20
april

Meditacija z zvočno kopeljo - Sonce

SONCE
predavanje -- meditacija -- karmični proces dela na sebi -- zvočna kopel -- Jyotish usmeritve

V času:
- ko bodo misli in komunikacija otežene in ovirane,
- ko bo globina Človeka občutljivejša,
- ko odnosi morda ne bodo kazali prave slike,
- ko bo Luna vedno bolj osvetljevala vse, kar je zrelo, da prerastemo, in
- bo retrogradni Merkur okrepil svojo energijo,
bomo povabljeni, da sprejemamo izzive, se na njih učimo in tudi zaključimo „šolanje“ – spustimo, kar smo prerasli in kar nam ne služi več.


Vabimo vas na posebno dvourno delavnico z vodeno transformacijsko meditacijo, na kateri boste deležni individualne podpore bioterapevtke v globokem karmičnem procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja ter reagiranja, z močnimi vibracijami zvokov spremljave transformacijskih instrumentov (RAV Vast, Log Drum, Sea Drum, Tibetanske pojoče posode, zvončki, Koshi Chimes in ostali) ter Jyotish (Djotiš) preventivnih usmeritev.


Proces bo z zvočno kopeljo podprla Petra Uršič, mlada glasbenica z intuitivnim igranjem. Njeni instrumenti so uglašeni na frekvencah, ki podprejo čutenje, stik s sabo in globoke osebnostne transformacije. Dogodek vodi izkušena bioterapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič. Deležni boste individualne energijske podpore, skladno s procesom, ki ga bo v vas prožila meditacija. Meditacija se vodi vsakokrat na drugo temo, v odvisnosti od potrebe skupine, ki se oblikuje ob prijavah. Vezano na tematiko prejmejo udeleženci zjutraj na dan meditacije tudi namero, ki vzpodbudi pripravo na globje čutenje in procesiranje na sami meditaciji.


Transformacijska meditacija vključuje prepletanje različnih terapevtskih pristopov in tehnik, kot so:

- energetska vzpodbuda za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
- nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing),
- elemente intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza).

Zvočna kopel, ki podpira transformacijsko meditacijo, s potopljenostjo v zvoke in z delovanjem vibracije na fizično, čustveno in energetsko telo udeleženca, vzpodbuja v njem moč in zdravljenje. Predstavlja pot samoodkrivanja skozi globoko sprostitev in meditacijo.

Po tovrstnih meditacijah se udeleženci počutijo olajšane, sproščene, srečne in energizirane.

Meditacija je vsakršna aktivnost, ki sprošča stresno posledico, omogoča in poglablja stik s seboj ter dviguje zavedanje.


Log ali Slit boben

Log ali Slit boben je eden najstarejših znanih instrumentov na svetu.
Še pred sto leti je bil skupen del afriške, azijske in južnoameriške kulture. Ti bobni, znani so tudi po imenu rezani bobni, so bili najprej narejeni iz izdolbljenih dreves. Je ritmično - melodični glasbeni instrument, izdelan iz visoko kakovostnega rezonantnega lesa. Intuitivni glasbeni instrument, ki zagotavlja učinek glasbene terapije - naj gre za dotik rok z naravo ali vibracije skozi skelet instrumenta. Vibracije povzročijo edinstveno in pomirjujočo leseno melodijo. Instrument SunRice je uglašen na frekvencah za podporo globokim transformacijam.

RAV Vast boben

RAV Vast boben je instrument, ki vas ne bo pustil ravnodušne.
Boben ustvarja izjemne meditativne, hipnotične in umirjene zvoke, ki iz množice tonov ustvarjajo popolno harmonijo. Vsak izmed osmih, v krogu razdeljenih, “jezičkov” oziroma ploščic lahko ustvari po 4-5 uglašenih tonov. Največji “jeziček” oz. ploščica, ki se nahaja na vrhu bobna, pa lahko ustvari kar 7 uglašenih tonov. Prav zato ima RAV Vast največji razpon in najbolj harmoničen zvok med vsemi podobnimi bobni na svetu.

Transformacijski inštrumenti

termini naslednjih meditacij z zvočno kopeljo

-15. junij 2024, 18.00-20.00, Grosuplje -


organizator Zavod ŽIVLJENJE

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 20. aprila 2024, 18:00 - 20:00
Grosuplje, Industrijska cesta 9

V neposredni bližini glavne avtobusne in železniške postaje. Brezplačno parkiranje neposredno pred vhodom oziroma v bližini.

Kaj dobim?

 1. Predavanje
  - Sprejemanje kot osnova za spremembe.
  - Spuščanje kot osvobajanje za rast.
  - Zaupanje kot potreba za napredek.
 2. Priprava na meditacijo in na proces - Jyotish
  - Izdelava natalne Jyotish karte za vsakega udeleženca.
  - Individualne usmeritve za vsakega udeleženca vezane na:
       I. Točko usmerjenosti - področje - v procesu znotraj meditacije.
        II. Fokus za delo na sebi v obdobju v katerem smo.
 3. Meditacija (ležeča)
  - Zavedanje lastnega telesa in sebe.
  - Sproščanje.
  - Priprava na globje delo na sebi
 4. Karmični proces
  - Intuitivno in individualno voden proces v skupini, med ležečo meditacijo.
  - Individualna energetska podpora bioterapevtke.
 5. Zvočna kopel
  - Objem intuitivno izvajanih zvokov.
  - Transformacijska podpora glasbe z instrumenti, uglašenimi na frekvancah odpiranja, čiščenja, spuščanja in zdravljenja.
 6. Analiza v skupini
  - Analiza celotnega procesa.
  - Analiza dogajanja, ki še ostaja, in pomoč.
 7. Podpora
  - Po potrebi krajša individualna podpora.
  - Po potrebi krajša individualna razlaga in svetovanje
 8. Druženje
  - 2 uri druženja za resno in kvalitetno delo na sebi.
  - Druženje s podobno mislečimi.

Prijave in cena


Število mest je omejeno na največ 9 oseb!

Cena meditacije:  28 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest.

Pri prijavi na dogodek bodo udeleženci, ki so zakupili paket online meditacij (april 2024), upravičeni do 50 % popusta.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln ❤

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo primarno družino, sčistila. ? Sem

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da se mi pogled zamegli. Z vsako meditacijo se olupi plast, je

N .

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna, za katere sploh nisem vedela, da so lahko izvor. Hvala!

B.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno diham, upam, da bom v prihodnje čisto pozabila na dihanje in

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Gongi

Energija dogodka še kar živi. ?
Vajino delovanje je primerljivo s plesom z volkovi, v najboljši možni izvedbi. Energije so plesale, vrtele, vse je imelo rep in glavo.
Pri mnogih terapevtih je težava v tem, da ne vedo točno kaj počnejo, pri tebi je bilo drugače. Bilo je kot ples božanskih bitij.

A.

Gongi

Najlepša hvala ♡ za enkraten večer z gongom in vašo podporo. Imate izredno zdravilno energijo. Najbolj mi je bilo pa všeč, ker sem se počutila podprto in sprejeto. Zelo dobro se počutim ♡

T.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka glava, telo je še kar vibriralo ... zdaj sem že bolje

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta. Kaj da vanjo ali mu je le za denar ali res

T.

Izvajalka dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

music-circle2

Petra Uršič je mlada glasbenica z intuitivnim igranjem. Njeni instrumenti so uglašeni na frekvencah, ki podprejo čutenje, stik s sabo in globoke osebnostne transformacije.
Njeno igranje pa ni zgolj intuitivno. Njeno delovanje ob igranju je tudi čuteče in energetsko podporno. Ob igranju daje sebe kot orodje za energetsko podporo, kjer čuti, da je le-ta potrebna.
To pa je za njo mnogo bolj izzivno in naporno, za udeležence pa mnogo bogatejše.

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram