ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

Transformacijske online meditacije

Objavljeno 31. avgusta 2021

Konec počitnic = konec (navideznega) lenarjenja in čas za (ponoven) začetek dela na sebi.

Obveščam vas, da se bomo po kratkem poletnem oddihu, od 7. oktobra dalje, ponovno družili na četrtkovih online meditacijah.

Da pa ne bo čakanje na začetek oktobra predolgo, sem v septembru pripravila dve brezplačni meditaciji, ki bosta namenjeni spoznavanju in uvajanju. 

Meditaciji 23.9.2021 in 30.9.2021 bosta potekali online, v kolikor nam bo vreme omogočalo, tudi v živo. Več informacij seveda prejmete po e-pošti.

Online meditacije bodo tako kot že prejšnjo sezono potekale vsak četrtek od 20:00 do 21:00, iz udobja vašega naslonjača, vodila pa jih bom Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

V kolikor bi si želeli online meditacijam pridružiti tudi v tej sezoni, se prosim prijavite preko spletnega obrazca: https://suzanaursic.com/dogodki/transformacijske-meditacije/

Veselim se ponovnega druženja z vami.

Topel objem,
Suzana Uršič

Vsa obvestila
closebarsangle-downlevel-upenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram