ZAPRTA SKUPINA
27
februar

Prisluhnimo tišini - rojstni dan

Prisluhnimo tišini - rojstni dan
27. 02. 2022

Voden program s prizemljevanjem in usmerjanjem vase, v varnem objemu notranjosti Zemlje in govorečem miru odmaknjenosti kraške jame.


Dogodek bo vodila Suzana Uršič, izkušena bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.


Okviren terminski razpored

 • 19.30 prihod in uvod (predavalnica)
 • 20.00 odhod v Županovo jamo
  • voden program dela na sebi vezano na potrebe in želje stranke - naročnika
  • voden ogled Županove jame
 • 21.00 prihod iz jame
  • pogovor in podpora v skupini
  • po potrebi individualno svetovanje
 • 21.30 zaključek

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

nedelja, 27. februarja 2022, 18:30 - 21:30

Osvetljena in zavarovana pot po jami je dolga 610 m.
Svetuje se športna obutev in topla oblačila. Stalna temperatura v jami je 10 °C.
Zaradi konstantne visoke vlažnosti (90 %), ki je zaradi temperature ni čutiti, je obisk jame koristen tudi za dihalni sistem.

Kotizacija

Cena dogodka:
eur 39 / osebo (za skupino več kot 10 oseb)
Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev: Marisa Peer, Tony Robbins, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram