27
september

Predavanje ob izidu knjige "Placebo ste vi", Joe Dispenza

Podrobnosti

Organizator: Knjigarna ZDAJ
262. mozaik za dušo

JOE DISPENZA: PLACEBO STE VI - VAŠ UM JE POMEMBEN (Založba Primus)
Gostja: SUZANA URŠIČ, certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike

V tokratnem mozaiku za dušo bomo govorili o preseganju lastnih omejitev in ustaljenih pravil ter se podali v vode nadnaravnega, ko postane najpomembnejša vera vase in v polje neskončnih možnosti. Gostja vam bo predstavila dolgo pričakovano knjigo dr. Dispenze, ki že vrsto let raziskuje področje nevrologije, celične biologije, staranja in dolgoživosti.

V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, dr. Joe Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti.

Knjiga na znanstven in obenem preprost način ponuja praktična orodja za optimalno delovanje uma in odseva avtorjevo navdušenje nad ugotovitvami, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike - ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

Suzana Uršič s svojimi znanji s področja karmične diagnostike, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri Marjanu Ogorevcu, Neli Rep in drugih učiteljih, svetuje ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za svoje težave.
Mama treh otrok z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu, s pedagoškim pristopom popelje posameznike, odločene za spremembo, na pot do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

"V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je namenjeno, ter jo začuti s svojim celim bistvom ... in priklical boš čudež!", je Suzanin moto, ki tako kot Joe Dispenza trdi, da je prav vsak od nas sam svoje sreče kovač, če le uporabimo najmočnejši "stroj", s katerim razpolagamo.

knjigarnazdaj.si

Mnenja obiskovalcev

Naj vam povem, da mi je bilo vaše predavanje – predstavitev knjige Placebo ste vi v knjigarni Zdaj - zelo všeč. Se mi zdite dovolj karizmatični, da bi lahko prišla tudi kdaj k vam na vaše delavnice oziroma pogovor. Knjigo berem in sem malo pred polovico. Mi je zelo všeč in upam, da uspem sama razjasnit stvari pri sebi, če pa ne uspem, pa pridem do vas, da mi pomagate.

Darja

Čas in kraj

četrtek, 27. septembra 2018, 17:00

Delite dogodek s prijatelji

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram