ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo ter v sedmih nebesih.
Gre za resno in globoko delo na sebi, ki zahteva sodelovanje in raziskovanje svoje notranjosti. Vse je premišljeno in z namenom. Na delavnici pridobimo uvide in naloge. Procesi se nadaljujejo tudi po koncu delavnice, dokler ne pridemo do spoznanj, ki jih potrebujemo.
Tokrat smo se posvetili 'spuščanju starega'. Stare vzorce, navade, čustva, osebnosti … smo shranili v škatlice z našimi imeni.
Razmišljala sem, da bi bilo zabavno in malo dramatično, če bi te škatlice zažgali. A kot sem že omenila, pri Suzani se ne poslužujemo 'šoubizniza' in kasneje se mi je razkrila moč tega: vsakokrat, ko me škatlica “pogleda” s poličke v spalnici, ugotovim, kakšno moč ima njena prisotnost in sem vesela, da ni postala 'le pepel'.

L.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram