ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič

V času, ko je prisotnega veliko globalnega stresa, hitrega tempa življenja, bolezni, odmika od sebe, je stik s sabo toliko bolj pomemben. To, da si namesto "potovalnega oddiha" podariš, delavnico "poti do sebe" je v današnjem času toliko bolj pomembno. Delavnica "Odmik, Cres" ponuja prav to. Tu je dovolj varno, da nežno, počasi in obenem v kratkem času prideš do velikih sprememb in nazaj domov k sebi.

Si pripravljen na prav posebno potovanje? Zares? Dobro premisli... Iz te delavnice se lahko vrneš drugačen. Pa bi to res rad, ali bi se rad skrival v coni udobja? Vse je odvisno od tebe. Premiki so lahko zelo veliki, neverjetni, morda neprijetni za druge a neprecenljivi in dragoceni zate.

Podpora in moč prelepe narave, sonca, labirintov... skupinsko, individualno vodenje in globoka podpora Suzane... povezovanje skupine, odmik od zunanjega sveta, pot k sebi ter notranja moč, ki jo občutiš... Vse to te čaka tam, če si le dovoliš. Zate je, čaka nate, kot prav posebno darilo. Tu lahko spoznaš veliko praktičnih vaj, ki jih za vedno lahko odneseš v tvoj vsakdan. Lahko ti spremenijo življenje na bolje in ponovno lahko zaživiš polno ter radostno življenje.

Moja valovita življenjska pot me ves čas vabi v stik s sabo. Na različne načine sem dolgo časa iskala pot do sebe (različni alternativni pristopi, individualne terapije, prebiranje knjig, poslušanje predavanj...), vendar je premik, ki se je zgodil v skupinski dinamiki na tej delavnici nekaj najbolj dragocenega v mojem življenju. Vse kar sem spoznala do sedaj, se je poklopilo tu. Tudi če ne bi imela nobenega predznanja, verjamem, da bi se premiki zgodili, morda malo drugačni, a zagotovo pravi v tistem času in kraju zame. Delavnica "Odmik, Cres" me je poklicala takoj, čeprav nisem vedela, kaj od nje pričakovati. Vedela sem (takrat še ne toliko čutila), da bodo prisotni premiki znotraj mene, če si bom le pustila. Preden sem prišla na delavnico, je bila prisotna "trema, morda strah, pred sabo" (kaj se bo dogajalo ob procesu, mnenja drugih...). Telo je začelo delati že v tistem trenutku. Ko smo prišli na Cres, sem se poskušala čim prej prepustiti, pa ni bilo lahko. Kmalu sem začutila, da je varno in se procesu prepustila. Takrat je vse steklo. Začeli smo od začetka, bili smo brez "nalepk" iz preteklosti, postali smo enakovredni in povezani med seboj. Ves čas sem mislila, da se je proces začel odvijati takrat, sedaj vidim, da je proces potekal ves čas, od prijave do danes in še vedno traja.

Procesi, ki so se dogajali znotraj skupine, so bili močni, a hkrati varni in podporni. Povezali so nas kot skupino. Podpora Suzane je bila ves čas prisotna. Čutim, da smo postali prava družina... morda tista srčna, po kateri sem hrepenela cela življenje. S tem občutkom družine znotraj skupine, se je prikradel tudi občutek doma znotraj sebe... Tako v realnem življenju navidezno enake situacije doživljam drugače, drugačna stopam v svet, delujem drugače... Čutim le neizmerno hvaležnost in sonce v sebi.

Sedaj vem, da je bila to najboljša odločitev v mojem življenju. Delavnico bi iz srca priporočila vsakemu, ki si išče pot k sebi, nazaj domov. Če čutiš, da te delavnica kliče, potem se odloči zanjo, zase. Ko boš pripravljen, te bo poklicala. Vedel boš. Takrat zaupaj, da je vse točno tako, kot mora biti. Z mirom v srcu se odloči zanjo. Prisotni bodo veliki a varni premiki, ravno pravšnji zate v tem trenutku zdaj. Uživaj na potovanju.

Suzana, neizmerno sem hvaležna za možnost prisotnosti ob tvojem delovanju, varno okolje, ki nam ga nudiš, za srčno in predano predajanje znanja in vodenje procesa do sebe. Vsako potovanje do sebe s tabo je neprecenljivo. Notranjega potovanja na Cresu pa se ne da opisati z besedami, čuti pa se ga zelo močno in odmeva še danes. Hvala iz srca in vse dobro na tvoji poti.

R.G.
closebarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram