PONAVLJAJOČ
DOGODEK
Četrtki

Transformacijske meditacije

Transformacijske meditacije
02. 10. 2023

Transformacijske meditacije so namenjene vsem, ki:

 • si želijo poglobljenega stika s sabo in soočanja s svojo notranjostjo,
 • se poskušajo ali želijo bolje razumeti,
 • želijo razvijati svoje potenciale,
 • čutijo ali želijo čutiti različnost energij, ki so del našega bivanja,
 • si želijo bolje razumeti dogajanja in situacije,
 • si želijo lažjega sprejemanja vsakršnih izzivov.

Te meditacije vključujejo prepletanje različnih terapevtskih pristopov in tehnik, kot so:
- energetska vzpodbuda za lažjo in hitrejšo transformacijo zapisanih negativnih  vzorcev (bioterapija),
- nižanje možganskih valov na alfa in theta frekvence, za induciranje samozdravljenja (theta healing),
- elemente intenzivnega poglabljanja, za stik s svojo lastno podzavestjo in ozaveščanje zapisov v njej (plitva hipnoza).

Ob udeležbi na transformacijskih meditacijah ste deležni tudi individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja ter reagiranja.


Meditacije se izvajajo v živo, preko platforme Zoom in sicer vsak ponedeljek* od 20:00 – 21:00, vodi pa jih Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

 • Cena mesečnega paketa transformacijskih meditacij znaša 50 EUR in vsebuje:
  • 4 - 5* vodenih meditacij na mesec (vsak četrtek).
  • Enkrat mesečno obogatitev meditacij z delom, znanjem in izkušnjami glasbenice. Običajno (skladno z možnostmi) so te meditacije organizirane online, s hkratno možnostjo srečanja in dela v živo.
 • Zaradi zavezanosti h kvalitetnemu delu za doseganje oprijemljivih rezultatov, so skupine številčno omejene – majhne.
 • Prijava je možna za katerikoli mesec v šolskem letu 23/24.
 • Prijavni postopek je popolnoma avtomatiziran, zato vas prosimo za pozornost in upoštevanje navodil.
 • Dodatne informacije: [email protected].

*V kolikor je na ponedeljek/četrtek praznik, meditacija odpade.

Toplo ste povabljeni, da pohitite in si rezervirate svoje mesto v vaši skupini, da ne ostanete brez online fotelja! 🙂


Meditaciji se lahko pridružite s klikom na spodnjo povezavo.

Kako se ustrezno pripraviti na meditacijo: https://suzanaursic.com/priprava-na-meditacije


meditacija četrtek
5. oktobra 2023 ob 20:00
tema: Si obljubim, da grem naprej?

povezava: https://us02web.zoom.us/j/83117604433
meeting ID: 831 1760 4433
geslo: Prejmete preko SMS sporočila


meditacija četrtek
12. oktobra 2023 ob 20:00

povezava: https://us02web.zoom.us/j/83117604433
meeting ID: 831 1760 4433
geslo: Prejmete preko SMS sporočila


Organizator Zavod ŽIVLJENJE

Delite dogodek s prijatelji

Čas in kraj

Ponavljajoč dogodek
Četrtki 20:00
Online - doma

Prijave za rezervacijo mest

Mnenja prejšnjih sezon

Sinoči je bilo na trenutke zelo intenzivno, a prijetno. Prvič sem se zares počutil del kroga in druge, ene bolj, druge manj, čutil, jih videl: ena se je smejala, veselila, spet drugi so bili bolj zamišljeni, nekateri v senci. Glasba me je premikala v… Preberite celo mnenje ""

B.

Na meditacijah dovolimo, da se nam pridružijo tudi hišni ljubljenčki. Živali, predvsem psi, zaznavajo dober pretok energije in se mu želijo pridružiti preko nas. Sposobni so popolnega mirovanja celo uro ali več. Odziv velikega mačkona (sporočilo njegovega lastnika) po meditaciji: Hvala Preberite celo mnenje ""

Ž.

Na koncu online meditacije ... tudi takole izgleda, ko oči počivajo ? ... ko nas je Suzana prosila naj se začutimo, sem se celega čutil v 2. čakri; ponavadi se čutim v glavi. Občutek ob meditaciji je bil… Preberite celo mnenje ""

A.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln… Preberite celo mnenje ""

Š.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Vesela sem, da sem se pridružila meditacijam. Kljub temu, da sem začetnica, opažam spremembe v meni in tudi okolici. Suzana hvala in se vidimo v jeseni ??

N.

S tem, ko nam držite prostor, ste ob nas v dobrem in slabem … Na nek način delujete kot maternica, ki vse skupaj podpira, omogoča, daje pogoje … Da se lahko znova rodimo, drugačni, polnejši in bližje temu kakršni smo zares bili mišljeni od… Preberite celo mnenje ""

O.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da… Preberite celo mnenje ""

N .

Draga Suzana!
Najlepše se ti zahvaljujem za včerajšnjo meditacijo. Bila je zelo močna, zelo potrebna, zelo učinkovita in še mnogo kaj zelo. ? In tako dobro sem spala! Zudila sem se sveža in dobre volje. Zadnje dni… Preberite celo mnenje ""

L.

V četrtek sem se udeležila meditacije s skupino, ki je za januar že postavljena. Ni mi bilo lahko premagovati lastne zadržke ob vstopu kot novinka, vendar moram vseeno zapisati in deliti občutke.
Po četrtkovi meditaciji sem prvič po dobrem mesecu dni nemira spet… Preberite celo mnenje ""

I.

Izvajalci dogodka

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, po večletnem šolanju po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep. Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Znanje in vedenje o Jyotishu pa ji srčno prenaša Ksenija Raškovič Nassif - Senka. V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Marisa Peer, Byron Katie in Jose Silva.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closemap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram