v izgorelost - Ali je to pot v izgorelost?"

Delali bomo na:

  • Konkretnih primerih
  • Rešitvah oziroma možnostih za posameznike
  • Predstavili tehnike

Več informacij in prijave na dogodek: https://www.serenus.si/ali-je-to-pot-v-izgorelost

Čas in kraj

ponedeljek, 23. septembra 2019, 17:00 - 20:00
Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, po večletnem šolanju po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Marisa Peer, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram