21
november

Tematski dogodek - "Moja ideja, moje počutje in moj fokus"

Tematski dogodek - "Moja ideja, moje počutje in moj fokus"
21. 11. 2019

Vabljeni na delavnico Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske, ki jo bosta vodila bioterapevtka in hipnoterapevtka Suzana Uršič ter kineziolog Simon Uršič. Namenjena je inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom, pedagoškim delavcem, raziskovalcem), novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti »start up«.

Na delavnici bomo iskali odgovore na komunikacijo v stresnih situacijah in izgorelost. Izpostavili bomo pomen antistresnih tehnik in relaksacije celega telesa za boljšo koncentracijo in fokus, ki pripeljejo do najboljših idej. Prikazali bomo tudi primer pravilnega pristopa do strank. Izpostavili bomo pomen vadbe za zmanjšanje slabega počutja ter odsotnosti zaposlenih in njen vpliv na zvečanje samozavesti ter vpliv na boljše počutje.

Več informacij in prijave na dogodek na spletni strani https://www.uip.si/ ter facebook strani https://www.facebook.com/events/2466194163624207/.

Čas in kraj

četrtek, 21. november 2019, 18:00 - 13:00
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Izvajalci dogodka

Suzana Uršič bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave svojih strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Je mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

Simon Uršič, diplomant kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani in strokovnjak na področju telesne drže in s tem povezanega počutja, samozavesti, zdravja sklepov, preventive pred poškodbami in boljšega prvega vtisa.

Njegova profesija zajema delo s stopali, tako kurativno kot preventivno in delo z ramenskim obročem, saj ti dve področji najbolj vplivata na telesno držo in z njo povezane težave. Sodeluje s fizioterapevti, zdravniki in Ortopedskim inštitutom Maribor.

Kot kondicijski trener je vodil košarkarski kamp za mlajše košarkaše, sodeloval pa tudi pri reprezentantih U16 in U18, KK Grosuplje in KK Ilirija. Kot terapevt telesne drže je pomagal mnogim nosečnicam, podjetnikom in drugim do boljše telesne drže, zdravja in prezence.

closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram