Meditacija z gongi in individualno podporo bioterapevtke • Osebno in poslovno svetovanje Uršič

10

maj

Meditacija z gongi in individualno podporo bioterapevtke

Podrobnosti

Vabimo vas, da se udeležite holističnega zdravljenja z zvoki gongov, ob individualni podpori bioterapevta.

Vaše globoko notranje doživljanje zvokov gongov in ostalih glasbil, bo spremljala bioterapevtka in procese, ki se bodo posledično prožili, primerno usmerila ter vam pomagala do njihove transformacije.

Zvočna kopel omogoča popolno in celostno sprostitev ter potopitev v vibracije, ki nas vodijo v notranje blagostanje in pomiritev. Zvočna kopel z gongi nas prenovi, očisti naš um in telo ter nas poveže z namenom, ki ga bo določila bioterapevtka glede na skupino, ki se bo ustvarila.

Vibracija gongov lahko sproži odpiranje blokad in travm. Zato je zelo pomembna prisotnost bioterapevta, ki pomaga pri popolnem razreševanju in transformaciji le-teh.

Med gong kopeljo meditiramo ali spimo. Spanje v času gong kopeli imenujemo tudi budno sanjanje.

Čas in kraj

petek, 10. maj 2019, 19:00-21:00
Plesni studio Zapleši z Aljo (Dolenjska c. 320, Lavrica)

Dogodek bo vodila Suzana Uršič, certificirana bioterapevtka in terapevtka karmične diagnostike.

Velikost skupine je omejena. Prijave sprejemamo zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Kotizacija

Cena dvournega dogodka: € 25/osebo.

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

Mnenja udeležencev na predhodnih dogodkih:

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, … Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta. Kaj da vanjo ali mu je le za denar ali res z dušo hoče narediti kaj dobrega. No, ti deluješ z dušo. Pika.

T.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti … je šel iz mene. HVALA. 💜. Do snidenja, topel pozdrav

T.

Najlepša hvala ♡ za enkraten večer z gongom in vašo podporo. Imate izredno zdravilno energijo. Najbolj mi je bilo pa všeč, ker sem se počutila podprto in sprejeto. Zelo dobro se počutim ♡

Natalija

Energija dogodka še kar živi. 🙂
Vajino delovanje je primerljivo s plesom z volkovi, v najboljši možni izvedbi. Energije so plesale, vrtele, vse je imelo rep in glavo.
Pri mnogih terapevtih je težava v tem, da ne vedo točno kaj počnejo, pri tebi je bilo drugače. Bilo je kot ples božanskih bitij.
Željo imam po individualnem srečanju, da tudi meni pojasniš določene stvari v mojem dogajanju.
Lep dan želim še naprej!

A.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam.
Kaj se je včeraj dogajalo … ne znam opisati … hudo, temačno … ampak na koncu olajšanje …
Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka glava, telo je še kar vibriralo … zdaj sem že bolje … čutim še manjši pritisk v glavi … in čutim ogromno podporo od vas …
Hvala iz srca za objeme, podporo … vse. Objem.

S.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Suzana Uršič

Bioterapevtka, ki je certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep, certifikat hipnoterapevtke pa ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.
Mama treh otrok, in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu, ki s pedagoškim znanjem vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.
S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, v svoji Svetovalnici v Ljubljani pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju.

error: Vsebina je zaščitena.