ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Po dolgem času

Objavljeno 4. septembra 2020

Minilo je že kar nekaj časa od moje zadnje objave... To seveda ne pomeni, da v tem obdobju nisem bila aktivna. Nasprotno. ?
Poletje je čas za raziskovanja, snovanja novih idej in pripravo novosti … temu sem se posvetila tudi sama.

Ena izmed meni ljubših oblik terapij, ki jih izvajam, je skupinska meditacija. Delo v skupini ima namreč poseben čar; omogoča pretok močnejših energij, poglablja meditacijsko izkušnjo, pripomore k obširnejšim transformacijam in predstavlja obliko druženja.

Trenutna situacija nas je vzpodbudila, da se prilagodimo in spremenimo svoj življenjski slog na način, ki ga (do sedaj) nismo bili vajeni. V duhu in toku teh sprememb, sem izdelala nov program.

Pripravila sem novo, inovativno obliko vodenih meditacij, ki so plod mojih dolgoletnih izkušenj dela s strankami in raziskovanja na kakšen način posameznikom, ne glede na nivo ali čas dela na sebi, olajšati stik s sabo in omogočiti resnično ter kvalitetno transformacijo podzavestnih vzorcev in blokad, ki strankam povzročajo težave. Predvsem težave na področju odnosov in počutja, ki posameznika ustavljajo ter blokirajo pri koriščenju njegovih lastnih potencialov za kreiranje vsakršnega blagostanja.

Več informacij o meditacijskem programu, s katerim pričnemo oktobra, pa boste izvedeli v prihodnjih dneh. ?

Do takrat…

Topel objem,
Suzana

Vsa obvestila
closebarsangle-downlevel-upenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram