23
maj

Delavnica v odmiku "RAST v ZAVESTI", Cres

Delavnica v odmiku "RAST v ZAVESTI", Cres
23. 05. 2024

4 dnevni retreat za obnovo telesa, uma in duha

"Vzamem, kar mi Življenje ponuja,
in se dvignem."

četrtek 23.5. 2024 – nedelja 26.5.2024
otok Cres, Beli

Dovolim, da me narava podpre

Vabim vas na delavnico v odmiku na čudoviti del otoka Cresa, kjer bomo delali vsak zase in vsi skupaj za vse, ob morju in z njim, ob hrastovih gozdovih in v njih, ob labirintih in z njihovo energijo, sredi tega leta velikih možnosti.

Zasnova in izvedba delavnice "RASTEM v ZAVESTI" vam bo pomagala narediti presek, spustiti nepotrebno, ponovno postaviti meje, si dovoliti rasti in si zgraditi nov temelj za nove priložnosti ter stopiti naprej.
Sožitje s prečudovito naravo v obdobju polne Lune in izjemna priložnost, da se hkrati povežete s podobno mislečimi posamezniki, ki so predani svoji osebni rasti in razvoju, bosta gradnika vzdušja za notranji razmislek in transformacije.

V štirih dneh vam bomo pomagali in vas vodili pri vrsti izkustvenih dejavnosti.
In to ne zgolj informacijsko, temveč doživetveno in transformacijsko.


Kaj bomo delali skupaj:

- vodene meditacije in transformacijske procese: Vodila vas bom skozi vrsto usmerjenih meditacij in transformacijskih procesov ter individualnih nalog, ki vam bodo pomagale dostopati do notranjega sveta in se povezati s svojo resnično globino.

- gibalne, tudi jogijske, vadbe s strokovno usposobljeno fizioterapevtko: Imeli boste priložnost sodelovati v vsakodnevnih praksah, ki vam bodo pomagale povezati se s telesom in vzpostaviti občutek notranjega miru.

- izražanje in deljenje: Deležni boste refleksij majhne in intimne skupine, v kateri boste imeli priložnost deliti svoje izkušnje z drugimi ter prejeti podporo in povratne informacije, nasvete ter usmeritve.

- delo v čudoviti naravi: Ob poglabljanju vase za rast v zavesti bomo raziskovali čudovito naravno okolje otoka Cresa in se povezali z vonjem gozdov Tramontane, lepoto barvite zemlje, z neskončno modrino morja, s kamenčki v mirnih zalivih, mehkobo kristalno čiste morske vode v mirnem okolju neokrnjene narave.
Predvsem pa vas bom vodila, da se boste zmogli predati vibraciji in prejeti energetsko podporo labirintov sredi tihih gozdov.

Delavnica "RAST v ZAVESTI" bo tako izjemna priložnost, da se s podporo narave dvignete, zrastete in naredite temelje za nov korak.


Delavnica vključuje nastanitev v čudovitem in udobnem okolju, vse obroke (polpenzionski meni bo organiziran tako, da bo pokril vse dnevne potrebe) in vse navedene dejavnosti.

Posebna pozornost je namenjena vključevanju domačih, lokalnih sestavin, v okusne vegetarijanske obroke.

Imeli boste tudi dovolj prostega časa za sprostitev, kopanje v kristalno čistem morju, raziskovanje okolice in povezovanje z drugimi.


Program retreata

1. DAN: četrtek, 23. 5. 2024

 • 12.00 - 13.00; zbiranje v Beliju in nastanitev v sobe,
 • 13.00; spoznavanje,
 • 14.00 - 16.00; procesno delo v naravi,
 • prosti čas/kopanje,
 • 17.00; pozno kosilo/zgodnja večerja,
 • 19.00 - 21.30; večerno delo na sebi v skupini in meditacija (če vreme dopušča: pod zvezdami),
 • nočitev.

2. - 3. DAN: petek-sobota, 24. - 25. 5. 2024

 • 7.00; jutranja vadba in meditacija (predvidoma ob sončnem vzhodu),
 • 8.00; zajtrk,
 • 9.00 - 11.00; procesno delo v naravi,
 • 11.00; lahek obrok,
 • prosti čas/kopanje,
 • 15.00 - 17.00; procesno delo v naravi,
 • 17.00; pozno kosilo/zgodnja večerja,
 • 19.00 - 21.30; večerno delo na sebi v skupini in meditacija (če vreme dopušča: pod zvezdami),
 • nočitev.

4. DAN: nedelja, 26. 5. 2024

 • 7.00; jutranja vadba in meditacija (predvidoma ob sončnem vzhodu),
 • 8.00; zajtrk,
 • 9.00 - 11.00; procesno delo v naravi,
 • 11.00; lahek obrok,
 • 12.00 - 15.00; zaključni proces,
 • 15.00; odhod.

Pridržujemo si pravico, da vezano na vreme ali druge okoliščine delno spremenimo časovnico oziroma program.


Beli, Cres

Beli je zgodovinsko mesto v osrčju Tramontana, zeleni oazi listnatih gozdov, s posebno, mistično, starodavno energijo, na zgornji strani otoka Cresa, na severnem delu Kvarnerskega zaliva.

V Belem ljudje živijo že več kot dve tisočletji, danes najdemo le še 45 domačinov. Ob vznožju mesta je ribiško pristanišče in lepa prodnata plaža z majhnimi kamnitimi hišicami.

Do mesta vodi osem kilometrov dolga ovinkasta cesta, odcep glavne otoške ceste. Pot vodi mimo veličastnih hrastov velikanov. V okolici čakajo skrivnostni labirinti, sledi iz keltske dobe in rimskih zgradb, ponosni beloglavi jastrebi na nebu in razigrani delfini v modrih globinah.


Nastanitev

Očarljiv manjši hotel s tremi zvezdicami "Pansion Tramontana" v kraju Beli, Cres je od plaže oddaljen 10 minut hoje in ima čudovit razgled na Kvarnerski zaliv. Je v neposredni bližini sedmih labirintov in se nahaja tik ob Mednarodnem rezervatu za zaščito beloglavega jastreba.

Sobe so okrasili in poslikali lokalni umetniki. Za pripravo hrane pa uporabljajo sveža živila naravnega, ekološkega in, v kolikor sezona dopušča, lokalnega izvora. Sami pripravljajo kruh in sladice po tradicionalnih receptih. In v vsakem obroku je vtlana Ljubezen.


Čarobni svet labirintov

Labirinti predstavljajo materialno podpora obračanja vase in odkrivanja notranjih potencialov in zavestnega delovanja. Kot starodavni simboli, so »vzorci moči« za preusmerjanje energije, ustvarjanje ravnovesja in zdravljenje telesa. So geometrijske oblike, ki imajo sposobnost oživljanja globoke notranjosti.
Labirint je starodavni univerzalni simbol poti v središče, ki ga najdemo v večini kultur na vseh koncih sveta, kot oblika pa je star najmanj štiri tisoč let. V psihološkem smislu predstavlja meč/rezilo, simbol volje, s katero se človek harmonizira in obvladuje svoje notranje življenje, ki ga osvaja s potovanjem proti središču.
Labirint je struktura, ki ima vhod, ki je hkrati tudi izhod, in pot, ki se večkrat zavije in vodi v središče. Napačno je prepričanje, da se človek lahko izgubi v labirintu. Labirint nima križišč in slepih ulic.

Foto: Davor Rostuhar

organizator Zavod ŽIVLJENJE

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

četrtek, 23. maja 2024, 13:00 - nedelja, 26. maja 2024, 15:00
Otok Cres, Beli

Kaj dobim?

 • strokovno vodenje:
  - procesno vodenje za delo na sebi (predavanja, delavnice, individualne naloge, poglabljanja vase, karmična diagnostika, Reiki, energijsko delo),
  - izdelavo natalne Jyotish (Djotiš) karte in individualne usmeritve za vsakega udeleženca, vezane na področje potrebne usmerjenosti v procesu dela na sebi, za obdobje, ki je za osebo pomembno,
  - individualno terapevtsko svetovanje (1/2 ure),
  - jutranje in večerne vodene meditacije,
  - duhovno usmerjanje ves čas dogodka,
 • bivanje:
   - 4 dni oziroma tri nočitve v dvoposteljni sobi v hotelu s tremi zvezdicami "Pansion Tramontana", Beli, Cres (možno je doplačilo za enoposteljno sobo),
  - 3 x polpenzion, ki bo organiziran tako, da bo pokril dnevne potrebe po hrani,
  - turistična taksa,
 • nepozabno izkušnjo, ki vas bo spremenila in notranje preobrazila,
 • druženje z enako mislečimi.

 nežnost narave 

stabilnost miru 

 domačnost in toplina okolja 

srčnost v vsakem obroku

 

Delavnica je namenjena izključno osebam, ki si želijo odmika, počitka in dela na sebi, in ni turistične narave.
Hrana bo vegetarijanska.
Delavnica bo izvedena v slovenskem jeziku.

Koristilo vam bo, da za čas delavnice naredite odmik od svojega poslovnega in privatnega življenja ter zmanjšate kontakte in si s tem olajšate poglobljeno delo na sebi.

Aktivnosti na dogodku ne predstavljajo fizične obremenitve, zato za njih ni potrebna posebna telesna pripravljenost.

Prijave in cena


Skupina bo ekskluzivno majhna. Da bo delo res lahko individualno podprto, je na delavnici prostora le za 8 oseb.

Cena delavnice: 320 €

Cena nastanitve:  185 € 

Možno je doplačilo za enoposteljno sobo: 25 €/noč.

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije v višini 190 (dodatne informacije prejmete na mail po oddaji prijavnega obrazca spodaj).

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest.

Če iz kakršnegakoli razloga dogodek odpade, bodo vrnjena vsa vplačana sredstva.
V kolikor se dogodka, ob že vplačanem celotnem znesku ali zgolj kotizaciji, ne boste udeležili, lahko svoje mesto odstopite nekomu drugemu oziroma sami poiščete zamenjavo. Vračanje vplačanih sredstev, vezano na poravnavo nastalih stroškov, ni mogoče.

Prevoz
Prevoz do mesta delavnice (Beli, Cres) s strani ViVi - Svetovanje Uršič ne bo organiziran. Vezano na to dejstvo, je v prijavnici izpostavljeno vprašanje “Ali lahko na pot vzamete še koga v svoje vozilo?”. Vsi udeleženci bodo takoj po vplačani kotizaciji in potrditvi rezerviranega mesta na delavnici, vključeni v posebno online skupino, kjer bo omogočeno povezovanje tistih, ki so prevoz ponudili in tistih, ki ga potrebujejo.

Vabljeni, da vas mnenja iz predhodnih delavnic vzpodbudijo, da si podarite pozornost in sebi, z udeležbo na tokratnem dogodku, namenite nov korak.

Prijave za rezervacijo mest


Mnenja s prejšnjih delavnic v odmiku

"Cres" je celodnevna terapija vsak dan.

R.L.

Vse skupaj je bilo prečudovito. Suzana je en velik ? z energijo, ki jo oddaja in z občutkom za vsakega posameznika v skupini. Imeli smo krasen ambient, odlično hrano in strokovno vodene delavnice. Najbolj so me prevzeli labirinti… Preberite celo mnenje ""

E.Z.

Delavnica v odmiku "Središče" na Cresu me je pritegnila s samim programom, morskim okoljem in skrivnostnimi labirinti. Pa tudi zato, ker Suzana vse to skrbno izbere, načrtuje in s svojim vodenjem in delom nudi izjemno podporo tako skupini kot vsakemu udeležencu. Dnevne meditacije, hoja… Preberite celo mnenje ""

L.D.

Na delavnico sem se prijavila čisto po občutku, nisem poznala Suzane, kakšne bodo delavnice dela na sebi si nisem predstavljala, všeč mi je bil termin, lokacija, plan dneva, jutranje meditacije, delavnice in vse ostalo, poklicalo me je, poslušala sem svojo intuicijo in šla. Malo je… Preberite celo mnenje ""

A.O.

V času, ko je prisotnega veliko globalnega stresa, hitrega tempa življenja, bolezni, odmika od sebe, je stik s sabo toliko bolj pomemben. To, da si namesto "potovalnega oddiha" podariš, delavnico "poti do sebe" je v današnjem času toliko bolj pomembno. Delavnica "Odmik, Cres" ponuja… Preberite celo mnenje ""

R.G.

V središču. Kjer se stkejo vse poti. In kjer si z vsem. Lepota trenutka in trenutek lepote, ki se te dotika povsod in ti se dotikaš vsega. Ganjenost. Jokal sem od vse občutene lepote. V tistem prostoru je popoln mir. Tam si. Iz tam… Preberite celo mnenje ""

R.P.

Izvajalci dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram

Gost na dogodku

Po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, ki je študij zaključila v tujini - na Zdravstvenom veleučilištu v Zagrebu.

Njeno glavno zanimanje je zdravje žensk, tako pred nosečnostjo, med samo nosečnostjo in po porodu ter v nadaljnem obdobju.

Pripravništvo je opravljala na Ginekološki kliniki v Ljubljani, kjer je pridobila veliko znanja s področja zdravja žensk.

Med samim pripravništvom se je udeležila mnogih strokovnih predavanj in izobraževanj, med drugim je opravila tečaj varne vadbe v nosečnosti pri doc. dr. Dariji Šćepanović in izobraževanje za obravnavo brazgotin McLoughlin Scar Tissue Release – MSTR. Kasneje se je odločila še za tečaj Access Bars, ker vedno stremi k novemu znanju in širjenju področij, ne le kako pomagati fizičnemu telesu temveč tudi umu in psihi, ter celovito delovati in tako osebo tudi obravnavati.

Tečaj klasične – švedske masaže je opravila že pred študijem, saj jo je že od nekdaj zanimalo človeško telo, njegovo delovanje, predvsem pa zdravilno delovanje človeškega dotika na telo.

Novo področje, ki ga vpeljuje v svoje delo je tudi pilates. Z neprestanim izobraževanjem želi bogatiti tudi svoje stranke.

Odlikuje jo izredna empatija in občutek za sočloveka, srčnost, pristnost, delavnost, širina razmišljanje ter odprtost do novih področij in izzivov.

Pri delu jo vedno vodi želja pomagati ljudem doseči boljše počutje, večje zadovoljstvo in večjo kakovost življenja.

Misel, ki jo vodi: Topel človeški dotik je najboljše zdravilo!

closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram