ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

3-dnevna delavnica: Delo na sebi »Srčnost« in bosanske piramide

Objavljeno 7. maja 2022

Konec aprila smo odšli v Bosno na intenzivno delavnico dela na sebi in osebne rasti “Srčnost”.

Krajevni odmik je omogočil globoko delo, majhnost skupine je prinesla oporo in podporo, pogoji v tunelih so podprli fizično telo pri aktivnem notranjem delu in mu pomagali pri notranjem čiščenju ter regeneraciji, energije Piramide Sonca in tunelov pa so vzpodbudile globoke in močne transformacije.

Kljub nameri, da tri-dnevna delavnica predstavlja tudi počitek in dopust, je timsko delo med seboj nepoznanih oseb skupino privedlo v homogenost, kjer je energetska individualna in celostna podpora ter intuitivno usmerjanje za notranje ozaveščanje privedlo do globokih odpiranj, transformacije starih in obtežilnih travm ter vzorcev in ljubečega stika ter dotika s seboj.

Kako so delavnico doživeli udeleženci, si lahko pogledate v spodnjih manjših izsekih njihovih mnenj.

Na ponovno delo na sebi za osebno rast se odpravljamo 16. junija popoldan na 3,5 dnevno delavnico “Mir”, za katero prijavni obrazec bo objavljen prav kmalu. Na intenzivno delo na sebi sprejmem le šest oseb.
V kolikor želite med prvimi prejeti prijavni obrazec, to sporočite na e-naslov [email protected].


“Za udeležbo sem se odločila zase. Vedela sem, da bom med podobno mislečimi ljudmi.”

“Bilo je intenzivno, jokali smo, se objemali, nudili podporo, predelovali svoje bolečine, čutili neverjetno povezanost, olajšanje in se veliko smejali.”

“Na individualnem terapevtskim svetovanju sem Suzano lahko vprašala, kar me je zanimalo. Ozavestila sem določene vzorce in prepričanja ter dobila usmeritve za naprej.”

“Pri vseh delavnicah se me je najbolj dotaknil občutek povezanosti vseh nas, katerega že dolgo nisem občutila.”

“Vse Suzanine delavnice in meditacije so bile dobro zastavljene in ob pravem času na pravem mestu. Šle so v globino in prebudile speče ali potlačene delčke nas in jih ponovno aktivirale.”

“Vsak trenutek sproti sem opazoval, da je vse imelo svoj namen in seveda po povratku v Slovenijo in ko so se občutki zložili v celoto, sem ugotovil, kako smiselno je bilo to potovanje zastavljeno. Skrbno načrtovana časovnica, pot, postanki, navodila, nastanitev, obroki, predhodno človeško stkane vezi s tistimi, ki so sodelovali pri izvedbi delavnice. Vse postavljeno tako, da sem se kot udeleženec lahko zares dobro počutil, sprostil in ukvarjal s tistim najpomembnejšim - s sabo.”

“Na naši skupni dogodivščini sem trdo delala in ni mi žal, niti za sekundo. Jutri bi spet vse ponovila.”

“Bila je neverjetna, izredno pozitivna izkušnja.”

“Dobila sem veliko več kot sem pričakovala.”

“To je naložba vase, odklop, poleg sebe pa spoznavaš čudovite ljudi, ki jih drugače ne bi.”

“Bil je premišljen in skrbno pripravljen program in premišljeni detajli (kot Suzana pač enostavno zna ?) in vse skupaj je delovalo kot da diha, da se prilagaja situaciji.«

“Bila sem že na velikem številu delavnic in v njih zelo uživala. Vendar je glede intenzivnosti mojih občutkov ta presegla vse.”

“Hvaležna sem za to izkušnjo in vse kar sem ob tem doživela in prejela.”

Več si lahko ogledate med mnenji strank.


Suzana Uršič, Svetovanje Uršič

Srčnost … ki nas je spremljala tudi na poti

Vsa obvestila
closebarsangle-downlevel-upenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram