Oddahnite si s pomočjo bioterapije, meditacije in joge

Kolikokrat se spomnimo na preproste stvari, kot so branje knjig, sprehod ob potoku, nabiranje rož, kolesarjenje čez drn in strn, počitek pod drevesom?

Hiter in stresen način življenja ima lahko resne posledice. Zato je pomembno, da se znamo ustaviti, se zazreti vase, skušati odpraviti to, kar nam škoduje, in se lotevati izzivov, ki se nam postavijo na pot, z zaupanjem in dobro voljo.

Eden od načinov, s katerimi si lahko omilimo stresne situacije, je bioterapija. Mnogi jo enačijo z bioenergijo, a ji moramo pripisati drugačne zasluge. Pri bioterapiji gre za vpogled v človekovo energetsko stanje – s tem bioterapevti odkrijejo izvorne vzroke težav, ki nas pestijo in nas nezavedno blokirajo. Poleg tega pa bioterapija blagodejno vpliva tudi na dojemanje situacij, ki predstavljajo za nas stres in nam povzročajo nelagodje, in nam vliva energijo za soočanje z izzivi. S sprostitvijo teh težav in boljšim poznavanjem samega sebe pa smo lahko v družabnem življenju bolj s koncentrirani tudi na druge, kar pomeni boljše odnose z najdražjimi in tudi v širšem okolju.

V dneh od 19. do 21. oktobra prirejata bioterapevtka Suzana Uršič in jogistka Karla Oblak sprostitveni vikend oddih z bioterapevtko in jogistko. Program obsega učenje tehnik meditacije in vpogled vase, kar vse pride prav v marsikaterem trenutku v življenju, se pa temu sami skrajno težko priučimo. Čudovita okolica hotela Šport**** na Otočcu pripomore k umiritvi in sprostitvi. V mirnem okolju si boste lahko napolnili baterije in se prepustili naukom in izkušnjam voditeljic.

Delo poteka v manjših skupinah, do 20 oseb, zato je pristop individualen in poglobljen. Konkretne tehnike in vaje, ki se jih boste naučili, vam bodo lahko opora v vsakdanjiku in tudi pri zahtevnejših izzivih.

Avtor: Jordan, J., besedilo iz revije Vrelci zdravja, št. 3, september 2018, str. 12-13.

Jordan, J., september 2018. Oddahnite si s pomočjo bioterapije, meditacije in joge. Vrelci zdravja, št. 3, str. 12-13.

closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram