20
januar

Stopati globoko z energijami prazne Lune

Stopati globoko z energijami prazne Lune
20. 01. 2023

Meditativno delo na sebi v kraški jami
Odločiti se. Stopiti vase. In se sprejeti.

Program osebne rasti v Županovi jami.
Napredujmo prijetneje - na nekonvencionalen način.

Stopanje globje - vase bomo v dnevu prazne Lune, v prelepi več-prostorni kraški jami, združili z njenim ogledom.

V neposredni bližini Ljubljane bomo, s podporo močne, a nežne Lunine energije, v objemu Zemlje »osvetljevali svoje kletne prostore«.

Ko ste v temi, a izberete vztrajanje in trenutke podarite sebi, lahko v globinah (jamskih in svojih), spregledate in opazite množico lepega.


 • 18.00 prihod in uvod (predavalnica)
 • 18.30 odhod v Županovo jamo
  • voden program z globokim usmerjanjem vase, učenje tehnik za zbujanje stika s sabo, zavedanje in sprejemanje sebe, druga čakra, meditacija
  • voden ogled Županove jame
 • 19.30 prihod iz jame
  • pogovor in podpora v skupini
  • po potrebi individualno svetovanje
 • 20.00 zaključek

Dogodek vodi izkušena terapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič.

Program dogodka je primeren tudi za zaključene skupine.

Predznanje ni potrebno.


Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

petek, 20. januarja 2023, 17:00 - 20:00

Osvetljena in zavarovana pot po jami je dolga 610 m.
Svetuje se športna obutev in topla oblačila (po načelu čebule).
Stalna temperatura v jami je 10 °C.
Zaradi konstantne visoke vlažnosti (90 %), ki je zaradi temperature ni čutiti, je obisk jame koristen tudi za dihalni sistem.
Županova jama leži na Dolenjskem, med Grosupljem in Turjakom, le pol ure vožnje iz Ljubljane. Njena lega v osrednjeslovenski regiji omogoča odlično dostopnost tudi iz bolj oddaljenih krajev Slovenije

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Prijave in cena


Skupina bo majhna!

Cena delavnice (kotizacija): 39 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest (skupina je številčno omejena) oziroma najkasneje do 13.1.2023.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram