Pot v izgorelost ali zavestno delo na odnosih (delavnica) • Osebno in poslovno svetovanje Uršič
TVU
brezplačno

30

maj

Pot v izgorelost ali zavestno delo na odnosih (delavnica)

Podrobnosti

V Okviru TVU (Tedna Vseživljenjskega Učenja) tudi letos, kot že vrsto let, sodelujemo z ACS (Andragoškim centrom Slovenije) v njihovi vseslovenski akciji.

Andragoški center Slovenije je vodilna nacionalna ustanova za razvoj in raziskovanje izobraževanja odraslih ter partner pri udejanjanju strategije vseživljenjskosti učenja. Njihovo temeljno poslanstvo je prispevati k dostopnosti ter kakovosti izobraževanja in učenja za vse prebivalce in prebivalke Slovenije po načelih svobodne izbire in enakih možnosti.

Tudi letos smo se priključili k najvidnejši kampanji na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji ter ponudili brezplačno delavnico na temo izgorevanja in odnosov.

Opis dogodka

Vedno več ljudi se sooča s stiskami, ki vodijo v izgorelost.

Kako zaznati ta trend? Kaj lahko naredim sam, da to preprečim? Kje in kako poiskati moč v sebi za premik?

O vsem tem bomo govorili na delavnici "Pot v izgorelost ali zavestno delo na sebi", kjer bomo na konkretnih primerih, tudi s predstavitvijo katere od konkretnih tehnik, pokazali možnosti za posameznika.

Čas in kraj

četrtek, 30. maj 2019, 18:30-20:00
Svetovanje Uršič, TPC Koseze (Vodnikova 187, Ljubljana)

Dogodek bo vodila Suzana Uršič, certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka.

Velikost skupine je omejena. Prijave sprejemamo zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Kotizacija

Cena dogodka: brezplačno.

Mnenja udeležencev na predhodnih dogodkih:

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam. Kaj se je včeraj dogajalo … ne znam opisati … hudo, temačno … ampak na koncu olajšanje … Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka glava, telo Preberite celo mnenje “”

S.

Do Suzane sem prišel “po težji poti”. Nisem je iskal in našel, ampak srečal in začutil. Najprej njeno človeško toplino in željo pomagati. Njej je to poklic v najčistejšem pomenu besede – za to, kar počne, je poklicana. Z njo sem začel delati, ko Preberite celo mnenje “”

S.

Trend hitre rasti v podjetju je narekoval novo reorganiziranost tima. Pri tem smo potrebovali mnenje strokovnjaka, ki bo naše delo ter stanje pripravljenosti za spremembe pri vsakem posamezniku analiziral, ocenil ter nam s tem v vodstvu znal pomagati oblikovat prave odločitve. V podjetju smo Preberite celo mnenje “”

Sergej Žlahtič, Tina Bregant
Tronog d.o.o.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Suzana Uršič

Bioterapevtka, ki je certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep, certifikat hipnoterapevtke pa ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.
Mama treh otrok, in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu, ki s pedagoškim znanjem vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.
S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, v svoji Svetovalnici v Ljubljani pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju.

error: Vsebina je zaščitena.