1
april

Zaznati sebe - delavnica osebne rasti preko priprave "sourdough" kruha

Zaznati sebe - delavnica osebne rasti preko priprave "sourdough" kruha
01. 04. 2023

Meditativno srečanje s fokusom usmerjanja čuječnosti na lastno bivanje, s peko kruha brez kvasa in pripravo domače probiotične pijače ter fermentiranega sladoleda.


Dogodek je lokacijsko postavljen v lahko dosegljiv kraj Suhe krajine, v prelepo naravo neposredno ob reki Krki. V domačijo, kjer cenijo preteklost, kulturo, naravno in domače. Vodila pa ga bo izkušena terapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič.

Hiša kulture in nature
Foto: Hiša kulture in nature

Naša delavnica je primerna tako za popolne začetnike pri delu na sebi in v vrtenju v domači kuhinji, kot tudi za izkušene hodce na poti osebne rasti, peke in željne bolj zdrave hrane.
Ne glede na to, ali se želite naučiti novih veščin ali zgolj razširiti svoje obstoječe znanje, boste skozi postopke priprave in pozornosti dobili vzpodbudo za svoje dvome in odgovore na svoja vprašanja.

Delo na sebi: 2 meditaciji, učenje in poudarki čutenja ter pozornosti skozi proces fermentacije.
Kruh: Uporabili bomo zgolj polnovredno moko, vodo in sol. Moka bo vsebovala nizko vrednost glutena. Zaradi fermentacije bo kruh rahlo kiselkast, vzhajan s kislim nastavkom.
Pijača: Uporabili bomo naravna sadna hranila in z živo vodo ter vodnimi kefirjevimi gobicami pričarali rahlo rezko, osvežilno, zdravo domačo pijačo.
Fermentiran sladoled: presenečenje 🙂

Poudarili bomo pomen pozornosti, osredotočenosti in samospoznavanja med postopkom peke kruha s kislim nastavkom, pripravo probiotične pijače in fermentiranega sladoleda.

Osvetljevali bomo priložnosti in načine, za trenutke v vsakodnevnem ritmu življenja, kjer s čuječnostjo in pozornostjo lahko ostanemo povezani s seboj in se osredotočimo na sedanji trenutek.

Delavnico boste zapustili osveženi in prizemljeni ter z novim naborom spretnosti za stik s sabo, pripravo okusnega in zdravega kruha ter vodnega kefirja – naravnega probiotika kar doma.

Ne zamudite priložnosti, da se naučite novih spretnosti in se povežete s podobno mislečimiKaj dobim?

 • Prostor in oporo za poglabljanje vase.
 • Usmerjeno vodenje in aktivno bioterapevtsko podporo (dve meditaciji) pri delu na sebi.
 • Spoznavanje metod za urjenje pozornosti in čuječnosti ter stika s trenutkom in sabo.
 • Spoznavanje prednosti domačega fermentiranega kruha brez kvasa, vzhajanega s kislim nastavkom, z nizko vsebnostjo glutena in procesa njegove izdelave.
 • Spoznavanje prednosti domače fermentirane probiotične pijače, procesa njene priprave in izdelavo domačega probiotičnega sladoleda.
 • Testo za svojo prvo jutranjo nedeljsko peko v domači pečici.
 • Kdor želi/potrebuje  (prinesite s seboj steklen kozarček s pokrovčkom - cca 200 g, za vsak produkt):
  • Kisli nastavek, da boste pridobljeno znanje o peki kruha lahko preizkusili tudi sami doma.
  • Vodne kefirjeve gobice (za probiotično osvežilno pijačo).
  • Mlečne kefirjeve gobice (za mlečni kefir).
 • Kosilo (veganska enolončnica) s "sourdough" kruhom, ki ga bomo spekli med delavnico.
 • Enodnevni odklop.
 • Druženje s podobno mislečimi.

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 1. aprila 2023, 9:00 - 17:00

Drašča vas 5, Zagradec

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Cena delavnice (8 ur, vključuje tudi vse potrebne materiale, sestavine in kosilo):


Cena dogodka: 88 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

Število mest na delavnici je omejeno na 9 oseb.

Prijavite se zdaj in naredite nov, trden korak k bolj zdravemu odnosu do svojega telesa in globlji povezanosti s svojo notranjostjo.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo

L.

Iskanje in preseganje sebe

Draga Suzana, moje oči se vedno točijo solze. Narava z dežjem to čiščenje podpira. Nekje pod tem drhtenjem duše se zbuja občutek miru, zadovoljstva in zavedanje, da lahko tudi tako pristna jaz najdem mesto v svetu. Hvala za včerajšnje spuščanje v globine!

Č.

Včerajšnja jama

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A iz tega testa sem?

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel

I. B.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da

N .

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna,

B.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta.

T.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram