ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Nekega jutra, ko sem brskala po telefonu, se mi je pripeljal oglas za 3-dnevno delavnico in izlet na piramido Sonca. Sama pri sebi sem si rekla: "To bi lahko bilo mojo rojstnodnevno darilo sama sebi." Na piramidi Sonca sem pred leti že bila, vendar me je vleklo, da jo obiščem ponovno. Odločila sem se, da grem. Sicer, sem do zadnjega dne čakala s prijavo, saj sem bila vezana na odobritev dopusta s strani službe. Verjetno sem to željo močno izžarevala in dobila zeleno luč za dopust.

Ko sem dobila mesto na delavnici, so se v meni začeli prebujati strahovi (ali bom utesnjena na kombiju, ali se bom ujela s skupino in organizatorko delavnice,…). Po tihem sem si priznavala, da bo vse OK in sama sebe bodrila, da grem čez svoje strahove in nezaupanja ter da sprejmem izzive na poti in se predam novi izkušnji. Pred vstopom na kombi je vsak izvlekel sporočilce ali misel dneva. Moje se je glasilo takole: »Živeti začneš takrat, ko strahu pogledaš v oči, mu brez oklevanja rečeš: »JE*I SE in stopiš naprej.« Tako da, točno to sem naredila in se predala potovanju.

Moja pričakovanja delavnice in duhovnega potovanja so bila: samospoznavanje, ozaveščanje in spuščanje starih vzorcev in prepričanj, ki mi ne služijo več, dobiti novo izkušnjo, preseči svoje strahove, občutiti energijo, spoznati nove ljudi s podobnimi interesi. Dobila sem veliko več kot le to.

Suzana nas je preko meditacij, delavnic in nalogami povezovala, spodbujala k opazovanju in doživljanju sebe in drugih. V njenih procesih smo šli v globino. V veliki meri smo prebujali srčnost in hvaležnost ter se odpirali za sprejemanje vsega, kar nam prinašajo dnevi. Na individualnem terapevtskim svetovanju sem Suzano lahko vprašala, kar me je zanimalo. Ozavestila sem določene vzorce in prepričanja in dobila usmeritve za naprej. Povedala mi je tudi, komu naj oprostim za določene občutke, ki so se odvijali v meni (nekaj je bilo zavednih, nekaj pa nezavednih). Na koncu pa mi je dala še vzpodbudo, da dejavnost, ki jo delam s srcem, delam še naprej in grem iz svoje cone udobja ter se soočim s strahovi, ki jih imam ob tem.

Pri vseh delavnicah se me je najbolj dotaknil občutek povezanosti vseh nas, katerega že dolgo nisem občutila. Pri procesih smo bili vsi opora drug drugemu. Včasih s pogledom ali besedo, drugič z dotikom. Vse Suzanine delavnice in meditacije so bile dobro zastavljene in ob pravem času na pravem mestu. Šle so v globino in prebudile speče ali potlačene delčke nas in jih ponovno aktivirale. Glede celotne izvedbe lahko rečem, da sem hvaležna Suzani in vsem udeležencem delavnice za prečudovito izkušnjo.
Bila sem že na veliko delavnic in v njih zelo uživala vendar glede intenzivnosti mojih občutkov je ta presegla vse. Toliko srčnosti, hvaležnosti, povezanosti, podpore, globine sem izkusila le ta tej delavnici. Hvala Suzani in udeležencem za prečudovito izkušnjo. Hvala, ker ste. ❤

N. C.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram