Izjava o varovanju podatkov

ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič zbira osebne podatke svojih uporabnikov za namene informiranja o svoji dejavnosti, obveščanja udeležencev posameznih programov in pošiljanja gradiv, vezanih na posamezne programe.

Upravljalec podatkov je podjetje ViVi - Osebno in poslovno svetovanje, Uršič Fister Suzana s.p., Smrjene 166, Smrjene, 1291 Škofljica.

Za zgoraj opisane namene zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov,
  • telefonska številka.

Svoje podatke nam zaupate prostovoljno:

  • ustno, preko spletnega obrazca ali po elektronski pošti ob prijavi na določen program.

Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega programa, hranimo do konca izvedbe posameznega programa. Ostale podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli uveljavljate:

  • iz sistema prejemanja posameznih e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na dnu poslanega gradiva kliknete na povezavo »Odjavi me iz tega seznama«. Ob odjavi bomo izbrisali vse vaše podatke, vezane na to prijavo,
  • vašo zahtevo po uveljavljanju katere koli pravice nam lahko pošljete po e-pošti na naslov [email protected], ali nam pišete na naslov: ViVi - Osebno in poslovno svetovanje, Uršič Fister Suzana s.p., Smrjene 166, Smrjene, 1291 Škofljica.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram