PONAVLJAJOČ
DOGODEK
Vsak četrtek

Transformacijske meditacije - Februar 2022

Transformacijske meditacije - Februar 2022
26. 02. 2022

Ste pripravljeni (ponovno) narediti korak k sebi?

S ponosom in veseljem vas obveščam, da se po kratkem poletnem oddihu, od 7. oktobra dalje, ponovno družimo na inovativnih ONLINE skupinskih meditacijah!

Ob udeležbi na meditacijah ste deležni individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja in reagiranja.

Meditacije vključujejo prepletanje različnih terapevtskih pristopov in tehnik, kot so:

  • elementi intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza), 
  • energetska vzpodbuda za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
  • nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing).

Obenem pa se meditacijam vsaj 1x mesečno pridruži tudi glasbenica, ki z igranjem glasbil, posebej uglašenih na frekvence globokih transformacij poskrbi, da se poglabljamo vase s pomočjo vibracij zvoka.

Meditacije se izvajajo v živo, preko platforme Zoom, in sicer vsak četrtek* od 20:00 – 21:00, vodim pa jih Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

  • Cena mesečnega paketa: 40 EUR.
  • Cena mesečnega paketa vključuje 4 - 5 vodenih meditacij na mesec.
  • Dodatne informacije: [email protected] ali +386 41 639 645.
  • Plačilo mesečnega paketa mora biti izvršeno v naprej, najkasneje do 25. v mesecu (npr. plačilo mesečnega paketa za november se poravna do 25. oktobra).
  • Število mest je omejeno.

Pohitite in rezervirajte svoje mesto, da ne ostanete brez online fotelja! 🙂

*V kolikor je na četrtek praznik, se meditacija prestavi na drug dogovorjen dan.


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.
Vabljeni, da se vnaprej registrirate v aplikaciji Zoom in se kasneje dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom.


meditacija 24. 2. 2022, 20:00-21:00
tema:
 Napredek

povezava: https://us02web.zoom.us/j/86596699313
meeting ID:  865 9669 9313
geslo: Prejmete preko SMS sporočila


Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

Ponavljajoč dogodek
Vsak četrtek ob 20.00
Online - doma

Cena mesečnega paketa

40 EUR

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, po večletnem šolanju po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Marisa Peer, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closemap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram