23
april

3-dnevna delavnica: Delo na sebi »Srčnost« in bosanske piramide

3-dnevna delavnica: Delo na sebi »Srčnost« in bosanske piramide
23. 04. 2022

"Osebna rast s podporo narave"

sobota, 23.4.2022 – ponedeljek, 25.4.2022
Bosna, Sarajevo, Visoko

Dežela topline, gostoljubnosti in srčnosti

Za vas pripravljamo prav poseben 3-dnevni program osebne rasti s podporo narave. Od sobote 23.4.2022 do ponedeljka 25.4.2022 se bomo namreč odpravili na duhovno potovanje v Bosno.

To potovanje bo predvsem potovanje vase in zase. V celoti bo zelo podprto z energijami. Tudi zato, ker se bomo na pot odpravili v Kalasarpi (ujetost planetov med dve karmični točki, obdobje ko je vse bolj utesnjeno, bolj pritiska in tišči, traja že od decembra 2021) in se vrnili v olajšano ter sproščeno stanje - brez Kalasarpe in brez retrogradnih planetov. Dogodek bo tako lepa priložnost za zaokroženje in spuščanje vsega, za kar ste notranje pripravljeni.

Stanje vezano na omejitve se spreminja – za prehod hrvaške meje se ne potrebuje več potrdil, v Sloveniji od danes niso več obvezne maske.

Ker obstaja velika verjetnost, da bo tudi vlada Bosne in Hercegovine spremenila svoje pogoje do dneva prečkanja meje, omogočamo za vse, ki ste zainteresirani za udeležbo na delavnici, a se morda odločate tudi vezano na omejitvene ukrepe, naslednje:
Za vse osebe, ki se bodo prijavile na delavnico z opombo na prijavnem obrazcu “Omejitveni ukrepi” in vplačale avans, bo mesto na delavnici rezervirano. V primeru, da do dneva odhoda vlada BiH ne bo sprostila omejitev za prehod meje, vezanih na testiranje, bodo vsa vplačana sredstva v celoti vrnjena.


Program

1. DAN: sobota, 23. 4. 2022
odhod iz Ljubljane: 7:00

- pot v Bosno,
- kosilo - iz lastne popotne torbe,
- turistični ogled Tunela 2, Visoko,
- skupna večerja,
- meditacija,
- nočitev.

2. DAN: nedelja, 24. 4. 2022

- meditacija,
- zajtrk v hotelu,
- proces za osebno rast (globina, srčnost, hvaležnost), Park Ravne, Visoko,
- samostojni ali skupinski (z usmeritvami za delo na sebi) vstop v tunel2, Park Ravne, Visoko,
- vzpon na Piramido Sonca (čas vzpona 10 min),
- kosilo: v pristnem okolju na Piramidi Sonca okušanje doma izdelanih pit, pečenih v krušni peči,
- ogled Baščaršije, Sarajevo,
- prosto Ilidža (termalni park, sprehajališče, džamija, kulinarika, utrip mesta, …),
- večerja - samostojno (na ulicah je veliko priložnosti za okušanje lokalnih dobrot; za predstavo: porcija falaflov z omako je v arabski restavraciji 7 BAM),
- meditacija,
- nočitev.

3. DAN: ponedeljek, 25. 4. 2022
predviden prihod v Ljubljano: 21:00

- meditacija,
- zajtrk v hotelu,
- samostojni ali skupinski (z usmeritvami za delo na sebi) vstop v tunel 2, Visoko - proces, Park Ravne, Visoko,
- kosilo – samostojno (pri tunelih je možno kupiti tudi hrano, od sadja do kuhane hrane, za predstavo: bučna juha s kruhom je 4 BAM),
- pot domov.


Piramide

“Šel je v svoje srce, začutil je svet in spregovoril ga je v obstoj.”

Mnogo megalitskih mest in objektov, vključno s piramidami in kamnitimi krogi, so z namenom postavljeni na energijskih linijah Zemlje in na mestih vozlišč globalne zemeljske frekvenčne mreže.

Tehnologije proste energije so vtkane v megalitske templje piramid in vseh njihovih delov (tudi podzemnih labirintov - tunelov).
To je razlog, da so na vrhu piramid izmerjene enake vrednosti energij kot v podzemnih tunelih.

“Harmonija življenja z Zemljo, ki omogoča trajnostno kreacijo.”

Bosanska piramida Sonca je s svojo višino 270 m najvišja na svetu. Ima pravilno geometrijo piramide s tremi dobro ohranjenimi stranicami: severno, vzhodno in zahodno. Piramida je prekrita z betonskimi bloki, ki so, po analizah bosansko-hercegovskega (2006, 2007 in 2008) in italijanskih (2009) inštitutov za materiale, boljši od sodobnih betonov po visoki tlačni trdnosti in nizki vpojnosti vode.

Hrvaški fiziki (2010) so zaznali obstoj energijskega žarka s polmerom 4,5 metra, ki poteka skozi sam vrh piramide, italijanski in finski strokovnjaki (2011) pa so fenomen ultrazvoka, poleg v tunelih, zabeležili tudi na vrhu piramide.

Piramida je prekrita z nanosi zemlje in vegetacije, podobno kot na stotine piramid na Kitajskem, v Mehiki ali Gvatemali. Zvezni inštitut za pedologijo je starost Zemljinega plašča ocenil na 12.000 let, s čimer je bosanska piramida Sonca najstarejša piramida na planetu.

Blagodejne lastnosti tunelov Ravne (antična starost 32.000 let)

1. Ionizacijski nivo je zelo visok, na nekaterih mestih tudi preko 43.000 negativnih ionov/ccm.
To je približno 200-krat več od povprečne koncentracije v okolju v katerem živimo in zato učinkuje izjemno zdravilno (ob rekah 1.000-2.500 ni/ccm, v gozdu in v gorah 500-2.500 ni/ccm). Negativni ioni vplivajo na kvaliteto zraka in zatirajo (ubijajo) mikroorganizme (bakterije, viruse in glive).
2. Elektromagnetni in UZ valovi 28 kHz - energija pomembna za levitacijo in komunikacijo, predvsem pa za regeneracijo in samozdravljenje.
3. Zelo nizka vibracija 7.83 (Schumanova resonanca) je naravna vibracija planeta Zemlje in predstavlja najboljšo frekvenco za fizični (samoregeneracija telesa), mentalni (sprostitev, kadar so naši možganski valovi na tej frekvenci pravimo, da smo v nizkem Alpha stanju) in spiritualni razvoj človeka (dvig zavesti).
4. Stalna temperatura 12.5 °C ne glede na spremembe letnih časov ali vremena.
5. Stalna relativna vlaga zraka 85 % - koristno za dihalni sistem.

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

sobota, 23. aprila 2022, 7:00 - ponedeljek, 25. aprila 2022, 21:00
Bosna, Sarajevo, Visoko

Kaj dobim?

- duhovno usmerjanje ves čas dogodka,
- en turistični in dva meditativna obiska v tunelu Ravne 2, Visoko,
- vzpon na vrh Piramide Sonca (lahek vzpon cca 10 min),
- obisk Baščaršije,
- procesno delo na sebi, park Ravne, Visoko,
- duhovno vodenje za delo na sebi v tunelih,
- ½ urno individualno terapevtsko svetovanje,
- jutranje in večerne meditacije,
- dve nočitvi z zajtrkom v hotelu ****, Ilidža (dvoposteljna soba)*
- skupno večerjo (prvi dan),
- skupno kosilo pri domačinu na Piramidi Sonca (drugi dan),
- prevoz na destinacijah:
--> Ljubljana – Sarajevo – Ljubljana,
--> Visoko – vsi obiski tunelov in piramide Sonca,
--> Baščaršija – ogled kulturnih znamenitosti.

Pri prehrani bo poskrbljeno tudi za vegane in vegetarijance.
*Možno doplačilo za enoposteljno sobo: 30 €.

Aktivnosti na dogodku ne predstavljajo fizične obremenitve, zato za njih ni potrebna fizična pripravljenost.

Prijave in cena


Sprejmemo 12 oseb.

Cena dogodka: 340 €*
*Zaradi želje, da bi bila ta duhovna delavnica finančno čim bolj sprejemljiva, bo 15. aprila, vezano na število prijav z vplačano rezervacijo, izdelana zadnja kalkulacija, in končni (možen le nižji) znesek, sporočen vsem prijavljenim.

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu predplačila v višini 90 €.
Preostanek celotnega zneska se vplača najkasneje do 18. aprila.

Če iz kakršnegakoli razloga dogodek odpade, vrnemo vsa vplačana sredstva.

Prijave odprte do 15.4.2022.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Izjave znanstvenikov

Valery Uvarov, Rusija, 2014
“Piramide v Visokem so med najstarejšimi zgradbami, ki so bile kdaj zgrajene na planetu. Predstavljajo vlogo GPS označevalca na Zemlji. Bosanske piramide so energijsko vplivale na razvoj duhovnih dejavnosti.”

Semir Osmanagich, Bosna, 2005
“Bosanska piramida Sonca je največja in najstarejša piramida na svetu. Je mama vseh piramid.”

Paul von Ward, USA, 2010
“Bosanske piramide so najinteresantnejše odkritje v arheologiji.”

Nabil Swelim, Egipt, 2007
“Keopsova piramida je najveličastnejša na svetu, a je bosanska piramida Sonca največja piramida na svetu. Je genialen in zapleten gradbeni projekt, ki je pomemben za ves svet.”

Mnenja o delavnici

Rekle so mi, da gremo iskati MIR. Mir v sebi, mir v duši, mir v srcu. In sem se priključila skupini somišljenic pod vodstvom Suzane, ki nas je peljala v Bosno, točneje k piramidam. Ne vem zagotovo, kaj je bolje, ali mir v otrobju… Preberite celo mnenje ""

A. J.

Potovanje z nepoznanimi osebami je bil sprva zame kar izziv. Ko pa sem se prepustila toku življenja ter zaupala, da se vse odvija zame v najboljše dobro, se je vse odvijalo v res čudovito izkušnjo s prijaznimi in čutnimi ljudmi. Že na samemu potovanju… Preberite celo mnenje ""

A. B.

Moji vtisi iz delavnice - NEPOZABNI! Res je, da sem utrujena. Delo na sebi je res naporno. A toliko lepega, poučnega, neprecenljivega v dneh našega druženja, je težko izraziti z besedami. Vsak trenutek. Druženje s tako krasnimi, toplimi in nesebičnimi osebami je bilo neprecenljiv.… Preberite celo mnenje ""

S. N.

Draga Suzana, to potovanje mi je dalo tako veliko, da ne znam niti opisati niti izmeriti s količino. Enostavno močno čutim. Kar ne morem verjeti, da se mi po delavnici uresničujejo že dolgo željene stvari … in prihajajo solze radosti. Hvala ti za to… Preberite celo mnenje ""

N. N.

V jutranjih urah, ko večina še spi, smo se odpravili. Na območje, kjer še ugotavljajo, kako pomembno je bilo v obdobju pred začetkom našega štetja. Odpravili smo se na popotovanje. Na potovanje do Visokega, kjer že tisočletja kljubujejo zobu časa Bosanske piramide. Tiho čakajo,… Preberite celo mnenje ""

R.I.

Bil je premišljen in skrbno pripravljen program in premišljeni detajli (kot Suzana pač enostavno zna ?) in vse skupaj je delovalo kot da diha, da se prilagaja situaciji. Priti na podporni kraj z duhovnim vodstvom je priložnost za… Preberite celo mnenje ""

E.O.

Na naši skupni dogodivščini sem trdo delala in ni mi žal, niti za sekundo. Jutri bi spet vse ponovila ... tudi za 4 dni in več. Zaupam, da bi bil program krasen. To je naložba vase, odklop, poleg sebe pa spoznavaš čudovite ljudi, ki… Preberite celo mnenje ""

K.L.

Po »naključju« (kdor še verjame v naključja) se mi je prikazala objava delavnice Srčnost pri piramidah. Nikogar nisem poznala. Za udeležbo sem se odločila zase. Vedela sem, da bom med podobno mislečimi ljudmi. In tako je tudi bilo: spoznala sem srčne ljudi, počutila sem se… Preberite celo mnenje ""

C. H.

Nekega jutra, ko sem brskala po telefonu, se mi je pripeljal oglas za 3-dnevno delavnico in izlet na piramido Sonca. Sama pri sebi sem si rekla: "To bi lahko bilo mojo rojstnodnevno darilo sama sebi." Na piramidi Sonca sem pred leti že bila, vendar… Preberite celo mnenje ""

N. C.

Ko je Suzana najavila delavnico in program "srčnost" v bosanskih piramidah, me je to pritegnilo. Že pred leti sem želela obiskati piramide in ker je bilo to sedaj združeno z delom na sebi, sem se odločila, da se pridružim skupini. Nekako sem začutila, da… Preberite celo mnenje ""

E. P.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

Po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, ki je študij zaključila v tujini - na Zdravstvenom veleučilištu v Zagrebu.

Njeno glavno zanimanje je zdravje žensk, tako pred nosečnostjo, med samo nosečnostjo in po porodu ter v nadaljnem obdobju.

Pripravništvo je opravljala na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer je pridobila veliko znanja s področja zdravja žensk.

Med samim pripravništvom se je udeležila mnogih strokovnih predavanj in izobraževanj, med drugim je opravila tečaj varne vadbe v nosečnosti pri doc. dr. Dariji Šćepanović in izobraževanje za obravnavo brazgotin McLoughlin Scar Tissue Release – MSTR. Kasneje se je odločila še za tečaj Access Bars, ker vedno stremi k novemu znanju in širjenju področij, ne le kako pomagati fizičnemu telesu temveč tudi umu in psihi, ter celovito delovati in tako osebo tudi obravnavati.

Tečaj klasične – švedske masaže je opravila že pred študijem, saj jo je že od nekdaj zanimalo človeško telo, njegovo delovanje, predvsem pa zdravilno delovanje človeškega dotika na telo.

Novo področje, ki ga vpeljuje v svoje delo je tudi pilates. Z neprestanim izobraževanjem želi bogatiti tudi svoje stranke.

Odlikuje jo izredna empatija in občutek za sočloveka, srčnost, pristnost, delavnost, širina razmišljanje ter odprtost do novih področij in izzivov.

Pri delu jo vedno vodi želja pomagati ljudem doseči boljše počutje, večje zadovoljstvo in večjo kakovost življenja.

Misel, ki jo vodi: Topel človeški dotik je najboljše zdravilo!

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram