PONAVLJAJOČ
DOGODEK
Ponedeljki

Sprostitvene meditacije

Sprostitvene meditacije
02. 10. 2023

Sprostitvene meditacije so običajno prve, s katerimi se oseba sreča.

V življenju se nam ponudijo, ker telo opozarja in kliče po spremembi ali ker stopimo na pot osebne rasti.

Običajno so vedno prijetne, mehke, regenerativne in zibajoče v nižje, bolj zdrave frekvence možganskega delovanja. Za fizično telo predstavljajo pomembno globoko sproščanje in regeneracijo. Medtem ko za um in emocije predstavljajo prostor, kjer so čustva in misli dovoljena, a se notranje stanje kljub temu umirja.

(V redkih primerih, ko je v telesu stresna posledica že zelo vtisnjena, fizično telo lahko odreagira z občutkom napetosti ali celo bolečine.)

Sprostitvene meditacije so namenjene vsem:

 • ki po napornih dneh potrebujejo zgolj ohranjanje miru in svojega lastnega zavetja,
 • ki se z aktivnostmi za boljše počutje, večjo povezanost s sabo ali delom na sebi šele spoznavajo.

Spoznali se boste z globokim opazovanjem samega sebe.
Obiskovali in usmerjali boste svoje fizično telo.
Ponovno boste čutili povezavo s svojo notranjostjo, s svojo globino, s sabo.


Meditacije se izvajajo v živo, preko platforme Zoom in sicer vsak ponedeljek* od 20:00 – 21:00, vodi pa jih Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

 • Cena mesečnega paketa sprostitvenih meditacij znaša 50 EUR in vsebuje:
  • 4 - 5* vodenih meditacij na mesec (vsak ponedeljek).
  • Enkrat mesečno obogatitev meditacij z delom, znanjem in izkušnjami glasbenice. Običajno (skladno z možnostmi) so te meditacije organizirane online, s hkratno možnostjo srečanja in dela v živo.
 • Zaradi zavezanosti h kvalitetnemu delu za doseganje oprijemljivih rezultatov, so skupine številčno omejene – majhne.
 • Meditacije potekajo v slovenskem in angleškem jeziku.
 • Prijava je možna za katerikoli mesec v šolskem letu 23/24.
 • Prijavni postopek je popolnoma avtomatiziran, zato vas prosimo za pozornost in upoštevanje navodil.
 • Dodatne informacije: [email protected].

*V kolikor je na ponedeljek praznik, meditacija odpade.

Toplo ste povabljeni, da pohitite in si rezervirate svoje mesto v vaši skupini, da ne ostanete brez online fotelja! 🙂


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.

Kako se ustrezno pripraviti na meditacijo: https://suzanaursic.com/priprava-na-meditacije


meditacija ponedeljek
2. oktobra 2023 ob 20:00
tema: Začutim svoje telo.

povezava: https://us02web.zoom.us/j/85428987527
meeting ID: 854 2898 7527
geslo: Prejmete preko SMS sporočila


meditacija ponedeljek
9. oktobra 2023 ob 20:00

povezava: https://us02web.zoom.us/j/85428987527
meeting ID: 854 2898 7527
geslo: Prejmete preko SMS sporočila


Organizator Zavod ŽIVLJEN

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

Ponavljajoč dogodek
Ponedeljki ob 20:00
Online - doma

Prijave za rezervacijo mest

Mnenja prejšnjih sezon

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da… Preberite celo mnenje ""

N .

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln… Preberite celo mnenje ""

Š.

Sinoči je bilo na trenutke zelo intenzivno, a prijetno. Prvič sem se zares počutil del kroga in druge, ene bolj, druge manj, čutil, jih videl: ena se je smejala, veselila, spet drugi so bili bolj zamišljeni, nekateri v senci. Glasba me je premikala v… Preberite celo mnenje ""

B.

V četrtek sem se udeležila meditacije s skupino, ki je za januar že postavljena. Ni mi bilo lahko premagovati lastne zadržke ob vstopu kot novinka, vendar moram vseeno zapisati in deliti občutke.
Po četrtkovi meditaciji sem prvič po dobrem mesecu dni nemira spet… Preberite celo mnenje ""

I.

Na koncu online meditacije ... tudi takole izgleda, ko oči počivajo ? ... ko nas je Suzana prosila naj se začutimo, sem se celega čutil v 2. čakri; ponavadi se čutim v glavi. Občutek ob meditaciji je bil… Preberite celo mnenje ""

A.

S tem, ko nam držite prostor, ste ob nas v dobrem in slabem … Na nek način delujete kot maternica, ki vse skupaj podpira, omogoča, daje pogoje … Da se lahko znova rodimo, drugačni, polnejši in bližje temu kakršni smo zares bili mišljeni od… Preberite celo mnenje ""

O.

Na meditacijah dovolimo, da se nam pridružijo tudi hišni ljubljenčki. Živali, predvsem psi, zaznavajo dober pretok energije in se mu želijo pridružiti preko nas. Sposobni so popolnega mirovanja celo uro ali več. Odziv velikega mačkona (sporočilo njegovega lastnika) po meditaciji: Hvala Preberite celo mnenje ""

Ž.

Draga Suzana!
Najlepše se ti zahvaljujem za včerajšnjo meditacijo. Bila je zelo močna, zelo potrebna, zelo učinkovita in še mnogo kaj zelo. ? In tako dobro sem spala! Zudila sem se sveža in dobre volje. Zadnje dni… Preberite celo mnenje ""

L.

Vesela sem, da sem se pridružila meditacijam. Kljub temu, da sem začetnica, opažam spremembe v meni in tudi okolici. Suzana hvala in se vidimo v jeseni ??

N.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, po večletnem šolanju po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Marisa Peer, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closemap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram