BREZPLAČNO
14
februar

Iz srca v srce - brezplačna Valentinova meditacija

Pridružite se brezplačni online Valentinovi meditaciji ob podpori bioterapevtke.

Meditacija bo vključila prepletanje različnih terapevtskih pristopov:

  • elemente intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza), 
  • energetsko vzpodbudo za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
  • nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing).

Meditacija bo izvedena v živo, preko platforme Zoom, vodila pa jo bom Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

Pohitite in rezervirajte svoje mesto, da ne ostanete brez online fotelja! ?


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.
Vabljeni, da se vnaprej registrirate v aplikaciji Zoom in se kasneje dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom.


meditacija 14. 2. 2022, 20:00-21:00
tema: Iz srca v srce

povezava: https://us02web.zoom.us/j/89562318013
meeting ID:  895 6231 8013
geslo: Prejmete na dan meditacije preko SMS sporočila

Čas in kraj

ponedeljek, 14. februarja 2022, 19:00 - 21:00
Online - doma

Brezplačno


Delite dogodek s prijatelji

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram