10
oktober

Vodena meditacija; dodatna energijska podpora izkušene skupine

Vodena meditacija; dodatna energijska podpora izkušene skupine
10. 10. 2019

Poglobljena meditacija za vse, ki želijo resno delati na sebi, graditi svoj osebni napredek. V sklopu poglobljene meditacije se skupina redno tedensko srečuje na meditaciji na daljavo. Tokrat želimo izkušnjo podeliti s širšim krogom.

Meditacijo vodi certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka Suzana Uršič.
Zaradi individualnega pristopa je število mest omejeno - prijave sprejemamo zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Kotizacija

Cena dogodka: 15€
Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

 

Čas in kraj

četrtek, 10. oktober 2019, 19:00 - 20:30
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Delite dogodek s prijatelji

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. 💜. Do snidenja, topel pozdrav

T.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta.

T.
closeclock-omap-markerenvelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram