PRIPOROČAMO
7
november

Moj imunski sistem in moji odnosi

Moj imunski sistem in moji odnosi
07. 11. 2019

Podrobnosti

Imunski sistem je mehanizem, ki omogoča obrambo našega telesa pred škodljivimi organizmi.
Celice našega imunskega sistema so neprestano aktivne, saj neprenehoma prepoznavajo vsiljivce in jih uničujejo.

Imunski sistem se od posameznika do posameznika močno razlikuje, tudi med sicer povsem zdravimi ljudmi.
Razlike gre pripisati številnim dejavnikom, kot so genetika, spol, starost, prehrana, količina gibanja, kajenje, uživanje alkohola, stres, količina spanca, zgodovina infekcij in podobno.

Na številne dejavnike lahko vplivamo sami.

Veliko šudij je narejenih prav o vplivu kroničnega stresa na našo imunsko odpornost. Te so pokazale, da lahko dolgotrajen stres močno načne obrambno sposobnost našega telesa.

Na stres pa močno vplivajo predvsem naši odnosi.

Kako so naši odnosi povezani z imunskim sistemom?
Zakaj odnos s samim seboj lahko vpliva na višjo pojavnost obolevanja?
Kaj lahko sami naredimo, da že na kratek rok izboljšamo odnose in posledično svoj imunski sistem?

O vsem tem bomo govorili na delavnici, ki jo bomo zaključili z meditacijo za stik s samim seboj.

Kotizacija

Cena dogodka: 35€
Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

 

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

četrtek, 7. november 2019, 18:00 - 20:00
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Izvajalci dogodka

Suzana Uršič bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave svojih strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Je mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram