Vodena meditacija - Log Drum, bioterapevtka in kineziolog • Osebno in poslovno svetovanje Uršič

14

junij

Vodena meditacija z zvoki Log Druma in individualno podporo bioterapevtke ter kineziologa

Podrobnosti

Vabimo vas na vodeno meditacijo, na kateri boste deležni individualne podpore bioterapevtke v procesu preseganja težav in spreminjanja vzorcev odzivanja in reagiranja ter močnih vibracij zvokov spremljave posebnih inštrumentov (Log Drum, Sea Drum in ostali), ki jih bo za vas uglasil gost na dogodku.

Pred dogodkom bomo poskrbeli tudi za fizis. Močno in prožno telo namreč omogoča boljši pretok energije in samozavedanje. V ta namen bodo izvedene krepilno - sprostitvene vaje, ki bodo skozi sinhronizacijo dihanja in gibanja vodile v meditativni del.

Meditacijo vodi certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in hipnoterapevtka Suzana Uršič. Za telesno pripravo bo poskrbel diplomirani kineziolog Simon Uršič.
Zaradi individualnega pristopa je število mest omejeno.
Prijave sprejemamo zgolj do zapolnitve mest, preko prijavnega obrazca v nadaljevanju.

Log ali Slit boben

Log ali Slit boben je eden najstarejših znanih instrumentov na svetu.

Še pred sto leti je bil skupen del afriške, azijske in južnoameriške kulture. Ti bobni, znani so tudi po imenu rezani bobni, so bili najprej narejeni iz izdolbljenih dreves.

Je ritmično - melodični glasbeni instrument, izdelan iz visoko kakovostnega rezonantnega lesa. Intuitivni glasbeni instrument, ki zagotavlja učinek glasbene terapije - naj gre za dotik rok z naravo ali vibracije skozi skelet instrumenta. Vibracije povzročijo edinstveno in pomirjujočo leseno melodijo.

Instrument SunRice je uglašen na frekvencah za podporo globokim transformacijam.

Kotizacija

Cena dogodka: € 25/osebo.

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu kotizacije.

Čas in kraj

petek, 14. junij 2019, 19:00-21:00
Serenus zdravje, Qlin d.o.o.

Morebitna vprašanja sprejemamo skozi kontaktni obrazec in na telefonski številki +386 41 639 645.

Prijave za rezervacijo mest

Prijave še niso odprte.

Mnenja s prejšnjih dogodkov

Danes je šlo zelo globoko, vsaj pri meni. Ni bilo ravno prijetno, a je razkrilo marsikaj, … Tista prispodoba o pospravljanju kuhinjskega pulta je bila odlična. Prispodoba za dogajanje v naši glavi. Še ena misel, vsaka seansa je v prvi vrsti odvisna od terapevta. Preberite celo mnenje “”

T.

Najlepša hvala za skrb, včerajšnje vodenje meditacije in pogovor. Zame je bilo to eno izmed najbolj globokih doživetij. Sem kar malo utrujena, kot bi bila za mano ena velika zadeva. Hvala.

N.

Polna vtisov današnje meditacije vam takoj pišem. Hvala Suzana. Del skrbi, strahov, zakrčenosti … je šel iz mene. HVALA. 💜. Do snidenja, topel pozdrav

T.

Hvala vam za vse, vesela, srečna, da me je življenjska pot pripeljala k vam. Kaj se je včeraj dogajalo … ne znam opisati … hudo, temačno … ampak na koncu olajšanje … Spala sem dobro, zbudila se z močnim glavobolom, vrtoglavico, težka glava, telo Preberite celo mnenje “”

S.

Suzana Uršič

Bioterapevtka, ki je certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep, certifikat hipnoterapevtke pa ji je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA.
Mama treh, skoraj odraslih, otrok, in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu, ki s pedagoškim znanjem vodi stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.
S svojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri različnih učiteljih, v svoji Svetovalnici v Ljubljani pomaga ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju.

Simon Uršič

Osebno trenerstvo je le vrh ledene gore. Zame je šport način življenja, saj se z različnimi panogami ukvarjam že od malih nog. Košarka, nogomet, judo, odbojka, tek na 100m, so me skozi mladostniška leta pripravljali fizično in psihično. Nato sem aktivno začel s treningi v fitnesu, kar me je povsem prevzelo, na kar kaže tudi dejstvo, da se s premetavanjem uteži ukvarjam že od leta 2009. Izkušnje sem nabiral na svojih napakah, znanje pa preko branja nešteto znanstvenih člankov, knjig in predavanj strokovnjakov svetovnega kova. Tako sem se dokončno odločil, da se začnem ukvarjati z osebnim trenerstvom. Seveda pravega uspeha in spremembe v telesu ni brez kakovostnega prehranjevalnega režima. To sem kmalu ugotovil in se z enako zavzetostjo lotil študija nutricionistike. Tako področje vadbe kot nutricionistike sem potrdil z mednarodno diplomo NCSF. Kmalu sem dosegel tudi naslov diplomiranega kineziologa na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani. Sem zagovornik naravnega, zdravega in varnega načina spreminjanja telesa in poskrbim da je med treningom prijetno. S strankami imam oseben odnos, saj mi je pomembna odkritost, ustrežljivost, disciplina, trdo delo in rezultati, čemur posvetim 100% svojega časa. Zato sem svojim strankam dosegljiv ne samo med treningom ampak tudi preko maila in telefona, za sprotno in kvalitetno reševanje dilem.

error: Vsebina je zaščitena.