ONLINE
PONAVLJAJOČ
DOGODEK
PON & ČET

Transformacijske meditacije - Sezona 22/23

Transformacijske meditacije - Sezona 22/23
30. 06. 2023

Ste pripravljeni (ponovno) narediti korak k sebi?

S ponosom in veseljem vas obveščam, da se po kratkem poletnem oddihu, od 3. oktobra dalje, ponovno družimo na inovativnih ONLINE skupinskih meditacijah!

Ob udeležbi na meditacijah ste deležni individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja in reagiranja.

Meditacije vključujejo prepletanje različnih terapevtskih pristopov in tehnik, kot so:

 • elementi intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza), 
 • energetska vzpodbuda za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
 • nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing).

Zvočna kopel:
Obenem pa se meditacijam vsaj 1x mesečno pridruži tudi glasbenica, ki z igranjem glasbil, posebej uglašenih na frekvence globokih transformacij poskrbi, da se poglabljamo vase s pomočjo vibracij zvoka.

Meditativno srečanje je sestavljeno iz:

1. kratkega uvodnega predavanja vezanega na objavljeno temo,
2. vodene transformacijske meditacije - skupinsko delo z usmerjanjem glede na individualno dogajanje,
3. analize s podporo.


Meditacije se izvajajo v živo, preko platforme Zoom, in sicer vsak ponedeljek in četrtek* od 20:00 – 21:00, vodim pa jih Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

 • Cena mesečnega paketa: 50 EUR.
 • Cena mesečnega paketa vključuje 4 - 5* vodenih meditacij na mesec.
 • Dodatne informacije: [email protected] ali +386 41 639 645.
 • Plačilo mesečnega paketa mora biti izvršeno v roku 4 dni od oddane prijave, v nasprotnem primeru se rezervacija mesečnega paket stornira.
 • Število mest je omejeno.

Pohitite in rezervirajte svoje mesto, da ne ostanete brez online fotelja! 🙂

*V kolikor je na ponedeljek/četrtek praznik, meditacija odpade.


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.
Vabljeni, da se vnaprej registrirate v aplikaciji Zoom in se kasneje dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom.

Kako se ustrezno pripraviti na meditacijo: https://suzanaursic.com/priprava-na-meditacije

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

Ponavljajoč dogodek
PON & ČET ob 20.00
Online - doma

Cena mesečnega paketa

50 EUR

Novosti v sezoni 22/23 vezane na prijave:

 • meditacije bodo potekale v dveh terminih - ponedeljki in četrtki (menjava dni znotraj meseca ni možna, lahko pa se prijavite na oba termina),
 • prijava je možna za katerikoli mesec v šolskem letu 22/23,
 • skupine bodo imele največ 10 udeležencev, da bo poleg skupinskega procesa podpora lahko tudi individualna,
 • prijavni postopek je popolnoma avtomatiziran, zato vas prosimo za pozornost in upoštevanje navodil,
 • če sistem ne prejme plačila pravočasno (v štirih dneh od prijave), se prijava prekliče. Za udeležbo na dogodku je potrebna nova prijava in plačilo. Hvala za razumevanje.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.

Mnenja prejšnjih sezon

Vesela sem, da sem se pridružila meditacijam. Kljub temu, da sem začetnica, opažam spremembe v meni in tudi okolici. Suzana hvala in se vidimo v jeseni ??

N.

Draga Suzana!
Najlepše se ti zahvaljujem za včerajšnjo meditacijo. Bila je zelo močna, zelo potrebna, zelo učinkovita in še mnogo kaj zelo. ? In tako dobro sem spala! Zudila sem se sveža in dobre volje. Zadnje dni… Preberite celo mnenje ""

L.

Na meditacijah dovolimo, da se nam pridružijo tudi hišni ljubljenčki. Živali, predvsem psi, zaznavajo dober pretok energije in se mu želijo pridružiti preko nas. Sposobni so popolnega mirovanja celo uro ali več. Odziv velikega mačkona (sporočilo njegovega lastnika) po meditaciji: Hvala Preberite celo mnenje ""

Ž.

S tem, ko nam držite prostor, ste ob nas v dobrem in slabem … Na nek način delujete kot maternica, ki vse skupaj podpira, omogoča, daje pogoje … Da se lahko znova rodimo, drugačni, polnejši in bližje temu kakršni smo zares bili mišljeni od… Preberite celo mnenje ""

O.

Na koncu online meditacije ... tudi takole izgleda, ko oči počivajo ? ... ko nas je Suzana prosila naj se začutimo, sem se celega čutil v 2. čakri; ponavadi se čutim v glavi. Občutek ob meditaciji je bil… Preberite celo mnenje ""

A.

V četrtek sem se udeležila meditacije s skupino, ki je za januar že postavljena. Ni mi bilo lahko premagovati lastne zadržke ob vstopu kot novinka, vendar moram vseeno zapisati in deliti občutke.
Po četrtkovi meditaciji sem prvič po dobrem mesecu dni nemira spet… Preberite celo mnenje ""

I.

Sinoči je bilo na trenutke zelo intenzivno, a prijetno. Prvič sem se zares počutil del kroga in druge, ene bolj, druge manj, čutil, jih videl: ena se je smejala, veselila, spet drugi so bili bolj zamišljeni, nekateri v senci. Glasba me je premikala v… Preberite celo mnenje ""

B.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln… Preberite celo mnenje ""

Š.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da… Preberite celo mnenje ""

N .

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closemap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram