ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

"Jutri se dobiva v naravi, primerno se obujte in oblecite!" se je glasilo sporočilo Suzane. Sprva skeptične misli so se prelevile v radovedne - "Le kaj imava tokrat na meniju in zakaj zunaj..." - je le nekaj teh, ki so mi rojile po glavi vse do najinega srečanja. Ves skepticizem se je kmalu ob najinem stiku stopil. Prečudovit dan je bil. Pomladno sonce, prvi zvončki, šum potoka in šelest listja v krošnjah nad nama in ob naju....Suzana je s svojim toplim objemom in spretnim izborom besed ter njeno izredno tankočutnostjo kmalu "razorožila" moje obrambne mehanizme in počutil sem se tako kot ponavadi na najinih srečanjih - domače, toplo, udobno, sprejeto in kljub izredno občutljivi temi, ki sva jo kasneje obdelovala, varno kot v najbolj varnem objemu. Z lahkoto sem ohranjal odprtost - in ne samo to - ta je iz trenutka v trenutek rasla. Okoliš narave, ki ga je izbrala, je vse skupaj samo še dodatno podprl in s tem se je ustvarila atmosfera, ki je omogočila dotik nečesa, kar je znotraj mene dozorelo, da vznikne in se po dolgih letih znova pokaže svetu. Nekaj kar je bilo tako dolgo skrito, a je zaradi mojega obrambnega delovanja na nezavednih in energetskih nivojih za svojo samoohranitev jemalo enormne količine energije. Sam potek srečanja je bil za moje razumevanje popoln - besede, dejanja, občutki, prostor, okoliš - da je ta, res lep del mene, upal pokukati na plano in se osvoboditi. Še danes, ko se prestavim v tisti trenutek, se v meni obudi prijeten občutek in vedno znova, me prevzame hvaležnost, da se je zgodil kot se je.

Pot samospoznanja in pot k sebi ni vedno lahka. Ko se podaš po poti srca, je lahko ta pot s tabo velikokrat brutalno iskrena in za določene dele tebe boleča, a je vredna vsake kapljice znoja in vložene energije ter truda, saj iz dneva v dan odpada vse, kar nisi in iz trenutka v trenutek postajaš bolj celosten, bolj ti.
Hvaležen sem, da mi je Življenje na pot pripeljalo Suzano, ki ne samo da mi je pomagala preko okov, ki so povzročali mojo bolezen, temveč mi nesebično predaja znanje in me na več nivojih "trenira" kako v vsakem trenutku ohranjam  stik s (tistim pravim) seboj ter je z mano tudi takrat, ko je najbolj težko. In kar mi je najbolj všeč - Suzana ne hodi moje poti, temveč me opolnomoči, vzpodbuja in podpira, da sem na svoji poti popolnoma samostojen, neomajen ter ostajam občutljiv in srčen... in tako vse bolj na dan prihaja tisti pravi jaz ❤ Veselim se že vsega, kar še prihaja. Ker življenje res postaja Življenje in je to polno kot si to nisem znal nikoli predstavljati.
P.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram