ZAPRTO
29
november

Delavnica: Ogenj med nama

Delavnica: Ogenj med nama
29. 11. 2023

Na poseben dan,
podkrepljen z energijami na področju
doživljanja, lepega, odnosov, užitkov in spolnosti,
bomo raziskovali kje je vajin ogenj (pari) in
kako prinašate iskrico v odnose (samski).
Predvsem pa kako oboje ponovno (ali sploh prvič) najti.

Delavnico bo vodila bioterapevtka Suzana Uršič,
ki že preko 33 let uspešno krmari preko čeri
k vsem lepotam partnerstva in medsebojnega podpornega odnosa rasti,
v spoštovanju in ljubezni.

Kdo si ne želi tako žive ljubezni, da je slišati Puccinija sredi uma?

Ne iščite je! Ustvarite jo.

Zaljubljenost prileti in te zadane.
Ljubezni pa ne dobiš. Za ljubezen se odločiš in jo zgradiš.

Pridi. Dovoli, da ti pomagam ozavestiti kaj nosiš in kako deluješ.
Zatem bo prišel trenutek, ko se boš lahko obrnil k partnerju.
Ga razumel. Ga ljubil. In gradil živost med vama, za vaju.


Na delavnici bomo raziskali:

 • pogoste izzive, s katerimi se pari soočajo pri čutenju, razumevanju, ohranjanju strasti in intimnosti skozi čas,
 • vlogo komunikacije, zaupanja in čustvene povezanosti za ohranjanje strasti,
 • občutljive privzgojene točke kot vir in vzrok iz katerih izhajajo naši odzivi v odnosih,
 • preverili bomo iz kakšnih vzgibov v odnosu izhajate,
 • strategije raziskovanja novih medosebnih izkušenj s partnerjem,
 • uporabo tehnik za premagovanje stresa, tesnobe in težav s samopodobo, ki nam onemogočajo kakovostno partnerstvo.

S kombinacijo dialoga, interaktivnih vaj in tudi meditacije bomo poglobili razumevanje kaj je potrebno za ohranjanje strasti v intimnosti dolgotrajnega partnerstva. Delavnica vas bo obogatila s poznavanjem uporabe praktičnih strategij, ki jih lahko začnete izvajati takoj, da bi v svojem razmerju ponovno zanetili živost in intimo.

Ne glede na to, ali ste skupaj že mesece, leta ali celo desetletja, vam bo ta delavnica pomagala poglobiti vajino povezanost in ponovno zanetiti iskrico, ki vaju je najprej združila.

V procesu vas bo vodila strokovnjakinja Suzana Uršič, ki je bogate izkušnje, poleg oblikovanja v lastnem partnerstvu, pridobivala z dolgoletnim svetovalnim delom na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov.Primerno za:

 • ženske in moške,
 • mlajše in zrele osebe,
 • poznavalce in popolne začetnike v partnerstvu,
 • trenutno samske,
 • tiste, ki se v odnosu trudijo sami in tiste, ki z veseljem pridejo skupaj
  (pridete lahko sami tudi, če ste že v partnerstvu).

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, temveč umakniti vse prepreke, ki si jih pred ljubeznijo zgradil v sebi.
(Rumi)


organizator Zavod ŽIVLJENJE

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sreda, 29. novembra 2023, 16:00 - 21:00
Ljubljana - Rudnik

Kaj dobim?

 • vpogled v partnerski odnos, v smislu kaj je in kaj sploh ni,
 • spoznavanje pomena partnerstva za nas same in kaj nas pravzaprav vanj pritegne,
 • boljše razumevanje partnerske dinamike,
 • odkrivanje osnovnih "poganjalcev" partnerskih odnosov,
 • prepoznavanje in razumevanje sporočil, ki se pojavljajo vedno znova "nekje vmes",
 • razumevanje vlog v partnerstvu,
 • spoznavanje načinov zakaj in kako graditi globino povezanosti v partnerstvu,
 • odgovore na vprašanja kaj je intima, kaj erotika in kaj spolnost,
 • spoznavanje priložnosti in zagat rasti posameznika v partnerstvu,
 • tenkočutno in intuitivno vodenje skozi primere situacij,
 • izkušnjo nežne in sproščujoče meditacije,
 • 4-urno druženje s podobno iščočimi/mislečimi.

 

Ne zamudite... Gre za res posebno delavnico.
Zanimivo nalogo dobite že pred njo 🙂 

Prijave in cena


Število mest je omejeno!

Cena delavnice:  49 €/osebo (cena za drugo osebo v paru je 35 €)

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest - skupina je, vezano na naravo delavnice, številčno omejena. 

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo

L.

Iskanje in preseganje sebe

Draga Suzana, moje oči se vedno točijo solze. Narava z dežjem to čiščenje podpira. Nekje pod tem drhtenjem duše se zbuja občutek miru, zadovoljstva in zavedanje, da lahko tudi tako pristna jaz najdem mesto v svetu. Hvala za včerajšnje spuščanje v globine!

Č.

Včerajšnja jama

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A iz tega testa sem?

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel

I. B.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da

N .

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna,

B.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta.

T.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram