21
november

Tematski dogodek - "Moja ideja, moje počutje in moj fokus"

Vabljeni na delavnico Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske, ki jo bosta vodila bioterapevtka in hipnoterapevtka Suzana Uršič ter kineziolog Simon Uršič. Namenjena je inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom, pedagoškim delavcem, raziskovalcem), novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti »start up«.

Na delavnici bomo iskali odgovore na komunikacijo v stresnih situacijah in izgorelost. Izpostavili bomo pomen antistresnih tehnik in relaksacije celega telesa za boljšo koncentracijo in fokus, ki pripeljejo do najboljših idej. Prikazali bomo tudi primer pravilnega pristopa do strank. Izpostavili bomo pomen vadbe za zmanjšanje slabega počutja ter odsotnosti zaposlenih in njen vpliv na zvečanje samozavesti ter vpliv na boljše počutje.

Več informacij in prijave na dogodek na spletni strani https://www.uip.si/ ter facebook strani https://www.facebook.com/events/2466194163624207/.

Čas in kraj

četrtek, 21. novembra 2019, 18:00 - 13:00
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.
closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram