29
junij

Zaključno meditativno srečanje

Zaključno meditativno srečanje
29. 06. 2024

… ali
"Nagradimo se za vse, kar smo v 23/24 naredili skupaj"

Vabljeni na dogodek “Zaključno meditativno srečanje”, kjer bomo združili meditiranje, druženje na mojstrsko obnovljenem seniku, pridobivali vpoglede skozi predavanje, pogledali v Jyotish – sporočila za poletje in jesen 2024, potovali bolj k sebi skozi meditacijo z zvočno kopeljo, bivali v neokrnjeni naravi, in se, najbolj pogumni, tudi okopali v reki Krki.

Srečanje je namenjeno vsem, ki so v obdobju sept’23 – jun’24 kadarkoli meditirali z nami.

Dogajanje se bo odvilo na turistični kmetiji Hiša Kulture in Nature, kjer je ustvarjeno popolnoma mirno in naravno okolje za naše meditativno popotovanje, ki predstavlja zaključek meditativnega leta 23/24.

Dogodek vodi izkušena bioterapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, ViVi - Suzana Uršič.

S svojimi znanji in sposobnostmi se bosta pridružili tudi Petra Uršič, umetnica na glasbilih, in Klara Uršič, fizioterapevtka.


Potek dogodka:

sobota, 29.junij

  • ob 10h prihod na kmetijo,
  • uvodne informacije, razlage,
  • meditacija z zvočno kopeljo,
  • predavanje, pregled Jyotish kart za vsakega posameznika in preventivni nasveti za prihajajoče obdobje poletja in jeseni,
  • za najbolj pogumne kopanje v Krki,
  • skupno vegansko kosilo,
  • meditacija,
  • ob 16h zaključek.

Dogodek je namenjen vsem, ki so v obdobju sept'23 - jun'24 kadarkoli in na kakršenkoli način meditirali pod vodenjem ViVi - Suzane Uršič:

- na online transformacijskih meditacijah,
- na online sprostitvenih meditacijah,
- na meditacijah za Mir,
- na kakršnihkoli dogodkih z vključenim povezovanje s seboj in meditiranjem,
- na svetovalnih ali terapevtskih srečanjih z učenjem povezavanja s seboj in meditiranjem.


Dobili se bomo na točno določen (izračunan) trenutek, primeren še za zadnje, dodatno delo v letu 23/24:

- ko bo naše emocije zastiral Rahu, ki bo želel še zadnjega premika, in to z opazovanjem učitelja, ki si želi, da gremo stopnico višje,
- ko bo Ketu pošiljal dodatno energijo svojega repa na naša čustva, da bi jih le še malo "očistili",
- ko bodo tudi naše misli lažje sledile emocijam in
- ko bo ravno pravi dan za postavljanje namer za poletje in začetek novega »šolskega« leta.


Priporočila za udeležence:

S seboj prinesite blazino/joga mat, nizek vzglavnik in ostalo potrebno za ležečo meditacijo, stekleničko za vodo, pripomočke za pisanje. Oblecite se sproščeno. In po sistemu čebule.

Zaradi potrebne organizacije, so vnaprejšnje prijave obvezne.

Prečudovita narava - Reka Krka

Organizator Zavod ŽIVLJENJE

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 29. junija 2024, 10:00 - 16:00

Drašča vas 5, Zagradec

Dogodek vključuje:

- 6 ur druženja z enako mislečimi,
- spoznavanje v živo tistih kolegov, s katerimi sem se morda celo šolsko leto 23/24 družil le preko ekrana,
- poglabljanje in prakticiranje meditiranja, tudi ob zvočni kopeli,
- ozaveščanje notranjega dogajanja preko tematike iz predavanja,
- prejemanje individualnih preventivnih nasvetov za poletje in jesen (Jyotish),
- druženje na lokaciji turistične kmetije v neokrnjeni naravi ob Krki, v vrhunsko prenovljenem, zaprtem seniku,
- po želji kopanje v reki Krki,
- s srčnostjo pripravljeno vegansko kosilo.

Cena dogodka:


Dogodek "Zaključno meditativno srečanje" nima navedene vrednosti.

Je pa zaradi organizacije dogodka potrebna vnaprejšnja prijava, ob katerih se vplača prijavnina, v višini eur 15.

Prijave za rezervacijo mest

Mnenja iz meditativnih dogodkov

Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo

L.

Iskanje in preseganje sebe

Draga Suzana, moje oči se vedno točijo solze. Narava z dežjem to čiščenje podpira. Nekje pod tem drhtenjem duše se zbuja občutek miru, zadovoljstva in zavedanje, da lahko tudi tako pristna jaz najdem mesto v svetu. Hvala za včerajšnje spuščanje v globine!

Č.

Včerajšnja jama

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A iz tega testa sem?

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel

I. B.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da

N .

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna,

B.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti ... je šel iz mene. HVALA. ?. Do snidenja, topel pozdrav

G.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo ... ne znam opisati ... hudo, temačno ... ampak na koncu olajšanje ...
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka

S.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta.

T.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gostje na dogodku

Po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, ki je študij zaključila v tujini - na Zdravstvenom veleučilištu v Zagrebu.

Njeno glavno zanimanje je zdravje žensk, tako pred nosečnostjo, med samo nosečnostjo in po porodu ter v nadaljnem obdobju.

Pripravništvo je opravljala na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer je pridobila veliko znanja s področja zdravja žensk.

Med samim pripravništvom se je udeležila mnogih strokovnih predavanj in izobraževanj, med drugim je opravila tečaj varne vadbe v nosečnosti pri doc. dr. Dariji Šćepanović in izobraževanje za obravnavo brazgotin McLoughlin Scar Tissue Release – MSTR. Kasneje se je odločila še za tečaj Access Bars, ker vedno stremi k novemu znanju in širjenju področij, ne le kako pomagati fizičnemu telesu temveč tudi umu in psihi, ter celovito delovati in tako osebo tudi obravnavati.

Tečaj klasične – švedske masaže je opravila že pred študijem, saj jo je že od nekdaj zanimalo človeško telo, njegovo delovanje, predvsem pa zdravilno delovanje človeškega dotika na telo.

Novo področje, ki ga vpeljuje v svoje delo je tudi pilates. Z neprestanim izobraževanjem želi bogatiti tudi svoje stranke.

Odlikuje jo izredna empatija in občutek za sočloveka, srčnost, pristnost, delavnost, širina razmišljanje ter odprtost do novih področij in izzivov.

Pri delu jo vedno vodi želja pomagati ljudem doseči boljše počutje, večje zadovoljstvo in večjo kakovost življenja.

Misel, ki jo vodi: Topel človeški dotik je najboljše zdravilo!

music-circle2

Petra Uršič je mlada glasbenica z intuitivnim igranjem. Njeni instrumenti so uglašeni na frekvencah, ki podprejo čutenje, stik s sabo in globoke osebnostne transformacije.
Njeno igranje pa ni zgolj intuitivno. Njeno delovanje ob igranju je tudi čuteče in energetsko podporno. Ob igranju daje sebe kot orodje za energetsko podporo, kjer čuti, da je le-ta potrebna.
To pa je za njo mnogo bolj izzivno in naporno, za udeležence pa mnogo bogatejše.

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram