Kaj o nas menijo naše stranke?

Spoštovana ga. Suzana! Moje počutje po terapiji je sledeče: še enkrat sem se zjokala, sem totalno raznežena, rabila sem objem in ga dobila, kar mi ogromno pomeni ... Tako da sedaj sem ok ...in grem na sprehod, ker potrebujem zrak .... Vam pa še enkrat HVALA za čudovito terapijo in se že veselim naslednje... Čudovita… Preberite več "Globoka hipnoza, transformacija"

Z.

Sporočam, da je kooooončno prišel ta dan, ko sem zaključila s staro službo in z jutrišnjim dnem štartam na novi lokaciji. Tako sem ti hvaležna za vso podporo in motivacijo na tejle poti. Ko gledam nazaj se mi zdi veliiiika razlika, še vedno ne delam sprememb najlažje, ampak zagotovo mi gre neprimerljivo boljše kot včasih… Preberite več "Menjava zaposlitve, svetovanje in podpora"

A.

Dobro izbrana ekipa je osnova za uspešno poslovanje. To je bil eden od temeljev, na katerem smo zgradili podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Iskanje pravega kadra ni lahko delo. Širitev podjetja in ekipe, menjave generacij zaposlenih in vodstva, ter  spreminjajoče se potrebe podjetja, pa so prinesle vedno večje izzive na področju zaposlovanja. Čeprav nam… Preberite več "Kadrovsko svetovanje, zaposlovanje, postavljanje tima"

Neža Petelin
Termotom d.o.o., Pos plastika d.o.o.

Suzana, najlepša hvala za spremljanje skozi leto 2023. Bilo je intenzivno, a lepo. Zagotovo, to lahko rečem, tudi zaradi tvoje podpore. ????????????

Š.

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo ter v sedmih nebesih.
Gre za resno in globoko delo… Preberite več "Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami"

L.

Kadrovsko svetovanje, zaposlovanje, postavljanje tima

Dobro izbrana ekipa je osnova za uspešno poslovanje. To je bil eden od temeljev, na katerem smo zgradili podjetje z več kot 30-letno tradicijo. Iskanje pravega kadra ni lahko delo. Širitev podjetja in ekipe, menjave generacij zaposlenih in vodstva, ter  spreminjajoče… Preberite več "Kadrovsko svetovanje, zaposlovanje, postavljanje tima"

termotom_logo
Neža Petelin
Termotom d.o.o., Pos plastika d.o.o.

Trend hitre rasti v podjetju je narekoval novo reorganiziranost tima. Pri tem smo potrebovali mnenje strokovnjaka, ki bo naše delo ter stanje pripravljenosti za spremembe pri vsakem posamezniku analiziral, ocenil ter nam s tem v vodstvu znal pomagati oblikovat prave odločitve.… Preberite več ""

Sergej Žlahtič, Tina Bregant
Tronog d.o.o.

Spoštovana ga. Suzana! Moje počutje po terapiji je sledeče: še enkrat sem se zjokala, sem totalno raznežena, rabila sem objem in ga dobila, kar mi ogromno pomeni ... Tako da sedaj sem ok ...in grem na sprehod, ker potrebujem zrak ....… Preberite več "Globoka hipnoza, transformacija"

Z.

Sporočam, da je kooooončno prišel ta dan, ko sem zaključila s staro službo in z jutrišnjim dnem štartam na novi lokaciji. Tako sem ti hvaležna za vso podporo in motivacijo na tejle poti. Ko gledam nazaj se mi zdi veliiiika razlika,… Preberite več "Menjava zaposlitve, svetovanje in podpora"

A.

Suzana, najlepša hvala za spremljanje skozi leto 2023. Bilo je intenzivno, a lepo. Zagotovo, to lahko rečem, tudi zaradi tvoje podpore. ????????????Preberite več "Osebno svetovanje, postavljanje meja, dovoliti si čutiti, partnersko svetovanje"

Š.

Draga Suzana, moje oči se vedno točijo solze. Narava z dežjem to čiščenje podpira. Nekje pod tem drhtenjem duše se zbuja občutek miru, zadovoljstva in zavedanje, da lahko tudi tako pristna jaz najdem mesto v svetu. Hvala za včerajšnje spuščanje v… Preberite več "Iskanje in preseganje sebe"

Č.

Čez en mesec začnem delo na novem delovnem mestu!! Hvala za vso podporo do sedaj. ????

R.

Ne vem, če sem že povedala, hvala za vsa povratna sporočila izven terapevtskih ur, tudi pozno zvečer. So kot topel objem in neskončno veliko pomenijo.

N.

Hvala Vam za intenziven, a čudovit večer! Zame je bil že sam ambient pol terapije.

P.

Na poti domov so se mi vsule solze. Sem potreboval trenutek, da sem prepoznal hvaležnost ????????????????

J.

Po terapiji: Hvala za prostor, support Suzana… vem, da tudi tebi ni bilo lahko v tem procesu in da si s svojo lučjo pripomogla, da se je vse skupaj sploh lahko zgodilo ☺️Preberite več "Transformacija družinske travme"

Ž.

Sem izpeljal danes sestanek. Je bilo ok. Počutim se precej lažjega. To mi je ležalo na srcu ves čas. Hvala za vso pomoč ????

L.

Sem dobil izvide vseh preiskav (kri, urin, ekg…), in sem tooook presenečen in vesel - pomoje imam boljše izvide kot ko sem bil mladenič ????????☺️Preberite več "Po izgorelosti, izvidi"

M.

Naučil sem sebi rahljati prst in nič več me ne ustavi.

Ž.

Pa res hvala za vse tvoje nasvete, tega ne bi zvozu brez tebe ???????????????????? 

I.

"Cres" je celodnevna terapija vsak dan.

R.L.

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako… Preberite več "A iz tega testa sem?"

I. B.

Na delavnico sem se prijavila čisto po občutku, nisem poznala Suzane, kakšne bodo delavnice dela na sebi si nisem predstavljala, všeč mi je bil termin, lokacija, plan dneva, jutranje meditacije, delavnice in vse ostalo, poklicalo me je, poslušala sem svojo intuicijo… Preberite več ""

A.O.

V času, ko je prisotnega veliko globalnega stresa, hitrega tempa življenja, bolezni, odmika od sebe, je stik s sabo toliko bolj pomemben. To, da si namesto "potovalnega oddiha" podariš, delavnico "poti do sebe" je v današnjem času toliko bolj pomembno. Delavnica… Preberite več ""

R.G.

V središču. Kjer se stkejo vse poti. In kjer si z vsem. Lepota trenutka in trenutek lepote, ki se te dotika povsod in ti se dotikaš vsega. Ganjenost. Jokal sem od vse občutene lepote. V tistem prostoru je popoln mir. Tam… Preberite več ""

R.P.

Delavnica v odmiku "Središče" na Cresu me je pritegnila s samim programom, morskim okoljem in skrivnostnimi labirinti. Pa tudi zato, ker Suzana vse to skrbno izbere, načrtuje in s svojim vodenjem in delom nudi izjemno podporo tako skupini kot vsakemu udeležencu.… Preberite več ""

L.D.

Vse skupaj je bilo prečudovito. Suzana je en velik ? z energijo, ki jo oddaja in z občutkom za vsakega posameznika v skupini. Imeli smo krasen ambient, odlično hrano in strokovno vodene delavnice. Najbolj so… Preberite več ""

E.Z.

Si neprecenljivo orodje, skozi katerega se pretaka nekaj res izjemnega, močnega in dragocenega. Hvaležna iz srca, da sem lahko priča tvojemu delovanju. Hvala za varen prostor v katerem po dolgem času čutim, spuščam in sem doma. Vse dobro. Objem, Preberite več ""

Š.

Spet se smejim. Spet imam energijo in moč živeti. Vsak trenutek sem vse bolj jaz - tisti pravi jaz. Ni bilo lahko. Pravzaprav je bilo izredno boleče, polno trpljenja, a vredno vsake kaplje znoja. Pogledati vase in se srečati s svojimi… Preberite več ""

I.

Hvala Suzana. Iz tam… najgloblje.

R.

Počutil sem se igrivega. Povezanega. Mirnega, praznega, a izredno živega - Polnega življenja.. Vse v meni je žuborelo. Bil sem v totalnem pretoku. Počutil sem se iskrivega. Ko sem se pogledal, dotaknil, je samo smeh, otroškost. Energije na pretek. Radovednost je… Preberite več "Opis stanja po terapiji"

I.

Rekle so mi, da gremo iskati MIR. Mir v sebi, mir v duši, mir v srcu. In sem se priključila skupini somišljenic pod vodstvom Suzane, ki nas je peljala v Bosno, točneje k piramidam. Ne vem zagotovo, kaj je bolje, ali… Preberite več ""

A. J.

Hvala, ker ste z mano v mojih "zmedenih" dneh in mi pomagate priklicati več jasnosti

U.

Potovanje z nepoznanimi osebami je bil sprva zame kar izziv. Ko pa sem se prepustila toku življenja ter zaupala, da se vse odvija zame v najboljše dobro, se je vse odvijalo v res čudovito izkušnjo s prijaznimi in čutnimi ljudmi. Že… Preberite več ""

A. B.

Moji vtisi iz delavnice - NEPOZABNI! Res je, da sem utrujena. Delo na sebi je res naporno. A toliko lepega, poučnega, neprecenljivega v dneh našega druženja, je težko izraziti z besedami. Vsak trenutek. Druženje s tako krasnimi, toplimi in nesebičnimi osebami… Preberite več ""

S. N.

Draga Suzana, to potovanje mi je dalo tako veliko, da ne znam niti opisati niti izmeriti s količino. Enostavno močno čutim. Kar ne morem verjeti, da se mi po delavnici uresničujejo že dolgo željene stvari … in prihajajo solze radosti. Hvala… Preberite več ""

N. N.

V jutranjih urah, ko večina še spi, smo se odpravili. Na območje, kjer še ugotavljajo, kako pomembno je bilo v obdobju pred začetkom našega štetja. Odpravili smo se na popotovanje. Na potovanje do Visokega, kjer že tisočletja kljubujejo zobu časa Bosanske… Preberite več ""

R.I.

Bil je premišljen in skrbno pripravljen program in premišljeni detajli (kot Suzana pač enostavno zna ?) in vse skupaj je delovalo kot da diha, da se prilagaja situaciji. Priti na podporni kraj z duhovnim vodstvom… Preberite več ""

E.O.

Na naši skupni dogodivščini sem trdo delala in ni mi žal, niti za sekundo. Jutri bi spet vse ponovila ... tudi za 4 dni in več. Zaupam, da bi bil program krasen. To je naložba vase, odklop, poleg sebe pa spoznavaš… Preberite več ""

K.L.

Po individualni terapiji: Sem že rekel ... Hvala? Ko bi ti vedela, kako so nekatere stvari preproste, ko jih midva takole osvetliva. Danes se mi zdi, da je vse bolj tekoče ? lažje se prepuščam… Preberite več ""

L.

Tako čudovit dan imam, da sem res hvaležna za vse, tudi da sem Vas spoznala. Danes je moj prvi porodniški dopust.

E.

Po »naključju« (kdor še verjame v naključja) se mi je prikazala objava delavnice Srčnost pri piramidah. Nikogar nisem poznala. Za udeležbo sem se odločila zase. Vedela sem, da bom med podobno mislečimi ljudmi. In tako je tudi bilo: spoznala sem srčne ljudi,… Preberite več ""

C. H.

Nekega jutra, ko sem brskala po telefonu, se mi je pripeljal oglas za 3-dnevno delavnico in izlet na piramido Sonca. Sama pri sebi sem si rekla: "To bi lahko bilo mojo rojstnodnevno darilo sama sebi." Na piramidi Sonca sem pred leti… Preberite več ""

N. C.

Ko je Suzana najavila delavnico in program "srčnost" v bosanskih piramidah, me je to pritegnilo. Že pred leti sem želela obiskati piramide in ker je bilo to sedaj združeno z delom na sebi, sem se odločila, da se pridružim skupini. Nekako… Preberite več ""

E. P.

Draga Suzana!
Najlepše se ti zahvaljujem za včerajšnjo meditacijo. Bila je zelo močna, zelo potrebna, zelo učinkovita in še mnogo kaj zelo. ? In tako dobro sem spala! Zudila sem se sveža in dobre… Preberite več ""

L.

Odziv vezan na nasvet po težkem proscesu, kjer je bilo spuščanje pomemben del zaključevanja transformacije globoko in zelo omejujoče zakoreninjene travme: "Matrvola Suzana - tole seme je pa sedlo na rodovitna tla … Hvalaaaa ?Preberite več ""

Ž.

Manjkajoči koščki prihajajo. Najbolj sem bila vesela, ko sem po dolgem času občutila sočutje do same sebe ... takrat mi je kliknilo, kaj je pomenil tvoj "začni skrbeti zase" ❤️ HVALA iz Preberite več ""

A.

Na meditacijah dovolimo, da se nam pridružijo tudi hišni ljubljenčki. Živali, predvsem psi, zaznavajo dober pretok energije in se mu želijo pridružiti preko nas. Sposobni so popolnega mirovanja celo uro ali več. Odziv velikega mačkona (sporočilo njegovega lastnika) po meditaciji: Hvala… Preberite več ""

Ž.

"Jutri se dobiva v naravi, primerno se obujte in oblecite!" se je glasilo sporočilo Suzane. Sprva skeptične misli so se prelevile v radovedne - "Le kaj imava tokrat na meniju in zakaj zunaj..." - je le nekaj teh, ki so mi… Preberite več ""

P.

S tem, ko nam držite prostor, ste ob nas v dobrem in slabem … Na nek način delujete kot maternica, ki vse skupaj podpira, omogoča, daje pogoje … Da se lahko znova rodimo, drugačni, polnejši in bližje temu kakršni smo zares… Preberite več ""

O.

V četrtek sem se udeležila meditacije s skupino, ki je za januar že postavljena. Ni mi bilo lahko premagovati lastne zadržke ob vstopu kot novinka, vendar moram vseeno zapisati in deliti občutke.
Po četrtkovi meditaciji sem prvič po dobrem mesecu… Preberite več ""

I.

Sinoči je bilo na trenutke zelo intenzivno, a prijetno. Prvič sem se zares počutil del kroga in druge, ene bolj, druge manj, čutil, jih videl: ena se je smejala, veselila, spet drugi so bili bolj zamišljeni, nekateri v senci. Glasba me… Preberite več ""

B.

Pa še nekaj.. danes sem imela podelitev diplom na manualni akademiji .. sem naredila malo refleksije zadnjih štirih let ... Bi se rada ob tej priliki iskreno zahvalila še vam, ker ste mi neizmerno pomagali in mi pomagate na moji poti… Preberite več ""

M.

Moja izguba je bila zame definitivno največji možen žegen. Katalizator, ki me je spravil na pot spoznavanja sebe. Ko [vse] izgubiš, si seveda izgubljen, v krču, strah te je hoditi brez ograje, mreže. A se v resnici lahko le prepustiš. Kar… Preberite več ""

B.

V mesecu aprilu 2021 sem se odločila za delo na sebi s pomočjo Suzaninih terapij. Nanjo sem se obrnila po dalj časa trajajočem obdobju pasivnosti in obupa ob neuspešnem soočenju s koncem večletnega partnerskega razmerja. Pred mojim sodelovanjem s Suzano sem… Preberite več ""

R.

Reiki podpora na daljavo pri migreni: Zaspala kot ubita. Zdaj sem bistveno boljše. Bolečina v je glavi popustila. Počutje je kot dan in noč napram jutru ? Hvala!  

E.

Včeraj sem se po terapiji počutila zelo umirjeno, spala sem vrhunsko in danes zjutraj sem odvodila treninge tako mirno kot že reees dolgo ne!☺️

L.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj… Preberite več ""

Š.

Samo sem želel povedati, da je tole življenje v dvoje postalo kvalitetnejše ... ? Hvala.

Č

Tvoje delo zelo cenim in sem vesela da si in delaš to kar delaš. Hvala da obstajaš.

O.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje… Preberite več ""

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva,… Preberite več ""

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Najin proces je bil v veliko pomoč. Online sestanek sem vodil (!). Praktično ves čas sem imel nadzor nad potekom. Na vse pomisleke/komentarje/kontriranja sem odgovoril mirno, objektivno, stvarno. Vsakič, ko sem imel občutek napadenosti in posledično nelagodja, strahu ali globinskega kipenja… Preberite več ""

J.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a… Preberite več ""

N .

Nihče na tem svetu ni želel, da se bi rodila. Vsak je imel svoj razlog zakaj ne. Jaz pa sem se odločila priti in sem premagala vse ovire. Ta moč je vedno bila z mano ali v meni, ko sem premagovala… Preberite več ""

J.

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle… Preberite več ""

B.

K Suzani sem prišel v depresivnem stanju, saj sem bil zaradi pritiskov na delovnem mestu na robu izgorelosti. S sistematičnim delom, tudi s pomočjo hipnoze sva odkrila, da je težava predvsem v meni. Suzana mi je pomagala dojeti, da ne morem… Preberite več ""

G.

K Suzani sem prišla povsem izgubljena in nemočna. Terapije z njo so bile zame kot en velik topel objem, v katerega sem res rada prihajala in vedno znova odšla okrepljena. Imela sem močno željo po napredku, z njenim razumevanjem in usmeritvami… Preberite več ""

S.

Ko sem v svojem življenju prišla do točke, do neke vrste razpotja, ko nisem bila več prepričana, kdo sem ali se sploh poznam, kje sem, kako in kam naprej, sem začela izgubljati tla pod nogami. Takrat sem govorila s svojo prijateljico,… Preberite več ""

Z.

Po malce bolj naporni terapiji, sem hvaležna zate Suzana in to vedno znova. Hvala, ker mi pomagaš.

M.

Velikokrat se spomnim nate in sem ti neizmerno hvaležen. ? Moje življenje je pravljica odkar sem se očistil vseh teh zavor. Sem res srečen in na polno živim. ❤Preberite več ""

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator… Preberite več ""

K.

Hvaležna sem, da sem te spoznala, da si me varno vodila skozi spoznavanje in iskanje sebe. Vse dobro naj se ti dogaja. Topel in hvaležen objem.

L.

Svetovanja so mi pomagala ponovno vzpostavitit prekinjeno vez telesa, uma in duha ter s tem izboljšala moje vsakodnevno življenje. Suzana, hvala!

T.

Ko je stranski učinek zdravil slabost, ki te muči večino časa in ti jemlje energijo, te hitro prepričajo, da tako pač je. S stranskimi učinki je treba računati in se z njimi sprijazniti.  Očitno sem pomoč poiskala na pravem naslovu, pri… Preberite več ""

D.

Pred 15 leti sem bil diagnosticiran za OKM (strah pred izgubo kontrole), kjer sem motnjo reševal z antidepresivi in terapijo. Motnjo sem s tem uspel nadzirati, nisem pa je mogel odpraviti. Najbolj naporne so bile stalne tesnobe in stres ter občasni… Preberite več ""

P.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim… Preberite več ""

S.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Energija dogodka še kar živi. ?
Vajino delovanje je primerljivo s plesom z volkovi, v najboljši možni izvedbi. Energije so plesale, vrtele, vse je imelo rep in glavo.
Pri mnogih terapevtih je težava v tem, da ne vedo točno… Preberite več "Gongi"

A.

Najlepša hvala ♡ za enkraten večer z gongom in vašo podporo. Imate izredno zdravilno energijo. Najbolj mi je bilo pa všeč, ker sem se počutila podprto in sprejeto. Zelo dobro se počutim ♡

T.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti… Preberite več ""

T.

Suzana,
hvala, ker mi tako očitno želiš dobro. In ker te želje podpiraš z delom z menoj (in konkretnimi napotki).

M.

  Vikend oddih mi je prinesel nove stvari in nova razmišljanja, predvsem o sebi. Posebej pohvalna je bila prizadevnost udeležencev in pa zelo dobro funcioniranje obeh vodij programa. Skratka zanimiv odklop. Udeležba na takem dogodku bi bila koristna za vse, ki… Preberite več ""

R.

Vikend odklop mi je pomenil čas, namenjen sebi. Darilo. Na koncu eno čudovito izkušnjo s čudovitimi ljudmi. Že to, da je bila vsebina vikenda prilagojena prijavljenim, je nekaj posebnega. Sprotno prilagajanje udeležencem (ki zagotovo pomeni odstopanje od vnaprej zamišljenega poteka), pa… Preberite več ""

N.

Drugačen vikend mi je prinesel vpogled vase, lepe trenutke s seboj. Da končno vidim sebe, vidim naravo, stvari okoli sebe. Da znam biti mirna in pomirjena s seboj. Da znam biti in živeti sama s seboj. Pomenil mi je ogromno. Predvsem,… Preberite več ""

V.

Vikend oddih mi je prinesel pomiritev same s sabo, naučila sem se, da ni s tem da sem imaš rad, nič narobe. Energija, ki se je takoj spletla med nami vsemi, je bila nekaj nepojemljivega. Osebe, ki se srečajo prvič -… Preberite več ""

A.

Odkar Tim obiskuje bioterapevtko Suzano opazim, da se je močno izboljšala njegova koncentracija pri delu, doseganje zastavljenih ciljev strmo narašča. Odmisli večino motečih dejavnikov pri učenju in je osredotočen na delo, cilje. Suzana dela čudeže. Njen pristop je zelo pozitiven, otroka… Preberite več ""

Š.

  Do Suzane sem prišel “po težji poti”. Nisem je iskal in našel, ampak srečal in začutil. Najprej njeno človeško toplino in željo pomagati. Njej je to poklic v najčistejšem pomenu besede - za to, kar počne, je poklicana. Z njo… Preberite več ""

S.

Naj vam povem, da mi je bilo vaše predavanje – predstavitev knjige Placebo ste vi v knjigarni Zdaj - zelo všeč. Se mi zdite dovolj karizmatični, da bi lahko prišla tudi kdaj k vam na vaše delavnice oziroma pogovor. Knjigo berem… Preberite več ""

F.

Najlepša hvala ♡ za enkraten večer z gongom in vašo podporo. Imate izredno zdravilno energijo. Najbolj mi je bilo pa všeč, ker sem se počutila podprto in sprejeto. Zelo dobro se počutim ♡

T.

Ker Suzano poznam, sem imela izredno prednost, ker ji zaupam in je nekdo, ki je svojemu delu goreče predan, zato je vsakršen strah, tudi ob prvem srečanju zelo odveč. Suzana je s svojim globokim pogledom in zaupnim vzdušjem v njenem prelepem… Preberite več ""

D.

Vikend na Otočcu mi je dal veliko lepega. Spoznala sem čudovite ljudi, s katerimi smo še danes v kontaktu. Tudi organizacija iz strani Suzane in Karle je bila v redu, le jutranjo vadbo bi prestavila na kasnejšo uro. Priporočam vsakomur, ki si želi… Preberite več ""

U.

  Da se stvari dogajajo po naključju delno drži … Vsekakor pa je res, da ko si pripravljen, pride učitelj in tako sem spoznal res neizmerno srčno in polno ljubezni Suzano Uršič. Ubijanje ljubezni je največji greh in ko enkrat začneš… Preberite več ""

R.

Suzano sem spoznala kot terapevtko na delavnici karmične diagnostike. Všeč mi je bil njen občutek za sočloveka in občutek iskrene želje pomagati drugemu skozi nam običajno nevidne svetove energij in povezav. Tako sem nadaljevala z individualnimi terapijami. Hvaležna sem ji za vso podporo,… Preberite več ""

V.

... tole sporočilo je Hvala za včeraj. Hvaležen sem, da mi življenje skupaj s preizkušnjami na pot prinaša Take ljudi ... Zdajle samo to: Ko se bom poročil, bom vesel, če boš tudi ti tam. Da boš videla, k čemu si… Preberite več ""

S.

Na Vikend oddihu z bioterapevtko in jogistko na Otočcu mi je bilo všeč celotno bivanje in dogajanje, vsak in vsi v skupini, ter sproščeno vzdušje, ki si ga Suzana, če primerjam s svojimi ostalimi izkušnjami, odlično vzpostavila. Joga je bila tudi… Preberite več ""

L.

Vesela sem, mirna in polna energije. Pritisk v prsih je spustil. Ne vem, kaj delaš, ampak pomaga. Hvala tudi za potrpljenje, saj vem, da vidiš pri meni več kot jaz lahko ta trenutek spremenim. Velik objem.

L.

Od najinega zadnjega srečanja je vse drugače. Ne vem kako naj to napišem, vendar tistega občutka sreče, veselja, lahkotnosti in izpolnjenosti, ko sem odložila vsa bremena in prtljago, nisem pozabila. Prva dva dni je bil še močno prisoten, zdaj pa vsakič, ko… Preberite več ""

J.

Hvala lepa! Res sem vesel za vse kar ste storili zame. Ne da se opisat z besedami ampak srce pa kar sije od sreče, ker se je luknja v njem zapolnila z ljubeznijo, ki jo bom od sedaj naprej gojil pri… Preberite več ""

R.

Ti si kot balzam.
Hvala!

A.

Ko sem Suzano spoznala, me je pritegnila s svojo energijo, ki je izžarevala ljubezen in iskrenost, zato je takoj pridobila moje zaupanje, ne da bi se tega zavedala. Na svoji poti osebnostne rasti sem prišla do točke, ko sem potrebovala pomoč,… Preberite več ""

U.

Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride Učitelj. Ali terapevt. Suzana je po spletu okoliščin stopila v moje življenje tiho in mirno. V trenutku, ko sem potrebovala Tisto, se mi je prikazala na spletnem omrežju. Stopila sem v kontakt z njo,… Preberite več ""

P.

Suzana, najlepša hvala za včerajšnjo odlično delavnico. Hvala, ker deliš svoje znanje z nami, zlata si <3 Moj kruhek ni uspel po načrtih, ker sem dala pečico na meni nepoznan program  ... Zdaj vem za drugič ... Samo vseeno je moj… Preberite več ""

N.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram