ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Delavnica v odmiku "Središče" na Cresu me je pritegnila s samim programom, morskim okoljem in skrivnostnimi labirinti. Pa tudi zato, ker Suzana vse to skrbno izbere, načrtuje in s svojim vodenjem in delom nudi izjemno podporo tako skupini kot vsakemu udeležencu.

Dnevne meditacije, hoja k labirintom, v neokrnjeni čudoviti naravi, morska klima, prekrasen pogled na morje, vaje, risanje labirinta..., podpora skupine so bile čudovita priložnost za globlji stik s seboj in spustitev tistega, kar mi ne služi več. V prostem času, sicer ga ni bilo veliko, si lahko šel v naravo - vzpon po križevi poti, do morja in užival v plavanu ali pa si ogledal staro jedro mesteca Beli.

Labirinti so v meni sprva zbujali nelagodje, češ, da se znotraj njih lahko izgubim. Zato sem se najprej odločila prehoditi manjši labirint in ko sem ga uspešno prehodila, sem se počutila bolj suvereno. V drugi labirint sem vstopila bolj suvereno in ob hoji čutila kot da lebdim in telo je vibriralo. Vse je postalo bolj mirno, čutila sem večjo povezanost s sabo, z zemljo, naravo.

Naslednji dan smo v tišini, z namero, hodili po poti mimo starih hrastov, do naslednjega "Ladinega labirinta". V tem labirintu sem v sebi čutila preboj, radost, veselje in hvaležnost.

Hvaležna sem za to izkušnjo, za podporo celotne skupine, s katero smo se zelo povezali in smo bili kot ena družina. Na meni pa je sedaj, da ohranjam ta stik s seboj in si vzamem čas zase.

Verjamem, da bi bil vsakdo, ki želi globlji stik s seboj navdušen nad takšno delavnico.

L.D.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram