15
marec

Vikend oddih z bioterapevtko in gosti

Vikend oddih z bioterapevtko in gosti
15. 03. 2019

Podrobnosti

Stopi v stik s seboj preko gibanja, s pomočjo procesov spoznavanja samega sebe in čuječnosti v čudoviti naravi ob reki Krki. Vzemi si čas za sprostitev in prijetno druženje.

Število udeležencev je omejeno. Skupina bo majhna, da bo delo lahko usmerjeno in z individualnim pristopom.

Predznanje ni potrebno. Konkretne tehnike in vaje, ki se jih boste naučili, vam bodo v pomembno oporo v vašem vsakdanu.

Vsebina dogodka

 • ob strokovnem vodenju boste pogledali vase in z individualnim pristopom uvideli česa ne potrebujete več in kaj vedno bolj,
 • naučili se boste zadržati se v tem trenutku in na tem mestu, kjer ste kreativni in lahko delujete, začutili boste kje imate moč in izvedeli kje je meja med resnico in iluzijo,
 • vadili boste drobne trike kako preprečiti stresne situacije in kaj storiti, če je do njih že prišlo, usmerjeno boste spoznavali svoje telo, ki vam kot knjiga sporoča kaj je za vas dobro in kje za vas tiči nevarnost,
 • skozi vodene in individualno podprte vaje, meditacije in procese, boste imeli priložnost osvoboditi se vzorcev in blokad, ki vas ne podpirajo,
 • naučili se boste tehnik in vaj, ki vam bodo v domačem in poslovnem svetu pomagale ohranjati vas in zastavljeno pot do vaših ciljev.

Privoščite si

 • čas, ki ga boste podarili sebi
 • svežina drugačnosti, ki jo boste užili v urah le zase
 • dogodek, ki vas bo v nove naloge popeljal sproščene
 • prijeten način druženja vas bo povezal s tistimi, ki podobno razmišljajo in imajo podobne potrebe
 • imeli boste čas, da se boste naužili prelepe narave Otočca
 • ponujena vam je priložnost, da se spet "srečate" s sabo - vzemite jo zaradi sebe
 • naučili se boste vzpodbuditi čuječnost v sebi
 • telo vam bo hvaležno za gibanje na svežem zraku
 • čeprav v skupini, boste deležni individualnega pristopa
 • naučili se boste konkretnih tehnik in vaj, ki vam bodo doma in v poslovnih vodah olajšale vsakdan
 • spočili se boste v komfortnih, tenkočutno opremljenih sobah hotela s štirimi zvezdicami
 • oblikovana cena vas bo navdušila, saj vsebuje vse - bivanje in hrano, predavanja in aktivnosti, celo turistično takso

Kotizacija

Cena dogodka: 315€/osebo
Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

Cena tridnevnega paketa vključuje:

 • celoten program vadb, predavanj, učenja tehnik, meditacije in ostale aktivnosti,
 • bivanje v dvoposteljnih komfortno opremljenih sobah,
 • samopostrežni zajtrk in večerjo,
 • vmesni lahek obrok (juha),
 • neomejen vstop v bazen s termalno vodo in
 • turistično takso,
 • DDV.

Za vplačila do 31.1.2019 -->  znižana cena eur 290.

Čas in kraj

petek, 15. marca 2019, 13:00 - nedelja, 17. marca 2019

Termin

petek, 15. 3. 2019
 • ob 14:00 prihod in pričetek programa

Program bo vse tri dni vključeval:

 • tehnike umirjanja in relaksacije celega telesa
 • dihalne tehnike
 • procese in transformacije vzorcev
 • vzpodbujanje lastnega zavedanja
 • usmerjanje v stik s sabo
 • jutranje doživljanje prebujanja narave v nov dan
nedelja, 17. 3. 2019
 • 17:00 zaključek programa in odhod

Dogodek bo vodila Suzana Uršič, bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka, z gosti.

Prijave sprejemamo, zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Morebitna vprašanja sprejemamo preko kontaktnega obrazca.

Delite dogodek s prijatelji

Prijave za rezervacijo mest

Prijave so zaprte.

Mnenja udeležencev na predhodnih dogodkih

I know that you did something good for me today. ... I feel blessed having you in my life.

T.

Po intenzivni transformacijski meditaciji

Ko odhod nekoga, ki samo je in biva in vedno in povsod nesebično neskončno daje, spodbudi globoko skrite občutke povezanosti in se samodejno odpre srce, ki čuti, čuti več kot si kdajkoli upal, da lahko čutiš. ko sebe začutiš v tem povezanem obstoju in vidiš, kaj te zares ločuje, se samodejno zgodi predaja... predaja Vsemu… Preberite več "Po intenzivni transformacijski meditaciji"

Ž.

Globoka hipnoza, transformacija

Spoštovana ga. Suzana! Moje počutje po terapiji je sledeče: še enkrat sem se zjokala, sem totalno raznežena, rabila sem objem in ga dobila, kar mi ogromno pomeni ... Tako da sedaj sem ok ...in grem na sprehod, ker potrebujem zrak .... Vam pa še enkrat HVALA za čudovito terapijo in se že veselim naslednje... Čudovita… Preberite več "Globoka hipnoza, transformacija"

Z.

Osebno svetovanje, postavljanje meja, dovoliti si čutiti, partnersko svetovanje

Suzana, najlepša hvala za spremljanje skozi leto 2023. Bilo je intenzivno, a lepo. Zagotovo, to lahko rečem, tudi zaradi tvoje podpore. ????????????

Š.

Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami

Na svojo tretjo delavnico pri Suzani sem tokrat povabila dobro prijateljico. Že med vožnjo do dogodka je bila navdušena, zato sem jo nekoliko prizemljila in ji pojasnila, da delavnice pri Suzani niso dogodki, kjer ji bodo pihali na dušo in se bo počutila blaženo ter v sedmih nebesih.
Gre za resno in globoko delo… Preberite več "Spustim staro za nove začetke - v Županovi jami"

L.

Iskanje in preseganje sebe

Draga Suzana, moje oči se vedno točijo solze. Narava z dežjem to čiščenje podpira. Nekje pod tem drhtenjem duše se zbuja občutek miru, zadovoljstva in zavedanje, da lahko tudi tako pristna jaz najdem mesto v svetu. Hvala za včerajšnje spuščanje v globine!

Č.

Menjava zaposlitve

Čez en mesec začnem delo na novem delovnem mestu!! Hvala za vso podporo do sedaj. ????

R.

Terapija, zaupanje, opora, varnost

Ne vem, če sem že povedala, hvala za vsa povratna sporočila izven terapevtskih ur, tudi pozno zvečer. So kot topel objem in neskončno veliko pomenijo.

N.

Delavnica, osebna rast, meditacija, Županova jama

Hvala Vam za intenziven, a čudovit večer! Zame je bil že sam ambient pol terapije.

P.

Po 18 urah predavanj, nalog, meditacij in dobrodelnosti

Na poti domov so se mi vsule solze. Sem potreboval trenutek, da sem prepoznal hvaležnost ????????????????

J.

Transformacija družinske travme

Po terapiji: Hvala za prostor, support Suzana… vem, da tudi tebi ni bilo lahko v tem procesu in da si s svojo lučjo pripomogla, da se je vse skupaj sploh lahko zgodilo ☺️????????

Ž.

Posel - sodelavci - meje

Sem izpeljal danes sestanek. Je bilo ok. Počutim se precej lažjega. To mi je ležalo na srcu ves čas. Hvala za vso pomoč ????

L.

Naučil sem sebi rahljati prst in nič več me ne ustavi.

Ž.

Pa res hvala za vse tvoje nasvete, tega ne bi zvozu brez tebe ???????????????????? 

I.

"Cres" je celodnevna terapija vsak dan.

R.L.

Včerajšnja jama

Draga Suzana, najlepša hvala za včerajšnji večer, sem še vedno pod vtisi energij iz jame. Kasneje sem se spomnila vseh občutkov. Od slabosti, rahle panike, glavobola, bolečin v hrbtu…. in na koncu spuščanja in sprejemanja. Bil je čudovit večer.

R.A.

A iz tega testa sem?

A poznaš tisti občutek, ko si nekaj večjega od tebe izbere nekaj zate? No prav to se mi je zgodilo tokrat. Ko je Suzana objavila novo delavnico, sem po skrbnem pregledu teme opazil, da me tokrat ni premamila. No vsaj tako sem to dojel površinsko, na prvo žogo. A vendar se je izkazalo, da ima… Preberite več "A iz tega testa sem?"

I. B.

Na delavnico sem se prijavila čisto po občutku, nisem poznala Suzane, kakšne bodo delavnice dela na sebi si nisem predstavljala, všeč mi je bil termin, lokacija, plan dneva, jutranje meditacije, delavnice in vse ostalo, poklicalo me je, poslušala sem svojo intuicijo in šla. Malo je bilo negotovosti pred odhodom, bolj zaradi slabih izkušenj izpred kakega meseca… Preberite več ""

A.O.

V času, ko je prisotnega veliko globalnega stresa, hitrega tempa življenja, bolezni, odmika od sebe, je stik s sabo toliko bolj pomemben. To, da si namesto "potovalnega oddiha" podariš, delavnico "poti do sebe" je v današnjem času toliko bolj pomembno. Delavnica "Odmik, Cres" ponuja prav to. Tu je dovolj varno, da nežno, počasi in obenem… Preberite več ""

R.G.

V središču. Kjer se stkejo vse poti. In kjer si z vsem. Lepota trenutka in trenutek lepote, ki se te dotika povsod in ti se dotikaš vsega. Ganjenost. Jokal sem od vse občutene lepote. V tistem prostoru je popoln mir. Tam si. Iz tam izviraš. Vse žari. In čisto v središču - samo je. Ni… Preberite več ""

R.P.

Delavnica v odmiku "Središče" na Cresu me je pritegnila s samim programom, morskim okoljem in skrivnostnimi labirinti. Pa tudi zato, ker Suzana vse to skrbno izbere, načrtuje in s svojim vodenjem in delom nudi izjemno podporo tako skupini kot vsakemu udeležencu. Dnevne meditacije, hoja k labirintom, v neokrnjeni čudoviti naravi, morska klima, prekrasen pogled na… Preberite več ""

L.D.

Vse skupaj je bilo prečudovito. Suzana je en velik ? z energijo, ki jo oddaja in z občutkom za vsakega posameznika v skupini. Imeli smo krasen ambient, odlično hrano in strokovno vodene delavnice. Najbolj so me prevzeli labirinti v naravi. Imam samo eno pripombo in sicer: BILO JE PREKRATKO!… Preberite več ""

E.Z.

Si neprecenljivo orodje, skozi katerega se pretaka nekaj res izjemnega, močnega in dragocenega. Hvaležna iz srca, da sem lahko priča tvojemu delovanju. Hvala za varen prostor v katerem po dolgem času čutim, spuščam in sem doma. Vse dobro. Objem, ?

Š.

Spet se smejim. Spet imam energijo in moč živeti. Vsak trenutek sem vse bolj jaz - tisti pravi jaz. Ni bilo lahko. Pravzaprav je bilo izredno boleče, polno trpljenja, a vredno vsake kaplje znoja. Pogledati vase in se srečati s svojimi temačnimi deli, jih sprejeti in objeti ter jim dovoliti, da odidejo - jih in… Preberite več ""

I.

Hvala Suzana. Iz tam… najgloblje.

R.

Opis stanja po terapiji

Počutil sem se igrivega. Povezanega. Mirnega, praznega, a izredno živega - Polnega življenja.. Vse v meni je žuborelo. Bil sem v totalnem pretoku. Počutil sem se iskrivega. Ko sem se pogledal, dotaknil, je samo smeh, otroškost. Energije na pretek. Radovednost je še bolj prišla na plan. Bil sem v polnem zavedanju samega sebe (vsaj kar… Preberite več "Opis stanja po terapiji"

I.

Hvala, ker ste z mano v mojih "zmedenih" dneh in mi pomagate priklicati več jasnosti

U.

Vesela sem, da sem se pridružila meditacijam. Kljub temu, da sem začetnica, opažam spremembe v meni in tudi okolici. Suzana hvala in se vidimo v jeseni ??

N.

Bil je premišljen in skrbno pripravljen program in premišljeni detajli (kot Suzana pač enostavno zna ?) in vse skupaj je delovalo kot da diha, da se prilagaja situaciji. Priti na podporni kraj z duhovnim vodstvom je priložnost za premike v smeri osebnostne rasti. Je čas in so pogoji, ki… Preberite več ""

E.O.

Po individualni terapiji: Sem že rekel ... Hvala? Ko bi ti vedela, kako so nekatere stvari preproste, ko jih midva takole osvetliva. Danes se mi zdi, da je vse bolj tekoče ? lažje se prepuščam situacijam, lažje je prepuščanje življenju, lažje prepoznam svoje vzgibe in resnico za njimi. Ker… Preberite več ""

L.

Tako čudovit dan imam, da sem res hvaležna za vse, tudi da sem Vas spoznala. Danes je moj prvi porodniški dopust.

E.

Draga Suzana!
Najlepše se ti zahvaljujem za včerajšnjo meditacijo. Bila je zelo močna, zelo potrebna, zelo učinkovita in še mnogo kaj zelo. ? In tako dobro sem spala! Zudila sem se sveža in dobre volje. Zadnje dni me je 'nekaj napadalo', a danes sem spet ok. Preberite več ""

L.

Odziv vezan na nasvet po težkem proscesu, kjer je bilo spuščanje pomemben del zaključevanja transformacije globoko in zelo omejujoče zakoreninjene travme: "Matrvola Suzana - tole seme je pa sedlo na rodovitna tla … Hvalaaaa ??"

Ž.

Manjkajoči koščki prihajajo. Najbolj sem bila vesela, ko sem po dolgem času občutila sočutje do same sebe ... takrat mi je kliknilo, kaj je pomenil tvoj "začni skrbeti zase" ❤️ HVALA iz ❤️

A.

Na meditacijah dovolimo, da se nam pridružijo tudi hišni ljubljenčki. Živali, predvsem psi, zaznavajo dober pretok energije in se mu želijo pridružiti preko nas. Sposobni so popolnega mirovanja celo uro ali več. Odziv velikega mačkona (sporočilo njegovega lastnika) po meditaciji: Hvala ❤️, na meditacijah je tudi meni vedno super… Preberite več ""

Ž.

"Jutri se dobiva v naravi, primerno se obujte in oblecite!" se je glasilo sporočilo Suzane. Sprva skeptične misli so se prelevile v radovedne - "Le kaj imava tokrat na meniju in zakaj zunaj..." - je le nekaj teh, ki so mi rojile po glavi vse do najinega srečanja. Ves skepticizem se je kmalu ob najinem… Preberite več ""

P.

S tem, ko nam držite prostor, ste ob nas v dobrem in slabem … Na nek način delujete kot maternica, ki vse skupaj podpira, omogoča, daje pogoje … Da se lahko znova rodimo, drugačni, polnejši in bližje temu kakršni smo zares bili mišljeni od samega začetka. In to je res  prelepo ☺️Preberite več ""

O.

Na koncu online meditacije ... tudi takole izgleda, ko oči počivajo ? ... ko nas je Suzana prosila naj se začutimo, sem se celega čutil v 2. čakri; ponavadi se čutim v glavi. Občutek ob meditaciji je bil najbližji nečemu, kar bi poimenoval Nirvana: svetlo, toplo, sproščeno, mehko, srečno,… Preberite več ""

A.

V četrtek sem se udeležila meditacije s skupino, ki je za januar že postavljena. Ni mi bilo lahko premagovati lastne zadržke ob vstopu kot novinka, vendar moram vseeno zapisati in deliti občutke.
Po četrtkovi meditaciji sem prvič po dobrem mesecu dni nemira spet globoko spala, se dejansko spočila. In nato še dve noči do… Preberite več ""

I.

Sinoči je bilo na trenutke zelo intenzivno, a prijetno. Prvič sem se zares počutil del kroga in druge, ene bolj, druge manj, čutil, jih videl: ena se je smejala, veselila, spet drugi so bili bolj zamišljeni, nekateri v senci. Glasba me je premikala v krogu v obratni smeri urinega kazalca ...

B.

Pa še nekaj.. danes sem imela podelitev diplom na manualni akademiji .. sem naredila malo refleksije zadnjih štirih let ... Bi se rada ob tej priliki iskreno zahvalila še vam, ker ste mi neizmerno pomagali in mi pomagate na moji poti ... res sem srečna, da je moje počutje v primerjavi z enim letom nazaj… Preberite več ""

M.

Moja izguba je bila zame definitivno največji možen žegen. Katalizator, ki me je spravil na pot spoznavanja sebe. Ko [vse] izgubiš, si seveda izgubljen, v krču, strah te je hoditi brez ograje, mreže. A se v resnici lahko le prepustiš. Kar pa niti pod razno ne pomeni, da se vdaš.

B.

V mesecu aprilu 2021 sem se odločila za delo na sebi s pomočjo Suzaninih terapij. Nanjo sem se obrnila po dalj časa trajajočem obdobju pasivnosti in obupa ob neuspešnem soočenju s koncem večletnega partnerskega razmerja. Pred mojim sodelovanjem s Suzano sem se po razhodu s partnerjem veliko samoizobraževala, zaključila cikel psihoterapije, se srečala z osebami,… Preberite več ""

R.

Reiki podpora na daljavo pri migreni: Zaspala kot ubita. Zdaj sem bistveno boljše. Bolečina v je glavi popustila. Počutje je kot dan in noč napram jutru ? Hvala!  

E.

Včeraj sem se po terapiji počutila zelo umirjeno, spala sem vrhunsko in danes zjutraj sem odvodila treninge tako mirno kot že reees dolgo ne!☺️

L.

Suzana ❤ Pred dnevi sem začutila klic meditacije in povezave. Popolnoma drugačen kot do sedaj, poln miline in ljubezni. Sem se odzvala in povezala. Hvala, da si me vodila in učila na tej poti. Moj srček je poln ❤

Š.

Samo sem želel povedati, da je tole življenje v dvoje postalo kvalitetnejše ... ? Hvala.

Č

Tvoje delo zelo cenim in sem vesela da si in delaš to kar delaš. Hvala da obstajaš.

O.

Hvala za meditacijo včeraj. ? Razlika je v tem, da s svojimi ranami delam sedaj z večjo občutljivostjo, z več nežnosti, ko jih vabim iz kota, da sem lahko skupaj z njimi, da se lažje celijo.

M.

Draga Suzana, HVALA! ??️ Ponavadi rabim čas, da sprocesiram stvari. Je pa bilo tudi zame tokrat zelo močno, sploh na trenutke sem prav čutila, da so se nekatera čustva, vezana na mojo primarno družino, sčistila. ? Sem… Preberite več ""

A.

Naj notranja svetloba današnje vodene meditacije najde pot in zasveti navzven, da drugi vidijo to kar sem jaz videla na tebi, ko sem te prvič videla.

T.

Najin proces je bil v veliko pomoč. Online sestanek sem vodil (!). Praktično ves čas sem imel nadzor nad potekom. Na vse pomisleke/komentarje/kontriranja sem odgovoril mirno, objektivno, stvarno. Vsakič, ko sem imel občutek napadenosti in posledično nelagodja, strahu ali globinskega kipenja jeze, sem se zavestno obrnil naravnost pred kamero/računalnik in sêdel pravokotno predenj z obema… Preberite več ""

J.

Hvaležna sem ti za potrpežljivost in pripravljenost pomagati. Meditacije, ki jih vodiš, mi vedno prinesejo spremembe in nova spoznanja o sebi. Odpirajo mi bolj jasen vpogled na življenje. To je nekaj kar se spomnim, da sem pred leti jasno videla, a sem dovolila, da se mi pogled zamegli. Z vsako meditacijo se olupi plast, je… Preberite več ""

N .

Nihče na tem svetu ni želel, da se bi rodila. Vsak je imel svoj razlog zakaj ne. Jaz pa sem se odločila priti in sem premagala vse ovire. Ta moč je vedno bila z mano ali v meni, ko sem premagovala ovire. Vmes sem zgubila ljubezen do sebe in samospoštovanje. To si danes z vsem… Preberite več ""

J.

Suzano sem spoznala preko spletnih meditacij, od tu naprej smo se začele dogovarjati za terapije. Na začetku si nisem znala predstavljati kako naj bi terapije potekale, delovale, vendar sem ob zaključku imela jasno sliko in bila neizmerno hvaležna, da smo prišle težavam do dna, za katere sploh nisem vedela, da so lahko izvor. Hvala!

B.

K Suzani sem prišel v depresivnem stanju, saj sem bil zaradi pritiskov na delovnem mestu na robu izgorelosti. S sistematičnim delom, tudi s pomočjo hipnoze sva odkrila, da je težava predvsem v meni. Suzana mi je pomagala dojeti, da ne morem spreminjati drugih, lahko pa sebe. Naučila me je ločiti pojma krivda in odgovornost, kar… Preberite več ""

G.

K Suzani sem prišla povsem izgubljena in nemočna. Terapije z njo so bile zame kot en velik topel objem, v katerega sem res rada prihajala in vedno znova odšla okrepljena. Imela sem močno željo po napredku, z njenim razumevanjem in usmeritvami pa sem v sebi uspela najti moč. Ima pozitivno naravnan pristop k vsaki problematiki… Preberite več ""

S.

Ko sem v svojem življenju prišla do točke, do neke vrste razpotja, ko nisem bila več prepričana, kdo sem ali se sploh poznam, kje sem, kako in kam naprej, sem začela izgubljati tla pod nogami. Takrat sem govorila s svojo prijateljico, ki mi je priporočila hipnoterapijo pri Suzani. Nikoli nisem sploh pomislila, da bi hodila… Preberite več ""

Z.

Draga Suzana, s tabo sem začela odkrivati globoko zakopano sebe. Potreben je bil čas, potrpljenje, ljubezen in vera. S tvojo pomočjo sem zadihala svež zrak. Hvala ti.

N.

Draga Suzana, še enkrat hvala za vso tvojo pomoč. Nekateri tvoji uvidi so nam pomagali narediti velike preskoke. Upam, da bom sposoben delati na teh zadevah in vzdrževati takšno energijo, vibracijo ter da bodo tako zadeve stekle na vseh področjih. HVALA!  

Z.

Najprej hvala za današnjo meditacijo. Mislim, da sem se uspela sprostiti, moje roke so postale zopet tople, vmes sta mi pritekli tudi dve solzi ... Kar se tiče mojega dihanja, se mi zdi, da se je izboljšalo, menim, da nekoliko 'lažje' in bolj sproščeno diham, upam, da bom v prihodnje čisto pozabila na dihanje in… Preberite več ""

P.

Draga Suzana, hvala! Danes sem se uspela bolj prizemljiti kot včeraj. Hvala! Tudi umirila sem se, čeprav sem cel dan ko na fedrih. ? Hvala in se vidiva jutri!

P.

Danes je bil dan globokih energij. Pri meditaciji sem občutil rahli pritisk. Proti koncu meditacije se je pojavil notranji otrok in sva se objela in oprostila drug drugemu. Počutje se je izravnalo.

K.

Po malce bolj naporni terapiji, sem hvaležna zate Suzana in to vedno znova. Hvala, ker mi pomagaš.

M.

Velikokrat se spomnim nate in sem ti neizmerno hvaležen. ? Moje življenje je pravljica odkar sem se očistil vseh teh zavor. Sem res srečen in na polno živim. ❤ Vse lepo želim. ?

K.

Skozi tvoje meditacije se zopet vračam v življenje. Ni vedno prijetno; neprijetnost, bolečina sta najmočnejša prizemljitev. Seveda obstaja tudi druga stran. Občutenje rasti, da si na pravi poti. Ko začutiš sebe in vse hkrati, ko začutiš, da si kreiranec in kreator vesolja. Hvala ti.

K.

Hvaležna sem, da sem te spoznala, da si me varno vodila skozi spoznavanje in iskanje sebe. Vse dobro naj se ti dogaja. Topel in hvaležen objem.

L.

Svetovanja so mi pomagala ponovno vzpostavitit prekinjeno vez telesa, uma in duha ter s tem izboljšala moje vsakodnevno življenje. Suzana, hvala!

T.

Ko je stranski učinek zdravil slabost, ki te muči večino časa in ti jemlje energijo, te hitro prepričajo, da tako pač je. S stranskimi učinki je treba računati in se z njimi sprijazniti.  Očitno sem pomoč poiskala na pravem naslovu, pri osebi, ki je mojo težavo vzela resno, se poglobila vanjo in s svojo skrbjo… Preberite več ""

D.

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, ... Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta. Kaj da vanjo ali mu je le za denar ali res… Preberite več ""

T.

Suzana,
hvala, ker mi tako očitno želiš dobro. In ker te želje podpiraš z delom z menoj (in konkretnimi napotki).

M.

  Vikend oddih mi je prinesel nove stvari in nova razmišljanja, predvsem o sebi. Posebej pohvalna je bila prizadevnost udeležencev in pa zelo dobro funcioniranje obeh vodij programa. Skratka zanimiv odklop. Udeležba na takem dogodku bi bila koristna za vse, ki so nesigurni, preveč samokritični, pa tudi za vse perfekcioniste.

R.

Vikend odklop mi je pomenil čas, namenjen sebi. Darilo. Na koncu eno čudovito izkušnjo s čudovitimi ljudmi. Že to, da je bila vsebina vikenda prilagojena prijavljenim, je nekaj posebnega. Sprotno prilagajanje udeležencem (ki zagotovo pomeni odstopanje od vnaprej zamišljenega poteka), pa daje stvari tisto razločevalno kvaliteto. Vsak se je počutil pomembnega, kar je bilo na… Preberite več ""

N.

Drugačen vikend mi je prinesel vpogled vase, lepe trenutke s seboj. Da končno vidim sebe, vidim naravo, stvari okoli sebe. Da znam biti mirna in pomirjena s seboj. Da znam biti in živeti sama s seboj. Pomenil mi je ogromno. Predvsem, da sem si končno vzela čas samo zase. Pomagal mi je pogledati vase. Kdo… Preberite več ""

V.

Vikend oddih mi je prinesel pomiritev same s sabo, naučila sem se, da ni s tem da sem imaš rad, nič narobe. Energija, ki se je takoj spletla med nami vsemi, je bila nekaj nepojemljivega. Osebe, ki se srečajo prvič - nikoli nisem tega še nikjer zasledila tako močno, predvsem ne, da je v to… Preberite več ""

A.

Odkar Tim obiskuje bioterapevtko Suzano opazim, da se je močno izboljšala njegova koncentracija pri delu, doseganje zastavljenih ciljev strmo narašča. Odmisli večino motečih dejavnikov pri učenju in je osredotočen na delo, cilje. Suzana dela čudeže. Njen pristop je zelo pozitiven, otroka zna motivirati za delo, pomembna je tesna nit med otrokom in njo, zaupata si… Preberite več ""

Š.

  Do Suzane sem prišel “po težji poti”. Nisem je iskal in našel, ampak srečal in začutil. Najprej njeno človeško toplino in željo pomagati. Njej je to poklic v najčistejšem pomenu besede - za to, kar počne, je poklicana. Z njo sem začel delati, ko mi je bilo res težko. Mogoče je bilo zato še lažje… Preberite več ""

S.

Naj vam povem, da mi je bilo vaše predavanje – predstavitev knjige Placebo ste vi v knjigarni Zdaj - zelo všeč. Se mi zdite dovolj karizmatični, da bi lahko prišla tudi kdaj k vam na vaše delavnice oziroma pogovor. Knjigo berem in sem malo pred polovico. Mi je zelo všeč in upam, da uspem sama… Preberite več ""

F.

Najlepša hvala ♡ za enkraten večer z gongom in vašo podporo. Imate izredno zdravilno energijo. Najbolj mi je bilo pa všeč, ker sem se počutila podprto in sprejeto. Zelo dobro se počutim ♡

T.

Ker Suzano poznam, sem imela izredno prednost, ker ji zaupam in je nekdo, ki je svojemu delu goreče predan, zato je vsakršen strah, tudi ob prvem srečanju zelo odveč. Suzana je s svojim globokim pogledom in zaupnim vzdušjem v njenem prelepem "delovnem" okolju, dosegla, da je ob nekaj njenih splošnih vprašanjih, izvabila iz mene solze… Preberite več ""

D.

Vikend na Otočcu mi je dal veliko lepega. Spoznala sem čudovite ljudi, s katerimi smo še danes v kontaktu. Tudi organizacija iz strani Suzane in Karle je bila v redu, le jutranjo vadbo bi prestavila na kasnejšo uro. Priporočam vsakomur, ki si želi kratek, a zelo intenziven odklop.
V čudoviti naravi in z isto mislečimi ljudmi… Preberite več ""

U.

  Da se stvari dogajajo po naključju delno drži … Vsekakor pa je res, da ko si pripravljen, pride učitelj in tako sem spoznal res neizmerno srčno in polno ljubezni Suzano Uršič. Ubijanje ljubezni je največji greh in ko enkrat začneš ubijati ljubezen do sebe, tako posledično vplivaš na celotno okolico in ta vpliv je… Preberite več ""

R.

Suzano sem spoznala kot terapevtko na delavnici karmične diagnostike. Všeč mi je bil njen občutek za sočloveka in občutek iskrene želje pomagati drugemu skozi nam običajno nevidne svetove energij in povezav. Tako sem nadaljevala z individualnimi terapijami. Hvaležna sem ji za vso podporo, razumevanje, vztrajanje, ko bi sama najraje že vrgla "puško v koruzo" in jo ucvrla… Preberite več ""

V.

... tole sporočilo je Hvala za včeraj. Hvaležen sem, da mi življenje skupaj s preizkušnjami na pot prinaša Take ljudi ... Zdajle samo to: Ko se bom poročil, bom vesel, če boš tudi ti tam. Da boš videla, k čemu si pomagala ...

S.

Na Vikend oddihu z bioterapevtko in jogistko na Otočcu mi je bilo všeč celotno bivanje in dogajanje, vsak in vsi v skupini, ter sproščeno vzdušje, ki si ga Suzana, če primerjam s svojimi ostalimi izkušnjami, odlično vzpostavila. Joga je bila tudi razlog, da sem se brez oklevanja odločila za udeležbo.
Tak odklop od vsakodnevnih… Preberite več ""

L.

Vesela sem, mirna in polna energije. Pritisk v prsih je spustil. Ne vem, kaj delaš, ampak pomaga. Hvala tudi za potrpljenje, saj vem, da vidiš pri meni več kot jaz lahko ta trenutek spremenim. Velik objem.

L.

Od najinega zadnjega srečanja je vse drugače. Ne vem kako naj to napišem, vendar tistega občutka sreče, veselja, lahkotnosti in izpolnjenosti, ko sem odložila vsa bremena in prtljago, nisem pozabila. Prva dva dni je bil še močno prisoten, zdaj pa vsakič, ko se me lotevajo kakšne skrbi in temne misli, samo pomislim, kako je to vse… Preberite več ""

J.

Hvala lepa! Res sem vesel za vse kar ste storili zame. Ne da se opisat z besedami ampak srce pa kar sije od sreče, ker se je luknja v njem zapolnila z ljubeznijo, ki jo bom od sedaj naprej gojil pri sebi tako, da jo bom lahko delil tudi z drugimi. Kajti vsi smo eno… Preberite več ""

R.

Ti si kot balzam.
Hvala!

A.

Ko sem Suzano spoznala, me je pritegnila s svojo energijo, ki je izžarevala ljubezen in iskrenost, zato je takoj pridobila moje zaupanje, ne da bi se tega zavedala. Na svoji poti osebnostne rasti sem prišla do točke, ko sem potrebovala pomoč, saj je bila čustvena bolečina prehuda, in sem Suzani pisala. Suzanin odziv me je… Preberite več ""

U.

Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride Učitelj. Ali terapevt. Suzana je po spletu okoliščin stopila v moje življenje tiho in mirno. V trenutku, ko sem potrebovala Tisto, se mi je prikazala na spletnem omrežju. Stopila sem v kontakt z njo, kjer mi je s prvim stavkom odgovorila: " Kako ti lahko pomagam?". Verjamem, da… Preberite več ""

P.

Suzana, najlepša hvala za včerajšnjo odlično delavnico. Hvala, ker deliš svoje znanje z nami, zlata si <3 Moj kruhek ni uspel po načrtih, ker sem dala pečico na meni nepoznan program  ... Zdaj vem za drugič ... Samo vseeno je moj prvi in najsrčnejši <3 Objem in pozdrav!

N.

Izvajalka dogodka

"Suzana je oseba, ki je z nogami trdno na tleh, v sebi pa je močno povezana z vsem, kar obstaja."

Terapevtka, svetovalka in predavateljica, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem karmične diagnostike in hipnoterapije, Jyotisha (Djotiš) in Reikija, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

Certifikat hipnoterapevtke ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.

Certifikat bioterapevtke in reikistke, v večletni šoli po metodi karmične diagnostike, je pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Znanje in vedenje o Jyotishu (Djotiš) pa sta ji srčno prenesla Ksenija Raškovič Nassif - Senka in Adrian P. Kezele.

V svoje delo vključuje tudi metode in strategije naslednjih poznavalcev in učiteljev: S.N.Lazarev, Jose Silva, Esther Perel, Byron Katie, Gabor Mate in Marisa Peer.

Je mama treh otrok in žena z več kot tremi desetletji izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

Z njenimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju partnerskih in ostalih medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodeluje v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

Njeno vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

home twitter-square facebook-square instagram
closeclock-omap-markerbarsangle-downenvelopephone-handsetmap-markerlaptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram