ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Ko je Suzana najavila delavnico in program "srčnost" v bosanskih piramidah, me je to pritegnilo. Že pred leti sem želela obiskati piramide in ker je bilo to sedaj združeno z delom na sebi, sem se odločila, da se pridružim skupini. Nekako sem začutila, da ob močni podpori Suzane, okolja in meditacijah v piramidah lahko najdem svoj notranji mir.

Ob mogočni podpori globin matere zemlje, močnih, intuitivno vodenih meditacijah, podpori skupine, sem ugotovila, da v sebi imam mir, vendar pa sem na svoji poti izgubila stik s samo seboj. Ta se je ob podpori Suzane počasi, tiho začel prebujati, le prepoznati ga moram. Moje delo in notranji procesi se začnejo. Pri tem mi je v pomoč tudi "spomin" na občutenje zadnjega dne meditacije v globini 300 m pod zemljo, kjer sem začutila sebe in se lahko objela. Upam, da bo ta notranji občutek ostal še dolgo in mi pomagal na moji poti k sebi.

Hvaležna sem za to izkušnjo in vse kar sem ob tem doživela in prejela.

E. P.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram