13
maj

Delavnica: Prebudi strast v (dolgotrajnem) partnerstvu

Delavnica: Prebudi strast v (dolgotrajnem) partnerstvu
13. 05. 2023

Biti ali uiti?
Poiščite prave odgovore zase.
Praktična delavnica podkrepljena z
izkušnjami in razlago.


Ali opažate, da je v vašem (dolgotrajnem) razmerju ugasnila iskrica? Pogrešate strast in željo, ki ste jo nekoč čutili do svojega partnerja? Če je tako, niste edini. Mnogi med vami se trudite, sami ali skupaj s partnerjem, da bi ohranili prvobitni občutek vznemirjenja in intimnosti v svojih odnosih.

Na srečo poznamo načine, kako ponovno prižgati ogenj in prebuditi željo v dolgoročnem razmerju. Na tej delavnici vas bomo opolnomočili za uporabo praktičnih orodij in strategij za izboljšanje medsebojnih odnosov na področju intimnosti.

Na delavnici bomo raziskali:

 • pogoste izzive, s katerimi se pari soočajo pri ohranjanju strasti in intimnosti skozi čas,
 • vlogo komunikacije, zaupanja in čustvene povezanosti za ohranjanje strasti,
 • občutljive privzgojene točke kot vir in vzrok iz katerih izhajajo naši odzivi v odnosih,
 • preverili bomo iz kakšnih vzgibov v odnosu izhajate,
 • strategije raziskovanja novih medosebnih izkušenj s partnerjem,
 • uporabo tehnik za premagovanje stresa, tesnobe in težav s samopodobo, ki nam onemogočajo kakovostno partnerstvo.

Pod strokovnim vodstvom izkušene bioterapevtke karmične diagnostike bomo s kombinacijo dialoga, interaktivnih vaj in tudi meditacije, poglobili razumevanje kaj je potrebno za ohranjanje strasti v intimnosti dolgotrajnega partnerstva. Delavnica vas bo obogatila s poznavanjem uporabe praktičnih strategij, ki jih lahko začnete izvajati takoj, da bi v svojem razmerju ponovno zanetili živost in intimo.

Ne glede na to, ali ste skupaj že mesece, leta ali celo desetletja, vam bo ta delavnica pomagala poglobiti vajino povezanost in ponovno zanetiti iskrico, ki vaju je najprej združila.


V procesu vas bo vodila strokovnjakinja Suzana Uršič, ki je bogate izkušnje pridobila z dolgoletnim svetovalnim delom na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, in ki ima tudi lastne, več kot 30-letne izkušnje v svojem partnerstvu.


Primerno za:

 • ženske in moške,
 • mlajše in zrele osebe,
 • poznavalce in popolne začetnike v partnerstvu,
 • trenutno samske,
 • tiste, ki se v odnosu trudijo sami in tiste, ki z veseljem pridejo skupaj
  (pridete lahko sami tudi, če ste že v partnerstvu).

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, temveč umakniti vse prepreke, ki si jih pred ljubeznijo zgradil v sebi.
(Rumi)


Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 13. maja 2023, 9:00 - 13:00

Kaj dobim?

 • vpogled v partnerski odnos, v smislu kaj je in kaj sploh ni,
 • spoznavanje pomena partnerstva za nas same in kaj nas pravzaprav vanj pritegne,
 • boljše razumevanje partnerske dinamike,
 • odkrivanje osnovnih "poganjalcev" partnerskih odnosov,
 • prepoznavanje in razumevanje sporočil, ki se pojavljajo vedno znova "nekje vmes",
 • razumevanje vlog v partnerstvu,
 • spoznavanje načinov zakaj in kako graditi globino povezanosti v partnerstvu,
 • odgovore na vprašanja kaj je intima, kaj erotika in kaj spolnost,
 • spoznavanje priložnosti in zagat rasti posameznika v partnerstvu,
 • duhovno vodenje skozi primere situacij,
 • izkušnjo nežne in sproščujoče meditacije,
 • 4-urno druženje s podobno iščočimi/mislečimi.

 

Ne zamudite... gre za res posebno delavnico. Zanimivo domačo nalogo dobite že pred samo delavnico. 🙂 

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Prijave in cena


Število mest je omejeno!

Cena delavnice:  44 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest - skupina je, vezano na naravo delavnice, številčno omejena. 

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Včerajšnja jama

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A iz tega testa sem?

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel

I. B.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da

N .

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna,

B.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta.

T.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, po večletnem šolanju po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Marisa Peer, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram