ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Spet se smejim. Spet imam energijo in moč živeti. Vsak trenutek sem vse bolj jaz - tisti pravi jaz.

Ni bilo lahko. Pravzaprav je bilo izredno boleče, polno trpljenja, a vredno vsake kaplje znoja. Pogledati vase in se srečati s svojimi temačnimi deli, jih sprejeti in objeti ter jim dovoliti, da odidejo - jih in jih končno, tiste, ki ne služijo - spustiti.

Ne štejem več, koliko pomembnih uvidov o sebi sem spoznal v preteklem letu, a vsak od njih me je pripeljal bližje k sebi. Vsak od njih me je naučil tiste najpomembnejše lekcije, lekcije, ki jih žal ne učijo v šoli. Jih pa lahko spoznaš, če se zavežeš procesu samospoznanja.

Povsem na tleh in na koncu z močmi sem bil, izgorel, ko mi je življenje dobesedno na pot pripeljalo Suzano. Šele danes mi prizna, da je bilo moje telo res že v izredno slabem stanju. Pred tem sem obiskal mnogo različnih terapij, bioenergetikov…. A nič, prav nič mi ni pomagalo tako hitro in tako močno kot redno delo na Suzaninih terapijah. Že prva terapija mi je dala vedeti, da je pred mano nekaj posebnega. Suzana poseduje širok spekter znanj in orodij, ki jih tankočutno in spretno prilagaja stranki ter aktualnemu dogajanju - vendar brez mojega predanega sodelovanja in opravljanja zadanih nalog, se seveda ne bi zgodilo nič.

Osvetlila sva temne dele mojega karakterja, moje preteklosti, vsega kar je vplivalo name in čemur sem dovolil, da me je tako ali drugače oblikovalo in omogočilo, da sem se pripeljal do takšnega slabega stanja. A dotaknila sva se tudi tistega, kar je v meni najlepšega in od vedno najsvetlejšega.

Magično leto je za mano. Občutil sem stvari, za katere si nisem nikoli sploh zamislil, da jih lahko človek začuti in doživi. A najpomembnejše - spet sem v stiku s sabo, svojo otroškostjo, igrivostjo… zato se z neizmerno hvaležnostjo obračam k tebi Suzana - Hvala, da mi pomagaš na tej poti, opominjaš in usmerjaš, bodriš, ko je težko in si ob meni - v dobrem in slabem 😉 hvaležen sem svoji Duši, da me je pripeljala k Tebi in da sem sledil temu klicu, ker sem si z obiskom tvojih terapij, podaril eno izmed največjih daril v svojem življenju.

I.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram