15
september

Delavnica v odmiku “SREDIŠČE, Cres”

Delavnica v odmiku “SREDIŠČE, Cres”
15. 09. 2022

"Osebna rast s podporo labirintov ob morju"

četrtek 15.9.2022 – nedelja 18.9.2022
otok Cres, Beli

IZVEDBA ZAGOTOVLJENA !

Foto: Davor Rostuhar

Prostor, kjer me narava podpre pri iskanju stika s seboj

Prava duhovna avantura v čudoviti naravi. Edinstvena priložnost, da se zazrete globoko, globoko vase, da spustite vse svoje skrbi in si privoščite trenutke resnične povezanosti svoje notranjosti s celotnim stvarstvom. Spoznavanje svojega pravega pomena ter namena.
Osvobajajoče energije in močne vibracije, vklesane v trde skale, kjer lahko preko vodenih transformacijskih procesov in meditacij pustite za seboj vse, ker vam ne služi več na poti osebne rasti in razvoja.


Program delavnice

1. DAN: četrtek, 15. 9. 2022

- 11-13h zbiranje v Beliju, Cres in nastanitev v sobe,
- spoznavanje,
- procesno delo v naravi,
- prosti čas/kopanje,
- pozno kosilo/zgodnja večerja,
- večerno delo na sebi v skupini in meditacija,
- nočitev

2. DAN: petek, 16. 9. 2022

- jutranja vadba in meditacija,
- zajtrk,
- procesno delo v naravi,
- prosti čas/kopanje,
- pozno kosilo/zgodnja večerja,
- večerno delo na sebi v skupini in meditacija,
- nočitev.

3. DAN: sobota, 17. 9. 2022

- jutranja vadba in meditacija,
- zajtrk,
- procesno delo v naravi,
- prosti čas/kopanje,
- pozno kosilo/zgodnja večerja,
- večerno delo na sebi v skupini in meditacija,
- nočitev.

4. DAN: nedelja, 18. 9. 2022

- jutranja vadba in meditacija,
- zajtrk,
- procesno delo v naravi,
- zaključni proces,
- 15h odhod.

Pridržujemo si pravico, da vezano na vreme ali druge okoliščine delno spremenimo časovnico oziroma program.


Ukrepi in delavnica

Za prehod meje SLO-CRO se v trenutku objave delavnice ne potrebuje nobeno potrdilo. Stanje lahko spremljate na straneh slovenske policije (https://www.policija.si/nase-naloge/nadzor-drzavne-meje/prehajanje-drzavne-meje-med-epidemijo-zaradi-koronavirusa) in hrvaški strani s podatki za vstop (https://entercroatia.mup.hr/).


Beli, Cres

Beli je zgodovinsko mesto v osrčju Tramontana, zeleni oazi listnatih gozdov, s posebno, mistično, starodavno energijo, na zgornji strani otoka Cresa, na severnem delu Kvarnerskega zaliva.

V Belem ljudje živijo že več kot dve tisočletji, danes najdemo le še 45 domačinov. Ob vznožju mesta je ribiško pristanišče in lepa prodnata plaža z majhnimi kamnitimi hišicami.

Do mesta vodi osem kilometrov dolga ovinkasta cesta, odcep glavne otoške ceste. Pot vodi mimo veličastnih hrastov velikanov. V okolici čakajo skrivnostni labirinti, sledi iz keltske dobe in rimskih zgradb, ponosni beloglavi jastrebi na nebu in razigrani delfini v modrih globinah.


Nastanitev

Očarljiv manjši hotel *** v kraju Beli, Cres je od plaže oddaljen 10 minut hoje in ima čudovit pogled na Kvarnerski zaliv. Je v neposredni bližini sedmih labirintov in se nahaja tik ob Mednarodnem rezervatu za zaščito beloglavega jastreba.

Sobe so okrasili in poslikali lokalni umetniki. Hotel uporablja sveža živila pretežno naravnega, ekološkega in lokalnega izvora. Sami pripravljajo kruh in sladice po tradicionalnih receptih.


Čarobni svet labirintov

Labirinti predstavljajo materialno podpora obračanja vase in odkrivanja notranjih potencialov in zavestnega delovanja. Kot starodavni simboli, so »vzorci moči« za preusmerjanje energije, ustvarjanje ravnovesja in zdravljenje telesa. So geometrijske oblike, ki imajo sposobnost oživljanja globoke notranjosti.
Labirint je starodavni univerzalni simbol poti v središče, ki ga najdemo v večini kultur na vseh koncih sveta, kot oblika pa je star najmanj štiri tisoč let. V psihološkem smislu predstavlja meč/rezilo, simbol volje, s katero se človek harmonizira in obvladuje svoje notranje življenje, ki ga osvaja s potovanjem proti središču.
Labirint je struktura, ki ima vhod, ki je hkrati tudi izhod, in pot, ki se večkrat zavije in vodi v središče. Napačno je prepričanje, da se človek lahko izgubi v labirintu. Labirint nima križišč in slepih ulic.

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

četrtek, 15. septembra 2022, 11:00 - nedelja, 18. septembra 2022, 15:00
Otok Cres, Beli

Kaj dobim?

 • duhovno vodenje:
   - procesno vodenje za delo na sebi,
  - individualno terapevtsko svetovanje (1/2 ure),
  - jutranje in večerne meditacije,
  - duhovno usmerjanje ves čas dogodka,
 • bivanje:
   - tri nočitve s polpenzionom v hotelu ***, Beli, Cres,
 • kopanje v kristalno čisti morski vodi,
 • druženje z enako mislečimi.

Delavnica je namenjena izključno osebam, ki si želijo dela na sebi, in ni turistične narave.
Hrana bo vegetarijanska.
Delavnica bo izvedena v slovenskem jeziku.

Predlagamo vam, da za čas delavnice naredite odmik od svojega poslovnega in privatnega življenja ter zmanjšate kontakte in si s tem lažje omogočite globoko delo na sebi.

Aktivnosti na dogodku ne predstavljajo fizične obremenitve, zato za njih ni potrebna fizična pripravljenost.

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Prijave in cena


Skupina bo majhna!

Cena delavnice (kotizacija): 150 €

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije.

Cena bivanja - 3 nočitve s polpenzionom (plačilo se izvede direktno hotelu ob prihodu):

 • dvoposteljna soba – eur 120 eur + turistična taksa 10 kun/dan,
 • enoposteljna soba – eur 195 eur + turistična taksa 10 kun/dan.

Če iz kakršnegakoli razloga dogodek odpade, bodo vrnjena vsa vplačana sredstva.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest oziroma do 6.9.2022.

Prevoz
Prevoz do mesta delavnice (Beli, Cres) s strani Svetovanja Uršič predvidoma ne bo organiziran. Zgolj v primeru dovolj velikega interesa, bo organiziran prevoz z najetim kombijem. Vezano na to dejstvo, je v prijavnici izpostavljeno vprašanje “Ali lahko na pot vzamete še koga v svoje vozilo?”. Vsi udeleženci bodo tudi takoj po vplačani kotizaciji in potrditvi rezerviranega mesta na delavnici, vključeni v posebno online skupino, kjer bo omogočeno povezovanje tistih, ki so prevoz ponudili in tistih, ki ga potrebujejo.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaključene.


Mnenja o delavnici

"Cres" je celodnevna terapija vsak dan.

R.L.

Vse skupaj je bilo prečudovito. Suzana je en velik ? z energijo, ki jo oddaja in z občutkom za vsakega posameznika v skupini. Imeli smo krasen ambient, odlično hrano in strokovno vodene delavnice. Najbolj so me prevzeli labirinti… Preberite celo mnenje ""

E.Z.

Delavnica v odmiku "Središče" na Cresu me je pritegnila s samim programom, morskim okoljem in skrivnostnimi labirinti. Pa tudi zato, ker Suzana vse to skrbno izbere, načrtuje in s svojim vodenjem in delom nudi izjemno podporo tako skupini kot vsakemu udeležencu. Dnevne meditacije, hoja… Preberite celo mnenje ""

L.D.

Na delavnico sem se prijavila čisto po občutku, nisem poznala Suzane, kakšne bodo delavnice dela na sebi si nisem predstavljala, všeč mi je bil termin, lokacija, plan dneva, jutranje meditacije, delavnice in vse ostalo, poklicalo me je, poslušala sem svojo intuicijo in šla. Malo je… Preberite celo mnenje ""

A.O.

V času, ko je prisotnega veliko globalnega stresa, hitrega tempa življenja, bolezni, odmika od sebe, je stik s sabo toliko bolj pomemben. To, da si namesto "potovalnega oddiha" podariš, delavnico "poti do sebe" je v današnjem času toliko bolj pomembno. Delavnica "Odmik, Cres" ponuja… Preberite celo mnenje ""

R.G.

V središču. Kjer se stkejo vse poti. In kjer si z vsem. Lepota trenutka in trenutek lepote, ki se te dotika povsod in ti se dotikaš vsega. Ganjenost. Jokal sem od vse občutene lepote. V tistem prostoru je popoln mir. Tam si. Iz tam… Preberite celo mnenje ""

R.P.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

Po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, ki je študij zaključila v tujini - na Zdravstvenom veleučilištu v Zagrebu.

Njeno glavno zanimanje je zdravje žensk, tako pred nosečnostjo, med samo nosečnostjo in po porodu ter v nadaljnem obdobju.

Pripravništvo je opravljala na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer je pridobila veliko znanja s področja zdravja žensk.

Med samim pripravništvom se je udeležila mnogih strokovnih predavanj in izobraževanj, med drugim je opravila tečaj varne vadbe v nosečnosti pri doc. dr. Dariji Šćepanović in izobraževanje za obravnavo brazgotin McLoughlin Scar Tissue Release – MSTR. Kasneje se je odločila še za tečaj Access Bars, ker vedno stremi k novemu znanju in širjenju področij, ne le kako pomagati fizičnemu telesu temveč tudi umu in psihi, ter celovito delovati in tako osebo tudi obravnavati.

Tečaj klasične – švedske masaže je opravila že pred študijem, saj jo je že od nekdaj zanimalo človeško telo, njegovo delovanje, predvsem pa zdravilno delovanje človeškega dotika na telo.

Novo področje, ki ga vpeljuje v svoje delo je tudi pilates. Z neprestanim izobraževanjem želi bogatiti tudi svoje stranke.

Odlikuje jo izredna empatija in občutek za sočloveka, srčnost, pristnost, delavnost, širina razmišljanje ter odprtost do novih področij in izzivov.

Pri delu jo vedno vodi želja pomagati ljudem doseči boljše počutje, večje zadovoljstvo in večjo kakovost življenja.

Misel, ki jo vodi: Topel človeški dotik je najboljše zdravilo!

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram