ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride Učitelj. Ali terapevt. Suzana je po spletu okoliščin stopila v moje življenje tiho in mirno. V trenutku, ko sem potrebovala Tisto, se mi je prikazala na spletnem omrežju. Stopila sem v kontakt z njo, kjer mi je s prvim stavkom odgovorila: " Kako ti lahko pomagam?". Verjamem, da ni naključij.

Suzanino Energijo čutiš na daljavo, kako te prežema mir. Vsaka minuta z njo je balzam za moje energetsko telo, katerega šele zdaj zares spoznavam in si dovoljujem Biti. Vsaka ura je trdo delo, delo na sebi, kjer Suzana dosledno vodi in želi narediti čim več v klientovo najvišje dobro. Delo je pa tudi doma, v vsakem trenutku.  Domača naloga, ki je v izziv, v skušnjavo in željo, da ti uspe! Domače naloge, ki so enostavne, življenske in katere narediš spotoma. In katere dejansko delujejo! Vedno sem imela odpor pisati. Čeprav sem si tako zelo želela.  S Suzaninim načinom dajanja domače naloge, mi je v užitek. Pričela sem pisati. Svobodno, lahkotno.

 

V primerih  SOS trenutkov, izzven terapevtskega časa, kjer ji izjemoma pišem trenutno izredno stanje, kadar "hlastam za zrakom", mi nameni čas. Pa čeprav je 10 minut ali manj.  Posluša in svetuje. Da mi misliti in za to sem ji hvaležna.

 

Priporočam jo slehernemu posamezniku, ki se zaveda, da je vse Energija, ki verjame, da je več kot je samo videti, in tistemu, ki si upa zase narediti čisto vse,

 

Čas, preživet s Suzano, je odkrivanje globoke, skrite in trdno zavite ledene gore, katero se odločiš odviti.

Suzana ve za tvojo skrito ledeno goro in ti jo na varen, nežen, ljubeč način približa in z obujanjem topline se prične topiti.

P.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram