PONAVLJAJOČ
DOGODEK
Vsak četrtek

Transformacijske meditacije - Maj 2022

Transformacijske meditacije - Maj 2022
29. 05. 2022

Ste pripravljeni (ponovno) narediti korak k sebi?

S ponosom in veseljem vas obveščam, da se po kratkem poletnem oddihu, od 7. oktobra dalje, ponovno družimo na inovativnih ONLINE skupinskih meditacijah!

Ob udeležbi na meditacijah ste deležni individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja in reagiranja.

Meditacije vključujejo prepletanje različnih terapevtskih pristopov in tehnik, kot so:

  • elementi intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza), 
  • energetska vzpodbuda za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
  • nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing).

Obenem pa se meditacijam vsaj 1x mesečno pridruži tudi glasbenica, ki z igranjem glasbil, posebej uglašenih na frekvence globokih transformacij poskrbi, da se poglabljamo vase s pomočjo vibracij zvoka.

Meditacije se izvajajo v živo, preko platforme Zoom, in sicer vsak četrtek* od 20:00 – 21:00, vodim pa jih Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

  • Cena mesečnega paketa: 40 EUR.
  • Cena mesečnega paketa vključuje 4 - 5 vodenih meditacij na mesec.
  • Dodatne informacije: [email protected] ali +386 41 639 645.
  • Plačilo mesečnega paketa mora biti izvršeno v naprej, najkasneje do 25. v mesecu (npr. plačilo mesečnega paketa za november se poravna do 25. oktobra).
  • Število mest je omejeno.

Pohitite in rezervirajte svoje mesto, da ne ostanete brez online fotelja! 🙂

*V kolikor je na četrtek praznik, se meditacija prestavi na drug dogovorjen dan.


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.
Vabljeni, da se vnaprej registrirate v aplikaciji Zoom in se kasneje dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom.


V mesecu maju bo ritem meditacij malo spremenjen: četrtek 5.5., sreda 11.5., sreda 18.5., sreda 25.5.


meditacija 25. 5. 2022, 20.00-21.00

tema:
Mir

povezava: https://us02web.zoom.us/j/84438591656
meeting ID: 844 3859 1656
geslo: Prejmete preko SMS sporočila

POZOR! Meditacije so tokrat v sredo.


Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

Ponavljajoč dogodek
Vsak četrtek ob 20.00
Online - doma

Cena mesečnega paketa

40 EUR

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closemap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram