19
november

Delavnica "IZ KAKŠNEGA TESTA SEM?"

Delavnica "IZ KAKŠNEGA TESTA SEM?"
19. 11. 2022

Ali sem v vlogi žrtve ali iskalca rešitve?
Kako težka situacija vpliva na mojo notranjost?
Ali je nauk situacije lekcija zame ali za mojo okolico? ...

Odgovore na vprašanja bomo iskali v soboto, 19. 11. 2022, na celodnevni delavnici intenzivnega dela na sebi.

Odkrijte, kako se odzivate in delujete.


Delavnico vodi izkušena terapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič.

Dogodek je lokacijsko postavljen v lahko dosegljiv kraj Suhe krajine, v prelepo naravo neposredno ob reki Krki. V domačijo, kjer cenijo preteklost, kulturo, naravno in domače.

Predznanje ni potrebno.


Kaj dobim?

 • Prostor in oporo za poglabljanje vase, odkrivanje svojih lepih in bolečih delov ter priložnost za razreševanje globoko odrinjenega.
 • Dve meditaciji.
 • Usmerjeno duhovno in energetsko vodenje ter aktivno (skupinsko in individualno) bioterapevtsko podporo pri delu na sebi.
 • Intenziven transformacijski proces * razreševanja vzorcev.
 • Enodnevni odklop.
 • Druženje s podobno mislečimi v prelepem, mirnem kraju ob reki Krki.
 • Vegansko kosilo.
 • Aktivno vodenje za delo na sebi - usmeritve in metode za lastno spreminjanje, tudi za delo na sebi doma.


Program delavnice:

 • Uvodna predstavitev in meditacija,
 • predavanje,
 • trenutki za stik s sabo v naravi ob reki Krki,
 • kosilo, ki ga pripravimo skupaj,
 • intenzivni transformacijski proces * razreševanja vzorcev,
 • delo v skupini,
 • zaključna meditacija.

*Gre za energetsko podprt proces karmične diagnostike, ki omogoča in podpira razreševanje za osebo neugodnih vzorcev. Voden bo dodatno v globokih frekvencah za lažjo transformacijo. Na delavnici bo izveden skupaj za vse udeležence skupine, kar bo omogočilo energetsko še bolj podprto delo na sebi.


Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 19. novembra 2022, 8:00 - 18:00

Drašča vas 5, Zagradec

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Prijave in cena


Skupina bo majhna! Sprejmemo le 8 oseb.

Cena delavnice (kotizacija): 80 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest oziroma do 13.11.2022.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja o delavnici

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel… Preberite celo mnenje "A iz tega testa sem?"

I. B.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

Po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, ki je študij zaključila v tujini - na Zdravstvenom veleučilištu v Zagrebu.

Njeno glavno zanimanje je zdravje žensk, tako pred nosečnostjo, med samo nosečnostjo in po porodu ter v nadaljnem obdobju.

Pripravništvo je opravljala na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer je pridobila veliko znanja s področja zdravja žensk.

Med samim pripravništvom se je udeležila mnogih strokovnih predavanj in izobraževanj, med drugim je opravila tečaj varne vadbe v nosečnosti pri doc. dr. Dariji Šćepanović in izobraževanje za obravnavo brazgotin McLoughlin Scar Tissue Release – MSTR. Kasneje se je odločila še za tečaj Access Bars, ker vedno stremi k novemu znanju in širjenju področij, ne le kako pomagati fizičnemu telesu temveč tudi umu in psihi, ter celovito delovati in tako osebo tudi obravnavati.

Tečaj klasične – švedske masaže je opravila že pred študijem, saj jo je že od nekdaj zanimalo človeško telo, njegovo delovanje, predvsem pa zdravilno delovanje človeškega dotika na telo.

Novo področje, ki ga vpeljuje v svoje delo je tudi pilates. Z neprestanim izobraževanjem želi bogatiti tudi svoje stranke.

Odlikuje jo izredna empatija in občutek za sočloveka, srčnost, pristnost, delavnost, širina razmišljanje ter odprtost do novih področij in izzivov.

Pri delu jo vedno vodi želja pomagati ljudem doseči boljše počutje, večje zadovoljstvo in večjo kakovost življenja.

Misel, ki jo vodi: Topel človeški dotik je najboljše zdravilo!

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram