Z morjem k sebi • Osebno in poslovno svetovanje Uršič

26

januar

Z morjem k sebi

Podrobnosti

Vabimo vas, da si po napornem zaključevanju leta 2017, v neposredni bližini morja vzamete čas zase, si dovolite lastno raziskovanje in krepitev ter hkrati v stiku z naravo, z njeno podporno energijo postavite temelje za vašo zgodbo leta 2018.

Prepletanje karmične diagnostike in psihoorientologije s filozofijo joge bo delovalo na vse plasti vašega bitja in hkrati pomenilo poglabljanje vase, sproščanje, pa tudi resno delo na sebi.

Podarite si čas le zase, za nabiranje moči za nove podvige in skrb za druge. Dotik narave, očiščevalna moč morja in zavedanje trenutka.

Vse to boste doživeli in ponotranjili v prelepem in mirnem okolju s popolno oskrbo ter odnesli s seboj domov, s svojim vplivom med domače in na delovna mesta.

Dogodek bosta vodili Suzana Uršič, certificirana bioterapevtka in terapevtka karmične diagnostike, ter Karla Oblak, licencirana učiteljica joge in ultratriatlonka.

Predznanje ni potrebno. Dogodek je zasnovan na način, da bo delo na sebi omogočeno tako začetnikom kot tistim, ki ste na pot osebnega razvoja že stopili.
Konkretne tehnike in vaje, ki se jih boste imeli priložnost naučiti na dogodku, vam bodo v pomembno oporo pri vašem delu na sebi tudi doma.

Dogodek bo voden v slovenščini. Omogočen bo prevod v hrvaški jezik.

Velikost skupine je omejena na 20 oseb.

Prijave sprejemamo preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.
Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec.

Čas in kraj

26. januar 2018 – 29. januar 2018
Hotel Eden**** ROVINJ

Program

petek, 26.1.2018
 • od 9:00 dalje prihod
  • dodelitev sob
 • 16:00 pričetek programa
Program bo vse štiri dni vključeval:
 • tehnike umirjanja in relaksacije celega telesa
 • dihalne tehnike
 • procese in transformacije vzorcev
 • vzpodbujanje lastnega zavedanja
 • usmerjanje v stik s sabo
 • ure joge
 • jutranje doživljanje prebujanja narave ob morju v nov dan
ponedeljek, 29.1.2018
 • 12:00 zaključek programa in odhod

Kotizacija

Cena: eur 380/osebo, z vključenim DDV.

V ceno je vključeno:
 • voden program dela na sebi,
 • 3 nočitve + pol penzion v prenovljenem hotelu-4 zvezdice, dvoposteljna soba,
 • brezplačno koriščenje fitnesa in wellnessa – bazen in savna,
 • parkiranje,
 • bivanje v enoposteljni sobi proti doplačilu - eur 10/noč.

Prijave v parih / Prijavi prijatelja: Cena za drugega sodelujočega le eur 340.
Prijava je potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu celotne kotizacije ter se sprejema le do popolnjenosti skupine.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Suzana Uršič

certificirana bioterapevtka, terapevtka karmične diagnostike

Žena in mama treh otrok, ki s svojim znanjem s področij karmične diagnostike, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja svetuje ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju.

Karla Oblak

Jogistka, športnica, triatlonka, ljubiteljica narave in gibanja, s holističnom pogledom na človeka. Čeprav pravnica po poklicu in kmalu doktorica ekonomije, je njena pot povezana s proučevanjem gibanja, zdravja in jogo, ki povezuje dih, gib in um. Z jogo se je spoznala pri petih letih in od tedaj je ta del njenega življenja.

Zaključila je 300 urni učiteljski program joge pri Blažu Bertonclju, postala učiteljica Ashtanga joge pri Davidu Swensonu in pridobila naziv Yoga Sport Science Coach na ameriški akademiji "Yoga Sport Science". Tu združuje to kar ima najraje - jogo in šport, saj joga ni šport ampak je močno in nežno orodje, ki ga človek lahko uporabi na poti k polnemu življenju.

S svojim strokovnim znanjem želi ljudem pokazati načine, da polno zaživijo na fizični in mentalni ravni. Poleg tega je certificirana spinning inštruktorica, trx inštruktorica, vaditeljica FZS in trenerka triatlona (ITU 1). Poučuje jogo, vadbo mobility, flexibility, telovadbo za seniorje in spinnig. Kot coach pomaga športnikom pri pripravah na vzdržlivostne preizkušnje. Prosti čas pa najraje preživlja v naravi, na dveh kolesih ali dveh nogah, saj uspešno nastopa na ekstremnih triatlonih.

error: Vsebina je zaščitena.