Razvajanje z gongi • Osebno in poslovno svetovanje Uršič

15

marec

Razvajanje z gongi

Podrobnosti

Vabimo vas, da se udeležite meditativnega razvajanja z zvokom, na globoko notranjo izkušnjo  z gongoma Zemlje in Venere ter ostalimi glasbili.

Zvočna kopel omogoča popolno in celostno sprostitev ter potopitev v vibracije zvokov, ki nas vodi v notranje blagostanje in pomiritev. Zvočna kopel z gongi nas prenovi, očisti naš um in telo ter nas poveže z našim namenom. Zvok, ob stiku z našim telesom in vodo, ki predstavlja 70 % telesne mase, povzroči občutek lahkotnega lebdenja. S pomočjo zvočne kopeli pričnemo sproščati energetske in fizične blokade ter krepimo obrambni mehanizem telesa, saj prebujamo zdravilno moč naših notranjih organov.

Med gong kopeljo meditiramo ali spimo. Spanje v času gong kopeli imenujemo tudi budno sanjanje.

Dogodek bosta vodila Suzana Uršič, certificirana bioterapevtka in terapevtka karmične diagnostike, in glasbenik in Gong Mojster Roman Gostiša.

Velikost skupine je omejena. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Kotizacija

Prijave s plačilom na TRR do 10.3.2018: eur 15/osebo.
Kasnejše prijave ali plačilo na kraju dogodka: eur 20/osebo.

Prijava je potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije na TRR organizatorja dogodka Svetovanje Uršič.

Čas in kraj

četrtek, 15. marec 2018, 19:00-21:00
Svetovalnica Uršič, TPC Koseze, Vodnikova 187, Ljubljana

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Suzana Uršič

certificirana bioterapevtka, terapevtka karmične diagnostike

Žena in mama treh otrok, ki s svojim znanjem s področij karmične diagnostike, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja svetuje ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju.
Dvoletno šolo za bioterapevte je zaključila pri Marjanu Ogorevcu in Neli Rep.

Roman Gostiša

Roman Gostiša je tako rekoč glasbenik rojen z glasbo, saj se je že skozi osnovno šolo izobraževal tudi na glasbenem področju. Dokončal je nižjo glasbeno šolo za klarinet. Skozi osnovno in srednjo šolo, pa je igral tudi v pihalnem orkestru klerinet in saxofon. Od srednje šole naprej vodi tudi svojo glasbeno skupino. Po duši je glasbenik in popotnik skozi čas ter prostor.

Je učenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s področja klasičnih masaž mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvočnih masaž.

Zaključil je mednarodno izobraževanje Gong Mojster in Gong Yoga Instruction.

Posnel je tudi že svoj CD z gongi in drugimi instrumenti. Sodeluje tudi v drugih glasbenih projektih.

error: Vsebina je zaščitena.