ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Kako lahko pomagam?

Iskanje osnovnih vzrokov za težave & njihova transformacija,
iskanje močnih področij & usmerjanje na poti do ciljev,
hipnoterapija & karmična diagnostika,
bioterapija.

Komu lahko pomagam?

Tistim, ki si to želijo.
Tistim, ki si želijo, da se prekine vzorec težav in ki si želijo spremembe v in na sebi.

Komu ne morem pomagati?

Tistim, ki jih pošljejo drugi.
Tistim, ki za razrešitev težav iščejo čarobno palčko ali spremembo izven sebe.

Suzana Uršič

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotišu) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

 V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate, Marisa Peer in dr. Irvin D. Yalom.


"Sem mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodim stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: notranjega miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z mojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki sem jih pridobivala pri različnih učiteljih, pomagam ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodelujem v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Moje vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

Predvsem pa: Kako lahko pomagam?"

closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram